- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Bende hergun 1 muz kuruyemis süt pekmez hic.eksik etmedim bakalim cuma gunu minik adam nekadar olmusKızlar bir de muz, bulgur, et, süt ürünleri bebeğe kilo aldırırmış. Kabızlık olmasa her gün muz yiycem çok da severim ama kötü oluyor yiyince :/ neyse ki bulgur pilavı en sevdiğim yemeklerden biridir :)
MerhabaaBana da yer var mı canlar
Hoş buldummHosgeldin
Merhabaa. Bende kızımı Kasım sonu Aralık başı bekliyorum. Aralık 3 e kadar vakti var. Tabi Allah neyi nasip ederse belki bugün çıkar gelir orası belli olmaz. :) Kızımızı bekliyoruz. Sizin cinsiyetler ne isimlere karar verdiniz miMerhabaa
Benimde kızım olacak inşallah beren koyacağız adını aralık sonunda benim de doğumum hayırlısıyla sağlıkla doğurup kucagimiza alırız inşallahMerhabaa. Bende kızımı Kasım sonu Aralık başı bekliyorum. Aralık 3 e kadar vakti var. Tabi Allah neyi nasip ederse belki bugün çıkar gelir orası belli olmaz. :) Kızımızı bekliyoruz. Sizin cinsiyetler ne isimlere karar verdiniz mi
Amiiiinnn. Bizde Eylül koycaz nasip olursa.Benimde kızım olacak inşallah beren koyacağız adını aralık sonunda benim de doğumum hayırlısıyla sağlıkla doğurup kucagimiza alırız inşallah
Çikolata drajeleri var. İçi üzümlü. Marketlerin kurabiye satan bölümlerinde oluyor. Ondan al biraz. Canın çektikçe 3 4 tane ye bastırır o. Kilo yapmaz fazla. Maksat ağzın tatlı görsün. :)Bende de bu aralar tatlı krizleri başladıben de çok kilo alanlardanım maalesef. ama bu tatlı krizleriyle nasıl başa çıkarım bilemedim
Gözün aydın canım, maşallah ne güzel kilo almış bebişMerhaba bugün kontrole gittim. Her gün 3 litre su içmeme rağmen suyum yine sınırdabu oranda kalsa da olur ama düşmesi erken doğum riski aynı şekilde devam et dedi. Bilmiyorum o kadar su nereye gidiyor
Neyse ki oğlumun gelişimi iyi. Önden gidiyor dedi doktor 2700 gram olmuş. 2 haftada 550 gram almış. İşte bunlar hep muz ve bulgurun eseri :) ama artık azaltacağım bunları yemeyi şişko olmasın çok normal doğum istiyorum :) Boyu haftasıyla uyumluymuş. 45 cm olmuş.
Nst ye de bağlandım henüz sancı falan yok çok şükür. Sırt ağrısı ve nefes daralması yaşıyorum geceleri de 6da uyanmaya başladım bunlar olağan şeylermiş ama. Bebek gelince çekeceğimiz uykusuzluğa hazırlık bir nevi
Baş aşağı da dönmüş çok şükür en sevindiğim haber bu oldu :)
Aynen maşallah diyelim senin adına sevindimOğlumun ismi de Çağan olacak :) henüz ortada bebek yokken bile isim bakardık internetten çok hoşumuza gitmişti. Hamileliğimin ortasından beri Çağan diye sesleniyoruz :)
Cok guzel İsimler gercekten ismiyle yasasın :)Derin ve beren arasında kaldık tüm aile bereni çok sevdi bizde beren e karar verdik inşallah sağlıklı olur
HosgeldinBana da yer var mı canlar
Bende lansınoh gogus kremıne bugun basladım inşallah e bebekten alacaktım gecende 40 tl ıdı eşim alalım dedı ben almadım pahalı geldı eczanede 20 tl ye aldım :)kızlar selam ev tipi anakucağını aldım tavsiye ederim resmini atıyorum ha bide lansinoh göğüs kremini de kullanmaya başladım biraz acımaya başladı gögüslrm diyeEki Görüntüle 2059240
Ben aldım cnm ya devamlı bunda durmayacakki başında oluruz 3 kademeli bağlama yeride var tam yatma oturmalı falan ama tabiki beşik kadar derin değil bende beşikte vardı küçük ama derin olduğu için bebek etrafa bakmak istiyodu göremeyince yani biraz meraklı olmaya başlayınca onun için aldımCok guzel İsimler gercekten ismiyle yasasın :)
Hosgeldin
Bende lansınoh gogus kremıne bugun basladım inşallah e bebekten alacaktım gecende 40 tl ıdı eşim alalım dedı ben almadım pahalı geldı eczanede 20 tl ye aldım :)
Bu arada bu anakucagı cocuk yatınca derın mı? Benım 3 yasında bı kızım daha var bebegı yatırımca sallıyım falan derken dusurur mu acaba? Sana fıkır sorayım.
Ben de kasim sonu aralik ilk haftasi dogum yapacagim bebegim erkek ismini henuz netlestirmesek de Eymen Taha şuan önde gidiyorMerhabaa. Bende kızımı Kasım sonu Aralık başı bekliyorum. Aralık 3 e kadar vakti var. Tabi Allah neyi nasip ederse belki bugün çıkar gelir orası belli olmaz. :) Kızımızı bekliyoruz. Sizin cinsiyetler ne isimlere karar verdiniz mi
benim de öyle uzun zamandır, lansinoh aldım ama daha başlamadım sürmeyeKizlar sizinde gogusunuzun tam ucunda hafif kabuklu yapi olustu mu bi de.siyah nokta var tam.uc.kisminda normal mi acaba incelemeye cakisirken sivi geldi.cokk da bakamadim korktum.sivi gelince
Canım o sıvı bebek için faydalı sütün çok sıkma korkma normal gelmesiKizlar sizinde gogusunuzun tam ucunda hafif kabuklu yapi olustu mu bi de.siyah nokta var tam.uc.kisminda normal mi acaba incelemeye cakisirken sivi geldi.cokk da bakamadim korktum.sivi gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?