Kız mıydı canim senin bebiş
Yaz olur mu dondu mu donmedi mi die. Senin doktor 2 hafta 1 mi cagirio artik seni benimki 21kasima verdi randevuyu ne kadar meraksiz bi adam ya insan bi cocugumu merak eder :))))Bu nst de her hastanede farklı sanırım. Normalde 35ten sonra başlanırmış benim doktor 32 de beni nst ye almıştı. Halbuki kendimi iyi hissettiğimi sancı falan hiç yaşamadığımı söylemiştim. Bakalım yarın randevum var yine alacak mı. Benimki de 32de daha dönmemişti en çok onu merak ediyorum bakalım. Dönmediği için mecbur sezeryana alınırsam üzülürüm
Allah bağışlasın canim benim de kız ama benim ki biraz minik olacak galiba yaevet kız:) bugün tekrar baktı hatta doktor çünkü beni gören herkes erkek olacağını düşünüyor, karnım sivri:)
2 hafta sonrasına randevu verdi canım evet. Ama benim suyum sınırdaydı bol su iç demişti belki onun için erken çağırmıştır.Yaz olur mu dondu mu donmedi mi die. Senin doktor 2 hafta 1 mi cagirio artik seni benimki 21kasima verdi randevuyu ne kadar meraksiz bi adam ya insan bi cocugumu merak eder :))))
Neden canım kilosu mu az geldi sana? Hiiç merak etme doktor gelişimi geriden geliyor vs demedikçe bişiy olmaz. 2 hafta geriden ya da 2 hafta ileriden gidebilirmiş bebekler. Benim arkadaşımın çocuğu minyon doğdu doktor da demişti minyon olacak diye. 47 cm 2650 gramdı doğduğunda. Şimdi 6 aylık oldu ve boyu 18 cm uzadı, şişko bişiy oldu o zayıf çocuk :) doktor gelişimi çok güzel demiş. Hiiç kafaya takma bunları sağlıklı olsunlar daAllah bağışlasın canim benim de kız ama benim ki biraz minik olacak galiba ya
Amin inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşuruz. Bebeğiniz kaç gram? doktor sağlıklı dedikten sonra kilosu çok da önemli değil aslında, eskilerin dediği gibi "zayıf olsun canı içinde olsun":)Allah bağışlasın canim benim de kız ama benim ki biraz minik olacak galiba ya
Ayy o kilodan benim kızda alsa yaş geçen hafta 1660 gr dı sende ağlama son haftalarda kilo alman normal başka dert bul kendine:)))Allahım siz bebege kilo aldırma derdindesiniz ben ise kilo almasın öküz gibi kilo almışım aglamaktan bi hal oldum 3haftada 4kilo birden aldım bebekte haftasına göre 10gün ileriden gidiyor 2kilo 900gram 48cm 68ile hamile kaldım 85kilo oldum ne ödem var ne bişey nereme nasıl kilo alıyorum anlamadım gitti
Sen hem kendini beslemissin hem de bebisini ama aglama sakin dogumdan sonra dikkat edilirse hemen veriliomus dua et canim senden daha fazla kilo alipta bebisine hic kilo aldiramayanlar var gerci normal dogum dusunuosanda bebisinin cok kilo almasi sana zorluk cikarir ama olsun suan bildigin masallah kocaman bi bebegin var:)) Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinAllahım siz bebege kilo aldırma derdindesiniz ben ise kilo almasın öküz gibi kilo almışım aglamaktan bi hal oldum 3haftada 4kilo birden aldım bebekte haftasına göre 10gün ileriden gidiyor 2kilo 900gram 48cm 68ile hamile kaldım 85kilo oldum ne ödem var ne bişey nereme nasıl kilo alıyorum anlamadım gitti
Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah. Ne güzel az kilo almışsınız.Merhaba kızlar!
Ben doktora akşamüstü randevu alıyorum, eşim de gelebilsin diye, geç yazıyorum size de. Bugün 31+6 günlük hamileyim, bebeğim de 1900 gram olmuş. Boyunu yine söylemedi doktor. Sağlıklıymış. Ben 6 kilo aldım, her şey yolunda normal doğum olur dedi doktor yine. Bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. Bakalım hayırlısı 5 hafta daha çalışmam lazım. Bundan sonra 2 haftada bir görüşelim, 37. haftada da çatı muayenesi yapacağım dedi. Benden havadisler bu kadar, şimdi sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
Canım muz kabızlık yapıyorsa her gün yarım muz ye. Yani öyle öneriyor doktorlar. Bebeğin kilosu i,çin etkiliymiş. Fazlası kabız yapacağı için yarım muz öneriyorlar.Kızlar bir de muz, bulgur, et, süt ürünleri bebeğe kilo aldırırmış. Kabızlık olmasa her gün muz yiycem çok da severim ama kötü oluyor yiyince :/ neyse ki bulgur pilavı en sevdiğim yemeklerden biridir :)
Maşallah :) Hamilelik şekeri var mıydı sizde?Allahım siz bebege kilo aldırma derdindesiniz ben ise kilo almasın öküz gibi kilo almışım aglamaktan bi hal oldum 3haftada 4kilo birden aldım bebekte haftasına göre 10gün ileriden gidiyor 2kilo 900gram 48cm 68ile hamile kaldım 85kilo oldum ne ödem var ne bişey nereme nasıl kilo alıyorum anlamadım gitti
Evet öyle sağlıklı olurlar inşallah doktor gelişimi iyi diyor geçen hafta gittim 30 haftalık 1 kilo 300 gramdıAmin inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşuruz. Bebeğiniz kaç gram? doktor sağlıklı dedikten sonra kilosu çok da önemli değil aslında, eskilerin dediği gibi "zayıf olsun canı içinde olsun":)
Evet doğru tabi ne bileyim küçük doğacak bide sutum olmayacak diye korku sardı beni bu aralarNeden canım kilosu mu az geldi sana? Hiiç merak etme doktor gelişimi geriden geliyor vs demedikçe bişiy olmaz. 2 hafta geriden ya da 2 hafta ileriden gidebilirmiş bebekler. Benim arkadaşımın çocuğu minyon doğdu doktor da demişti minyon olacak diye. 47 cm 2650 gramdı doğduğunda. Şimdi 6 aylık oldu ve boyu 18 cm uzadı, şişko bişiy oldu o zayıf çocuk :) doktor gelişimi çok güzel demiş. Hiiç kafaya takma bunları sağlıklı olsunlar da
Derin ve beren arasında kaldık tüm aile bereni çok sevdi bizde beren e karar verdik inşallah sağlıklı olurKizlar bebeginize isim dusundunuz mu hic biz hala karar veremedik sizlerde durum nasil?
HosgeldinBana da yer var mı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?