♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Oğlumun ismi de Çağan olacak :) henüz ortada bebek yokken bile isim bakardık internetten çok hoşumuza gitmişti. Hamileliğimin ortasından beri Çağan diye sesleniyoruz :)
Çağan ırmak gibi . Çok güzel isim bulmuşsunuz çok hoş. İnşallah kendine seslenmek te nasip olur

Ya benden bisey gelmio yani goguslerimden ara sanki sol gogsumde hissettim ama simdi bakiyorum soyle kupkuru sıkmakta istemiorum cok ucundada farkettigim bisey yok benim sütüm olmayacak mi acaba yaaa
Süt öyle ha dedim mi gelmez ki canım benim. Sıkma canını. Kimilerinde azar azae damla gelir kimilerinde gelmez. Bu kişiden kişiye değişir.

Canım o sıvı bebek için faydalı sütün çok sıkma korkma normal gelmesi
Gecen gece zaten bu ilk sut denilen kolostrum sari sari atletimde yer yapmis cok faydali ilk.sutum bosa akti uzuluyorm acaba tekrar gelecek mi bu kolostrum

Ben de kasim sonu aralik ilk haftasi dogum yapacagim bebegim erkek ismini henuz netlestirmesek de Eymen Taha şuan önde gidiyor saglikla kucagimiza alalim insallah
Mmm. Güzel hoş isim. Bizimki de erkek olsa Ezel Eren koyacaktık. Ama kız geldi . Ama ikinvi erkek olsa o ismi koymam heralde. Gönlüm geçti

Mmm. Güzel hoş isim. Bizimki de erkek olsa Ezel Eren koyacaktık. Ama kız geldi . Ama ikinvi erkek olsa o ismi koymam heralde. Gönlüm geçti
Ezel Eren de Cok uyumlu Hayirlisi olsun diyelim insallah ikincilere de burda birlikte isim.buluruz

Ya benden bisey gelmio yani goguslerimden ara sanki sol gogsumde hissettim ama simdi bakiyorum soyle kupkuru sıkmakta istemiorum cok ucundada farkettigim bisey yok benim sütüm olmayacak mi acaba yaaa
Canm benim goguslerimi gorsen minicik o bahsettgm su da gogsume bakmaya calisirken sktm.sanirm ondan geldi iiyi bise yapmadm ama o siyahlik korkuttu beni artik ellemicem kremleyip kapaticam direkt sen de kafana takma hamileyken kimilerinde oluyormus bu sekilde dogru beslenirsek hepimizin sutu olur insallah

Insallah ya ben takiorum cunku bu durumu bende istiyorum biseyler farketmek dogru mu beslenmiyorum acaba

Insallah ya ben takiorum cunku bu durumu bende istiyorum biseyler farketmek dogru mu beslenmiyorum acaba
Benim goguslerimde de aci yok aslinda oyle.siskinlik.de.yok beslenmeye gelince. Hergun yumurtani meyveni sut urunlerini.tuketiyorsan sorun yok.benve

Buarada kizlar ben daha 33,haftada basladim skintilara surekli ayni pozisyonda kalamiyorim belim otururken yatarken yururken cok.agriyor.sizler de de.oluyormi.korkuyorm bazen .. daha 4hafta calisacagm.nasil olacak bilmiyorm

Ben de kasim sonu aralik ilk haftasi dogum yapacagim bebegim erkek ismini henuz netlestirmesek de Eymen Taha şuan önde gidiyor saglikla kucagimiza alalim insallah
Erkek olsa bende talha koyacaktim icimde kaldi :) ismiyle yasasin
Kizlar sizinde gogusunuzun tam ucunda hafif kabuklu yapi olustu mu bi de.siyah nokta var tam.uc.kisminda normal mi acaba incelemeye cakisirken sivi geldi.cokk da bakamadim korktum.sivi gelince
Kabuklu yaoi bende de var beyaz degilde krem gibi gri gibi bi renk sivi gelme gibi bisi olmuyor bende ama dokunamiyorum bile canim cok aciyor suan cok korkuyorum acikcasi emzirmekten insallah krem ise yarar

Slm Kızlar ilk oğlumun ismi Arda şimdi ikinci erkek gelıyor abisi Emre olsun ıstıyor ismini sizce uyumlumu şimdiden teşekkürler iyi geceler

Benim goguslerimde de aci yok aslinda oyle.siskinlik.de.yok beslenmeye gelince. Hergun yumurtani meyveni sut urunlerini.tuketiyorsan sorun yok.benve
Bazen gunde 4 yumurta yediğimi biliorum en az 2 yerim ve cok nadirdir yemedigim gun, hergun deli gibi peynir yerim hergun sut icerim bazen yarim litre yi gecer yogurtla aram pek yok ama arada ayran icerim. Kurban bayramindan beri etle aram yok ama ıyy geldi o sira simdide yiyemiorum tiksinme geldi tavuklada pek aram yok.

Slm Kızlar ilk oğlumun ismi Arda şimdi ikinci erkek gelıyor abisi Emre olsun ıstıyor ismini sizce uyumlumu şimdiden teşekkürler iyi geceler
Bence uyumlu bide abisinin istedigi ismin konmasi ayrica guzel olur. Arda da Emre de cok guzel isimler ikisinin 4 harflik kisa isimler olmasi gayet uyumlu duruyo bence

Cok guzel besleniyorsun canm o zaman hic dert etme sutun olur Allahn izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…