- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
Hoşbulduk cnmhoşgeldin
Hoşbulduk 2 Çocukla güzeldi kısmetse 3. De tadıcaz yakında Sezeryan için hiç korkma aynı yerin kesilmesi acıyı çoğaltmıyor İki kere sezeryan olmuş biri olarak söylüyorumKullan bence ilk dogumumda hastanede calisan akrabam bana da bunlarin 3 4ml olanlarindan vermisti baya ise yaramisti kullandim gitti :)
Benimde 2. sezeryan bende de sezeryan konusunda biraz korku var. Sonucta daha once kesildi bidaha kesilecek falan dusunup duruyorum
Hosgeldin :) 3 Cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu olmali :)
Teşekkür ederim canım aminn inşallah doğarlar sağlıklı şekilde de adlarıyla yaşarlar hepimizin bebekleri :)Çağan ırmak gibi . Çok güzel isim bulmuşsunuz çok hoş. İnşallah kendine seslenmek te nasip olur
Valla ben de her gün okula giderken hafif bi yokuş yürüyorum belim kasılıyor o yokuşta. 5 dk daha yürüsem kaskatı kesilicem adım atamıycam sanki :/ bugün de temizliğe girişeyim evde dedim ama ne mümkün ağrıdan yarım bıraktım uzandımBuarada kizlar ben daha 33,haftada basladim skintilara surekli ayni pozisyonda kalamiyorim belim otururken yatarken yururken cok.agriyor.sizler de de.oluyormi.korkuyorm bazen .. daha 4hafta calisacagm.nasil olacak bilmiyorm
Ayy ben de instagrama bakıp bakıp elalem nerelerde geziyor ben eve tıkılıp kaldım diye trip atıyorum kendimceBenim de esim buaralar biraz gec geliyor rahat rahat agliyorum o yokkensebep de onun olmamasi benimle kimsenin ilgilenmemesi kimsenin bana deger vermemesi adam yorgun argin bir de benim tribimi cekiyor
Ayni yeri mi kesiceklerHoşbulduk 2 Çocukla güzeldi kısmetse 3. De tadıcaz yakında Sezeryan için hiç korkma aynı yerin kesilmesi acıyı çoğaltmıyor İki kere sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum
Aynı ben sancım var ama gezmeye dese hemen zıplarım:))Ayy ben de instagrama bakıp bakıp elalem nerelerde geziyor ben eve tıkılıp kaldım diye trip atıyorum kendimceadam napacaksa sanki yürüyünce bile yoruluyorum hala gözüm gezmekte
En azindan zamanini bilecek.olmak az da olsa rahatlatir seni diye dusunuorum ama tabi sezeryanda bi ameliyat sonucta ve insan tecrube bile etmis olsa korkar cok hakli olarakO konuda ben rahatım ıkıncı sezeryan olcak ama düşündükçe yınede korkuyorum tabi
Umarim yoksa ben bile cekemicem.kendimiValla hayatimda hic naz yaomayan bir insandim alinganligimi hormonlara bagliyorm insallah lohusalikta da cok zorlamaz bu durum bizi
Hosgeldin. Her birinin tadi ayridir heyecanida oyle saglikla kucaklarimiza aliriiz insallah. Rabbim cok sukur kizda erkekte nasip etmis ama yeni aile uyenizin cinsiyeti ne :)Slm güzel anneler ve anne adayları
Kızçemle Benide aranıza alır mısınız
27 yaşındayım 5,5 yaşında bir kızım 15 aylık bir oğlum var
3. Bebeğimi bekliyorum 33 haftalık hamileyim
Cok haklisin cok sukur saglikli bir sekilde Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsinaç bir durgusal müzik ağlaşaka bi yana bende öyleyim hormonlardan heralde bi de ne giysem olmuyo işlerimi yapamıyorum oğlumla çok ilgilenemiyorum iyice bunaltıyo bunlar ama rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de bu günlerde geçer .Çok şükür herşeye...
Zamanını bilmek daha kötü canım ılkınde suyum gelmıstı ne olduğunu anlamadan gırdım sezeryana şimdi herseyı bılerek gitmek daha çok korkutuyor Allah hepınıze hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahEn azindan zamanini bilecek.olmak az da olsa rahatlatir seni diye dusunuorum ama tabi sezeryanda bi ameliyat sonucta ve insan tecrube bile etmis olsa korkar cok hakli olarak
Umarim yoksa ben bile cekemicem.kendimi
Üzülmeyin inşallah bebeğiniz sağsalim eve döner inşallah arkadaşımın çocuğu da öyle 20 gün falan küvezde kaldı şimdi çok mutlular çok geçmiş olsunAni suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Suni sancı çok zor. Gözün aydın olsun canım sağ saglim kavuşmuşsun. Bebek için korkma , Allah sana bağışlasın.Ani suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Aa gözün aydın canım benim. Grubumuzun ilk annesi sen oldun bak :) küvezde diyr de hiç ağlama kilosu iyiymiş çok şükür. Solunumu da yakında düzelir. 34 kritik hafta o haftayı atlatıp doğmuş sonuçta merak etme kucağına alacaksın bebişini yakında. Allah yardımcın olsunAni suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Oncelikle gecmis olsun bebisin de hayirli uzun omurlu olsun saglikli sihatli kucagina alirsin insallah merak etme kendini uzme bu sure icerisinde iyilesip yanina gelecektir insallahAni suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Herşeyciğim hazir ama minigim zamanini beklesin insallahÜtülerini yapmayanlar bugün yapsın bence çantalar bi köşede beklesin ama inşallah bebişler zamanlı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?