- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İdrardan veya kandan gebelik testi yaptırdin miCanım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrardan veya kandan gebelik testi yaptırdin miCanım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavv
Evet canim doktorum da ayni seyleri onerdi tesekkur ederim yorumun icin.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsinMide yanması için, yatarken başının altına yüksek yastık koy canım bir de galviskon şurup iyi geliyor. Çok şikayetciysen şayet doktoruna danışıp kullanabilirsin
Bugun ovulasyon testım pozıtof gıbı idrar testı yaptm o nehatıf canmİdrardan veya kandan gebelik testi yaptırdin mi
Olabilir canın eğerki gebe değilsen bugün yarın yunurtan çatlar çünki baya pik testinCanm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttı
Bana adet gibi gelmedi canim yaşadığınCanm bnm 13 martta adet oldum 14 martta kesıldı bugun yıne kahverengı lekeler var testte boyle bu gun 5. Gunum olamaz dıyorum ama bılmıyrm da zaten rahatsızım boğazlar felç ilişki olcagını sanmyrm ama kafa gttı
Gebelik yok luzum ıdrar testım negatıf akşam bıdaha tekrarlıcm testı cnmOlabilir canın eğerki gebe değilsen bugün yarın yunurtan çatlar çünki baya pik testin
Amin canım benim cok sağol.senin icinde hayirlisi olur insallah umarim son ignendir sevincli haberi alirsin canimgelmucizegel Allah kolaylık versin canım. Bunlar olağan şeyler inşallah zamanla geçecek. Bende gittim doktora iğne vuruldum bu ay da olmazsa artık hsg çekilecek hayırlısı
Ama kırmızıydı tek fark pıhtılı degıldıBana adet gibi gelmedi canim yaşadığın
MERABA ÖNCELİKLE ALLAH HEPIMİZİN KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN BENIM İKİNCİ HAMİLELEİGİM BİRİNCİ PROBLEMLİYDİ VE ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM 2. SIDE 6 BUCUK HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA DOKTOR GERİDEN GELİYO DEDİ BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARMI?
İnslh canmBen de sabırlı değilim zamanla öğrenecez sabretmeyi de inş canım :)
Hadi bakalim bizim kervana hoşgeldin benim 5 -6 gun kaldiCatlatma ignesini yaptirdim bugun 3 yumurtam olusmjs hayirlsii artik
Test yapmismiydin ??
Canım suan kahverengı camur gıbı leke geliyo bu nıye kı yavv
iyi aksamlar beni unuttunuzmu![]()
Pazar gecesi yumurtam catladi igne vuruldum cnm 1gun once 8 gun sonra yani sali gunu kanda baktirdim 0.84 cikti nrgatif arkadaslar erken baktirmissin dedi ama nedens3 umutsuzum yine cikmadi ya sanki az da olsa kana gecmey3 baslamistir diye dusundum ....suan hic agrim yok ama arada sizliyorrr gelicek yani .uzuluyorum artik kuzumm ne kotu bi psikolojiymisss yaaaaa![]()
Canm yaptm silikleşmiş test ama cokta sılık degıl hafften silikleşmişNisaberatim Canim yaptin mi tekrar test?
Aynı canm karmaşığım