- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
Ben de aglamaya bahane arar gibiyimInsallah ya herkesin bol bol sutu olsun valla psikolojim bozulur olmazsa zaten bu sira pek meyilli bozulmaya :)
Bende surekli annemle esimle kavga ederken buluyorum kendimi nqpiyim bi nazim onlara geciyor. Bide mutsuzum diye aglamaya basladim bir kac kezdir ortada da oyle sebep sayilabilecek bisey yokkenAynen ben de öyle yA depresyondayım resmen çatacak yer arıyorum
Bana bir mumessil.arkadasim getirdi 3 kutu meme ucu kremi fakat minimum dayanma tarihi temmuz 2017 yaziyor soramadim utandim hediye getirdi sonucta eczaneye sordum kullan dedi ama bilemedim sizce napsam lanolinn markasi yesil bir kutuNormal meme ucu kremi sür canm dökülüyor onlar hatta
Bende ya bildigin insan ortada sebep yokken mutsuzum degip aglamaya baslar mi? Esim istanbula gitti pazar gunu pazartesi doktorun yanindan ciktigimdan beri izmire annemin yanina geldim esim tek kalma dedi anneme geldikten sonrada aksam agladim mutsuzum diye annem de arakandaki insanlardan ornek verio savastaki insanlardan ornek verio cok sukur sagliklisin herseyin var yok soyle yok boyle ya bi sus artik anne yaa ben rahat rahatta aglayqmayacak miyim dedim sadece aglamak istiodum acaba esim istanbula gittigi icin mi icten ice uzuldum ağladım bilmiomBen de aglamaya bahane arar gibiyim
Benim de esim buaralar biraz gec geliyor rahat rahat agliyorum o yokkenBende ya bildigin insan ortada sebep yokken mutsuzum degip aglamaya baslar mi? Esim istanbula gitti pazar gunu pazartesi doktorun yanindan ciktigimdan beri izmire annemin yanina geldim esim tek kalma dedi anneme geldikten sonrada aksam agladim mutsuzum diye annem de arakandaki insanlardan ornek verio savastaki insanlardan ornek verio cok sukur sagliklisin herseyin var yok soyle yok boyle ya bi sus artik anne yaa ben rahat rahatta aglayqmayacak miyim dedim sadece aglamak istiodum acaba esim istanbula gittigi icin mi icten ice uzuldum ağladım bilmiom
Ben bu hormon degisikligini tamamen kadinlarin kendilerini nazlandirmasi olarak dusunuodumBenim de esim buaralar biraz gec geliyor rahat rahat agliyorum o yokkensebep de onun olmamasi benimle kimsenin ilgilenmemesi kimsenin bana deger vermemesi adam yorgun argin bir de benim tribimi cekiyor
Senınle aramız çok az benımde hiç bişey Yok merak etme Doğumdan sonra gelır mutlakaYa benden bisey gelmio yani goguslerimden ara sanki sol gogsumde hissettim ama simdi bakiyorum soyle kupkuru sıkmakta istemiorum cok ucundada farkettigim bisey yok benim sütüm olmayacak mi acaba yaaa
Insallah ya bide o yuzden sıkıntıya girmiyim zaten dogumun belirsizliginin streside basladiSenınle aramız çok az benımde hiç bişey Yok merak etme Doğumdan sonra gelır mutlaka
O konuda ben rahatım ıkıncı sezeryan olcak ama düşündükçe yınede korkuyorum tabiInsallah ya bide o yuzden sıkıntıya girmiyim zaten dogumun belirsizliginin streside basladi
Valla hayatimda hic naz yaomayan bir insandim alinganligimi hormonlara bagliyorm insallah lohusalikta da cok zorlamaz bu durum biziBen bu hormon degisikligini tamamen kadinlarin kendilerini nazlandirmasi olarak dusunuodumama demekki varmis boyle bisey
ağzını açtık sonra 1 yıl lansinohBana bir mumessil.arkadasim getirdi 3 kutu meme ucu kremi fakat minimum dayanma tarihi temmuz 2017 yaziyor soramadim utandim hediye getirdi sonucta eczaneye sordum kullan dedi ama bilemedim sizce napsam lanolinn markasi yesil bir kutu
gin insan ortada sebep yokken mutsuzum degip aglamaya baslar mi? Esim istanbula gitti pazar gunu pazartesi dokt
aç bir durgusal müzik ağlaBende ya bildigin insan ortada sebep yokken mutsuzum degip aglamaya baslar mi? Esim istanbula gitti pazar gunu pazartesi doktorun yanindan ciktigimdan beri izmire annemin yanina geldim esim tek kalma dedi anneme geldikten sonrada aksam agladim mutsuzum diye annem de arakandaki insanlardan ornek verio savastaki insanlardan ornek verio cok sukur sagliklisin herseyin var yok soyle yok boyle ya bi sus artik anne yaa ben rahat rahatta aglayqmayacak miyim dedim sadece aglamak istiodum acaba esim istanbula gittigi icin mi icten ice uzuldum ağladım bilmiom
o bende de var ilgi bekliyoruz ama onlar bizi normal görüyo sanırımBenim de esim buaralar biraz gec geliyor rahat rahat agliyorum o yokkensebep de onun olmamasi benimle kimsenin ilgilenmemesi kimsenin bana deger vermemesi adam yorgun argin bir de benim tribimi cekiyor
hoşgeldinSlm güzel anneler ve anne adayları
Kızçemle Benide aranıza alır mısınız
27 yaşındayım 5,5 yaşında bir kızım 15 aylık bir oğlum var
3. Bebeğimi bekliyorum 33 haftalık hamileyim
Koşmaya da az kaldi zateno bende de var ilgi bekliyoruz ama onlar bizi normal görüyo sanırımbide nazsız hamileler var hiç hamile değil gibiler hayatlarını normal akışta devam ettiriyolar.Onları da görünce iyice sinir oluyorum hamile koşarmı ya bizim bi tanıdık unutup koşarmış
Lansinoh degil aloawerali yesil bir krem lanostill miydi lanolinn miydi isyerindeyim suan krem de evde adini da hatirlayamadimağzını açtık sonra 1 yıl lansinoh
ağzını açtık sonra 1 yıl lansinoh
Kullan bence ilk dogumumda hastanede calisan akrabam bana da bunlarin 3 4ml olanlarindan vermisti baya ise yaramisti kullandim gitti :)Bana bir mumessil.arkadasim getirdi 3 kutu meme ucu kremi fakat minimum dayanma tarihi temmuz 2017 yaziyor soramadim utandim hediye getirdi sonucta eczaneye sordum kullan dedi ama bilemedim sizce napsam lanolinn markasi yesil bir kutu
Benimde 2. sezeryan bende de sezeryan konusunda biraz korku var. Sonucta daha once kesildi bidaha kesilecek falan dusunup duruyorumO konuda ben rahatım ıkıncı sezeryan olcak ama düşündükçe yınede korkuyorum tabi
Hosgeldin :) 3 Cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu olmali :)Slm güzel anneler ve anne adayları
Kızçemle Benide aranıza alır mısınız
27 yaşındayım 5,5 yaşında bir kızım 15 aylık bir oğlum var
3. Bebeğimi bekliyorum 33 haftalık hamileyim
belkıde bilmek daha kötü degılmı bırde benım 13yıl aradan sonra ıkıncı sezeryan olucak hayırlısıyla kurtulalım ınşallahKullan bence ilk dogumumda hastanede calisan akrabam bana da bunlarin 3 4ml olanlarindan vermisti baya ise yaramisti kullandim gitti :)
Benimde 2. sezeryan bende de sezeryan konusunda biraz korku var. Sonucta daha once kesildi bidaha kesilecek falan dusunup duruyorum
Hosgeldin :) 3 Cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu olmali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?