Herhalde Hepsi birbirinden farklı benimki tamamen İngilizce ama sonunda rapor kısmı var ztn genel olarak hıcbırsorun olmadığı tüm değerlerin negatif olduğu (yanı sorunsuz)yazıyorduhanımlar selam 14+3 günlük hamileyim Rabbim hepimizin evladını hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bende aralık annesi olacağım inşallah.Özel sektörde çalıştığımdan dolayı her zaman izin alıp devlet hastanesine gidemiyorum.Özel içinde 4.ayımı doldurmayı bekliyorum 2li test yaptırdım doktora gidemedim henüz aranızda test yaptırıp sonucumu yorumlayabilecek olan arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz..
Evet canim gebelik sonuna kadar bunla devam etceksin dediKilo aldrıp iştah açtığını duydum cnm.doktormu verdi.kan hapını
Kaç haftalıktı senın cnm? Banada verırmı acaba herkesemi verılıyoki.bana bşy demedi.yarın kan sonucumu alıyorum yıne sardı benı heyecanEvet canim gebelik sonuna kadar bunla devam etceksin dedi
12+4 um canim suan regenesis max adinda bi vitamin kullaniyorum kan hapinida beraber kullanacaksin vitaminin bitince bunla devam edeceksin artik dediKaç haftalıktı senın cnm? Banada verırmı acaba herkesemi verılıyoki.bana bşy demedi.yarın kan sonucumu alıyorum yıne sardı benı heyecan
Benim iki ayva ust uste koy canim zaten bir ayvam vardi suan +1 daha olduBşy dicem senın göbiş çıktımı biraz.benım ayva göbek gbı çıkmaya başladı yaa :) dümdüzdü normalde
Tamam merak ediyorum gec yazma hadi hayirlisiyla iyi sonuclar insallah:)) artık çıkıyo valla yavaş yavaş..3 de alcam sonuçlarımı bugün.yazarım
Ohh hadi cok şükür darısı bizeArkadaşlar ben geldim sonuçlarımı aldm doktorda yorumladı.çokk şükür temiz çıktı.bundan iyi bir sonuç olmaz zaten dedı çok sevindim.darısı size inşallah
Amin canım sende yazarsın sonucunuOhh hadi cok şükür darısı bize
Kiz 15 gun gecer mi gecene kadar yaşlanıcamAmin canım sende yazarsın sonucunu
Sacmalik iste uzerine bide 15 gun sonra cikcak sonuc icin bana 6 temmuza randevu verip o zaman bakariz sonucuna dio bu kadar onemsiz yani bu durum onun icin deli mi ne sonucum ciksin doktorumu degistirecez sonucu baska doktora goturucem 10 gun kaldi cikmasinaYa 15 gün olurmu hiç duymadım ya 3 günde çıkıyo. Valla şaşırdım 15 gün çok fazzladiğer ay kontrolum off 1 ay napcam ya kuruntu yapcam tabiki
Doktor önemli canım bende hastane değiştrdım şmdi memnunum çok şükür. Çokzor valla hastaneymiş doktormuş adam gbı bırını bulmak.hiç önemsemiyolar insanıSacmalik iste uzerine bide 15 gun sonra cikcak sonuc icin bana 6 temmuza randevu verip o zaman bakariz sonucuna dio bu kadar onemsiz yani bu durum onun icin deli mi ne sonucum ciksin doktorumu degistirecez sonucu baska doktora goturucem 10 gun kaldi cikmasina
Doymus adam cok kazanmis sureklide ayni sey gelene 10. hamileligi gibi muamele yapio en azindan baktim bana oyle davranio bir tuhaf hissetmeye basladim esimle konustum zaten özele gidioduk simdi daha ozeline gidicez kendi yeri olan tanindik birine gidicez özel hissetmek istiyorum ilgi istiyorum ya ben bir cok kez hamile kalmisim gibi muamele gormek istemiyorum sanirim.bunun boyle olmasini istememek en dogal hakkimizDoktor önemli canım bende hastane değiştrdım şmdi memnunum çok şükür. Çokzor valla hastaneymiş doktormuş adam gbı bırını bulmak.hiç önemsemiyolar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?