♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

deli dolu nasılsın?şafak kaç ?benim daha 67 gün görünüyo baya varmış ya .su perisi 37 günün kalmış maşallah oh ne güzel

Ani suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk
Canım bol bol dua ediyorum. Ama bebiş biraz büyüyene dış dünyaya adapte olana kadar kuvezde kalır. Çok şükür kilosu yeriinde. İnşallah sağlıcakla çıkarırsın hastaneden. Çok geçmiş olsun. Oğlunun da hayırlı, sağlıkı uzun bir çmrü olur inşallah.

Ani suyum geldi dün 12 saat boyunca suni sancı cektım oglum dünyaya 35 haftalık 2.5kilo geldi solunum sıkıntıysa suan kuvezde ben taburcu oldum aglamaktan bi hal olduk

canım hem geçmiş olsun büyük şok atlatmışsın hem de hayırlı olsun gözün aydın bak sapasağlam evladına kavuşmuşsun zaten 2 buçuk kilo doğan bebeği prematüre kabul etmiyorlar insallah yakın zamanda bebişinle mutlu hayatına başlarsın :) sen kendini üzme ki şimdi sütün olsun tamam mı ? darısı bize insallah :)

deli dolu nasılsın?şafak kaç ?benim daha 67 gün görünüyo baya varmış ya .su perisi 37 günün kalmış maşallah oh ne güzel
Merhaba cok iyiyiz tesekkurler bizim şafak 47 bu mesajlarin altinda haftasi gorunen arkadaslar nasil yapiyorsunuz acaba bende yapsam da gorseniz haftami

Amin hepimize canim insallah nasil olucak bitecek bende hep merak ediom su 2 ay goz acip kapayincaya kadar gecse guzel bir sekilde

Uzulme lutfen sadece biraz hasretlik cekeceksin sonra kucagina alinca bugunleri unutacaksin. Eltim mayis ayinda 1090 gramla getirdi dunyaya yavrusunu 1 1 bucuk ay icinde cikti kuvezden masallah seninki 2.5 kilo Allahin izniyle hicbirsey olmaz unutursunuz bugunleri aglama lutfen sütün kesilir eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…