Saol kuzum eczaneye gittim tansiyonum 10 a 4 çıktı baya düşmüş ayran içip hastanede ölçtürdüm 10 a 6 çıktı şimdi yine var pazartesi doktoruma söyliycem baş ağrısı ve hafif bulantıda yapıyo tansiyonum düştüğünde oluyo demekkiBenim yok canim oyle bir sikayetim her turlu sikayet mevcuttta daha o yok:)) cok gecmis olsun sana
Ben hergün lierac başladım 2 haftadır kullanıyorum çok rahatlatıyo kızlarBu arada arkadaslar kasigimin ust kismi gobegiminde hemen alt kismi olur kendisi catlamis kim bilir ne zaman catlamista yeni farkettim dogumdan sonra gorceksiniz catlaklarinizi diyenleri suan anliorum cunku boyle bakinca bisey yok etimi hafif birbirine yaklastirinca gordum demek ki gercekten gerilme nedeniyle farkedilmiomus acaba ne zaman catladim
Yok ya benimki kalp atışı gibi ama sık sık değil tansiyonum düştüğünde sıklaşmıştı işte hayırlısıyla alsaydım çocuğumu kucağıma yaBenim de sanki televizyonun sesini incecik açarsınız dınn diye tiz ses gelir ya öyle oluyor kaç gündür. Evde daha çok hissediyorum dışarıda değil de.
Cok dikkatli ol ihmal etme kendini hic tekrar gecmis olsun canimSaol kuzum eczaneye gittim tansiyonum 10 a 4 çıktı baya düşmüş ayran içip hastanede ölçtürdüm 10 a 6 çıktı şimdi yine var pazartesi doktoruma söyliycem baş ağrısı ve hafif bulantıda yapıyo tansiyonum düştüğünde oluyo demekkiçok kötü ama ya
Ben hergun suremedim banyodan sonra hic ihmal etmiyorum ama hergun surmuorum malesef ben bide kilolu hamile kaldim eeee etim dayanmadi tabi daha fazla gerilmeye catir catir catladiBen hergün lierac başladım 2 haftadır kullanıyorum çok rahatlatıyo kızlar
Kulağım hala aynı ya kulak burun boğaza gideceğim geçmezseCok dikkatli ol ihmal etme kendini hic tekrar gecmis olsun canim
Ben hergun suremedim banyodan sonra hic ihmal etmiyorum ama hergun surmuorum malesef ben bide kilolu hamile kaldim eeee etim dayanmadi tabi daha fazla gerilmeye catir catir catladi
Pazartesi ye kadar bak canim gecmezse pazartesi git direk am insallah biranonce gecsinde gerek kalmasin.Kulağım hala aynı ya kulak burun boğaza gideceğim geçmezse
Ben de enfeksiyondan korkuyprum zaten antibiyotik kullanmak istemiyorumPazartesi ye kadar bak canim gecmezse pazartesi git direk am insallah biranonce gecsinde gerek kalmasin.
Bu arada agustos ayiydi sanirim rahatsizlanmistim bogazimdsn kulaklarima vurdu agrisi enfeksiyondu benimki gerci orta kulak doktor damla vermemisti hamilelere verebilecegim bisey yok demisti sadece sakiz onermisti bol bol sakiz cigne dedi
Ben o zaman bogazim.icin antibiyotik kullanmistim bide parol vermisti ama kullanman kullanmamandan daha iyi demisti cunku atesleniodumda atesinin yukselmemesi gerekio anne karnindaki bebege ateslenmen iyi degil etkilenebilio kalitsal bi rahatsizlik birakabilio demisti o yuzden kullandim sonra bogazim kulagimada vurdu orta kulak iltihabi oldum ama damla.vermedi buna veremem hamilelerin kullanabilecegi bisey yok sakiz cigne surekli demistiBen de enfeksiyondan korkuyprum zaten antibiyotik kullanmak istemiyorumof ya hala aynı yatarken bile
geldin mi canım doktordan. Nasılmış miniğin ?Günaydın kızlar!
Bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz. Ben de bugün doktora gideceğim, inşallah bebeğim sağlıklıdır ve güzel kilo almıştır. Dualarım sizinle, siz de benim için dua edin, güzel bir gün olsun:)
Günaydın kızlar!
Bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz. Ben de bugün doktora gideceğim, inşallah bebeğim sağlıklıdır ve güzel kilo almıştır. Dualarım sizinle, siz de benim için dua edin, güzel bir gün olsun:)
Bu nst de her hastanede farklı sanırım. Normalde 35ten sonra başlanırmış benim doktor 32 de beni nst ye almıştı. Halbuki kendimi iyi hissettiğimi sancı falan hiç yaşamadığımı söylemiştim. Bakalım yarın randevum var yine alacak mı. Benimki de 32de daha dönmemişti en çok onu merak ediyorum bakalım. Dönmediği için mecbur sezeryana alınırsam üzülürümKizlar bende simdi ciktim doktorumun yanindan bebegim 1980 gram olmus boyuda 42 cmdedi doktor ben enfeksiyonum var mi ki acaba diye idrar tahlili isteyecektim onu unuttum bak simdi size yazarken aklima geldi. Benimkinin kafasi yukardaymis bu arada daha doner dedi ama kafam takildi ister istemez. Normal dogumu sordum hele bi bebegin dönsün ona gore konusuruz dedi. Bide teee 21 kasima randevu verdi artik soyle bi 2 haftada bir falan cagirmasi gerekmio mu ? Nts yi sordum onada 38. Haftada aliomus
İnşallah güzel geçmiştir her şey :) ben de yarın gideceğimGünaydın kızlar!
Kizlar bende simdi ciktim doktorumun yanindan bebegim 1980 gram olmus boyuda 42 cmdedi doktor ben enfeksiyonum var mi ki acaba diye idrar tahlili isteyecektim onu unuttum bak simdi size yazarken aklima geldi. Benimkinin kafasi yukardaymis bu arada daha doner dedi ama kafam takildi ister istemez. Normal dogumu sordum hele bi bebegin dönsün ona gore konusuruz dedi. Bide teee 21 kasima randevu verdi artik soyle bi 2 haftada bir falan cagirmasi gerekmio mu ? Nts yi sordum onada 38. Haftada aliomus
geldin mi canım doktordan. Nasılmış miniğin ?
İnşallah güzel geçmiştir her şey :) ben de yarın gideceğim
Kız mıydı canim senin bebişMerhaba kızlar!
Ben doktora akşamüstü randevu alıyorum, eşim de gelebilsin diye, geç yazıyorum size de. Bugün 31+6 günlük hamileyim, bebeğim de 1900 gram olmuş. Boyunu yine söylemedi doktor. Sağlıklıymış. Ben 6 kilo aldım, her şey yolunda normal doğum olur dedi doktor yine. Bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. Bakalım hayırlısı 5 hafta daha çalışmam lazım. Bundan sonra 2 haftada bir görüşelim, 37. haftada da çatı muayenesi yapacağım dedi. Benden havadisler bu kadar, şimdi sizin güzel haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?