benim ütüler tamam da çantayı hazırlamadım daha bir tembellik çöktü üstümeÜtülerini yapmayanlar bugün yapsın bence çantalar bi köşede beklesin ama inşallah bebişler zamanlı gelsin
Canım bol bol dua ediyorum. Ama bebiş biraz büyüyene dış dünyaya adapte olana kadar kuvezde kalır. Çok şükür kilosu yeriinde. İnşallah sağlıcakla çıkarırsın hastaneden. Çok geçmiş olsun. Oğlunun da hayırlı, sağlıkı uzun bir çmrü olur inşallah.Ani suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Ani suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Merhaba cok iyiyiz tesekkurlerdeli dolu nasılsın?şafak kaç ?benim daha 67 gün görünüyo baya varmış ya .su perisi 37 günün kalmış maşallah oh ne güzel
Kisisel bilgilerden girip yapiyosun galibaMerhaba cok iyiyiz tesekkurlerbizim şafak 47 bu mesajlarin altinda haftasi gorunen arkadaslar nasil yapiyorsunuz acaba bende yapsam da gorseniz haftami
Amin hepimize canim insallah nasil olucak bitecek bende hep merak ediom su 2 ay goz acip kapayincaya kadar gecse guzel bir sekildeZamanını bilmek daha kötü canım ılkınde suyum gelmıstı ne olduğunu anlamadan gırdım sezeryana şimdi herseyı bılerek gitmek daha çok korkutuyor Allah hepınıze hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Uzulme lutfen sadece biraz hasretlik cekeceksin sonra kucagina alinca bugunleri unutacaksin. Eltim mayis ayinda 1090 gramla getirdi dunyaya yavrusunu 1 1 bucuk ay icinde cikti kuvezden masallah seninki 2.5 kilo Allahin izniyle hicbirsey olmaz unutursunuz bugunleri aglama lutfen sütün kesilir ederAni suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Deneme 1 2Kisisel bilgilerden girip yapiyosun galiba
Olmadi yapamadimDeneme 1 2
Gorunuo canimkizlar son denemem gebelik.haftam gorunur ins
kizlar son denemem gebelik.haftam gorunur ins
Gorunuo canim
Gitme sakin baska gruplaravarmış
yok yok gitmedim burası daha iyisizi bırakamam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?