♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Herhalde Hepsi birbirinden farklı benimki tamamen İngilizce ama sonunda rapor kısmı var ztn genel olarak hıcbırsorun olmadığı tüm değerlerin negatif olduğu (yanı sorunsuz)yazıyordu

Evet canim gebelik sonuna kadar bunla devam etceksin dedi
Kaç haftalıktı senın cnm? Banada verırmı acaba herkesemi verılıyoki.bana bşy demedi.yarın kan sonucumu alıyorum yıne sardı benı heyecan

Kaç haftalıktı senın cnm? Banada verırmı acaba herkesemi verılıyoki.bana bşy demedi.yarın kan sonucumu alıyorum yıne sardı benı heyecan
12+4 um canim suan regenesis max adinda bi vitamin kullaniyorum kan hapinida beraber kullanacaksin vitaminin bitince bunla devam edeceksin artik dedi
Bu arada umarim iyi haberler alirsin mutlaka haberdar et

Sende aynı benimle berabersin :) bana bşy demedi cnm folik bitince bırak dedı sadece.yarın inşallah hayırlı haberleri yazarım buraya ayyy

Bşy dicem senın göbiş çıktımı biraz.benım ayva göbek gbı çıkmaya başladı yaa :) dümdüzdü normalde

:)) artık çıkıyo valla yavaş yavaş..3 de alcam sonuçlarımı bugün.yazarım

Arkadaşlar ben geldim sonuçlarımı aldm doktorda yorumladı.çokk şükür temiz çıktı.bundan iyi bir sonuç olmaz zaten dedı çok sevindim.darısı size inşallah

Sonuç kağıdını eve geçince çeker atarım bakarsımız fikir olması açısından

Eklentiler

• DSC_0270.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 33
Ya 15 gün olurmu hiç duymadım ya 3 günde çıkıyo. Valla şaşırdım 15 gün çok fazzla diğer ay kontrolum off 1 ay napcam ya kuruntu yapcam tabiki

Ya 15 gün olurmu hiç duymadım ya 3 günde çıkıyo. Valla şaşırdım 15 gün çok fazzla diğer ay kontrolum off 1 ay napcam ya kuruntu yapcam tabiki
Sacmalik iste uzerine bide 15 gun sonra cikcak sonuc icin bana 6 temmuza randevu verip o zaman bakariz sonucuna dio bu kadar onemsiz yani bu durum onun icin deli mi ne sonucum ciksin doktorumu degistirecez sonucu baska doktora goturucem 10 gun kaldi cikmasina

Doktor önemli canım bende hastane değiştrdım şmdi memnunum çok şükür. Çokzor valla hastaneymiş doktormuş adam gbı bırını bulmak.hiç önemsemiyolar insanı

Merhabalar, bende yeni gordum bu konu basligini. Bende aralik ayinin sonuna dogru dogum bekliyorum.Su an 12. Haftamdayim pazartesi ikili test yapilcak.devlet hastanesinde yaptircam ozelde fiyat cok pahaliydi umarim devletteki sonuca karsi biraz endiseliyim guvenilir olur mu diye? Umarim iyi sonuc cikar herkesin. Bu arada ben cok istahsizim benim gibi olanlar varmi cok kilo kaybetmedim almadimda ama zoraki yiyorum ve bu gidislede verecek gibiyim boyle olanlar var mi aranizda?

Doktor önemli canım bende hastane değiştrdım şmdi memnunum çok şükür. Çokzor valla hastaneymiş doktormuş adam gbı bırını bulmak.hiç önemsemiyolar insanı
Doymus adam cok kazanmis sureklide ayni sey gelene 10. hamileligi gibi muamele yapio en azindan baktim bana oyle davranio bir tuhaf hissetmeye basladim esimle konustum zaten özele gidioduk simdi daha ozeline gidicez kendi yeri olan tanindik birine gidicez özel hissetmek istiyorum ilgi istiyorum ya ben bir cok kez hamile kalmisim gibi muamele gormek istemiyorum sanirim.bunun boyle olmasini istememek en dogal hakkimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…