- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Evet canim doktor verdi. Ilk hamileligimi universite hastanesinde ogrendim o gun stajyer doktorun tavsiyesiyle folik asit aldim 3 aylik kapsul 2 gun sonra suan ki doktoruma basladim testler yapti ayni gun bana decavit verdi decavitle folik asiti 1 hafta 10 gun kadar bir sure beraber kullandim test sonuclarim ciktiginda gittim sordum folik asiti kullanmana gerek yok verdigim.vitaminin icinde var dedi bir kutu onu kullandim sonra regenesis verdi omega3 omega6 bakimindan zengin ayni zamanda 400 mg folik asit ve daha bircok vitamin var icinde 30 tabletlik bir kutu onun yarisina gelmistim ki gecen hafta iste bide kan hapini verdi onla birlikte kullan daha sonra buna devam edeceksin dedi. Gittiginde bir sor bakalim en azindan gec kalmadan baslamis olBana hiçbişey vermesı doktor canım şu kontrole gidince sorarım bi.senın doktormu verdı bu hapların hepsini
Aynısı banada oldu göstermedi ama kıza benzetiyorum dedi bayramdan sonra kesinleşçek paylaşalım lütfenMerhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim in izniyle salı günü ikili tarama ya gittim herşeyi normal dedi cinsiyetini de göremedim bacakları kapalı dedi
Merhaba aramiza hos geldin Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin banada 11+2 de erkek gibi dedi ama kesin degil dedj sali gunu ikili test sonucum icin gidicem insallah hayirlisiyla guzel cikar sonucumuz bakalim o gunde cinsiyetle ilgili kesinlik verebilecek miMerhabalar sevgili hamişlerKıZımla selamlıyoruz sizleri 14. Haftamızdayız aralık 20 sine kadar Doğum qibi verildi heycanlı bekleyişi hep birlikte paylaşalım ikili testimizde yapıldı kıza benzetiyorum ama qöstermiyo dedi hiç kıpırdamadı yaramaz kızım bayramdan sonra gidince 16 hafta olcak kesin belli olur sanırım
Merhaba;Merhabalar sevgili hamişlerKıZımla selamlıyoruz sizleri 14. Haftamızdayız aralık 20 sine kadar Doğum qibi verildi heycanlı bekleyişi hep birlikte paylaşalım ikili testimizde yapıldı kıza benzetiyorum ama qöstermiyo dedi hiç kıpırdamadı yaramaz kızım bayramdan sonra gidince 16 hafta olcak kesin belli olur sanırım
Hayirlisi olsun hosgeldin aramiza ya ben bisey sorucam sezeryanda 38. haftada aliyorlar ya cocugu anne karninda birgunun bile onemi buyuk diolar 38. haftasinda alinmasinin mantigi nedir normalde 40 degil mi hamileligimizi sonlandiracagimiz tarihSlmlar güzel anneler benim ikinci hamileliğim bir tane oğlum ve 13. Haftadayım doktorum erkek dedi şuan sadece omega vita mineral kullanıyorum. Arada c vitamini de alıyorum şuana kadar 1 kilo aldım. Kusma, aşırı bulantım olmadı. 38. Haftam 15 aralığa denk geliyor kısmet bakalım 1. Oğlumda sezeryan olmuştum. Bunda da öle olacak ayrıca erkek isimleri konusunda fikirlerinizi bekliyorum ilk oğlumun adı Demir
Cok tesekkur ederim herseyi merak edip soruyorum herkese ilk olacagi icin heyecanliyim Allah hepimizin kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsunlarMrb Hilal ilk doğumum 41. Haftada oldu. Ama ikinci sezeryanlarda 38. Haftadan itibaren alıyorlar benek Doğum yoluna girmeden ve sancılar olmadan diye biliyorum. Tabiki anne karnında kalması daha iyi son ayda duruma göre bakar artık doktorum.
14haftalıkken tekrar gittim kıza benziyor dedi yarın kontrolüm var üçlü tarama için yarın kesinleşecek bakalım inşallah sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değilAynısı banada oldu göstermedi ama kıza benzetiyorum dedi bayramdan sonra kesinleşçek paylaşalım lütfen
Ben bugun aldim canim.doktor dusuk risk dedi cok sukur 1/1360 cikti sizce nasilHilaall aldnmı testin sonuçlarını?? Ben bi tedirginim yaa bebeş iyimi dıye.doktor randevusu uzayınca tedirgin oluyorm ya ultrasona girmeyınce15. Haftaya grdık.artık doktora gdnce belli olır cinsiyet heralde ya çatlıycam. Daha bayramdan sonraki haftalarda gtcem doktora puff.üçlü test nasıl oluyoki acaba
Düşük dedıyse öyledır canım benım10000 /1 çıkmıştı, rahat ol iyi çkmış :)Ben bugun aldim canim.doktor dusuk risk dedi cok sukur 1/1360 cikti sizce nasil
Saglikli bi sekilde kucagimiza alsakta rahat etsek artikDüşük dedıyse öyledır canım benım10000 /1 çıkmıştı, rahat ol iyi çkmış :)
Canim benimde burnumda tikaniklik sikayetim var gunde 7 8 kez hapsiriyorum rahat bazilari arka arkaya 2 3 kez oluo ve bu olunca kasigimdada batma oluo o an korkuyorum ama Rabbime emanet. Bulantilarim kalmadi ama yanma hissi mahfedio yemeklerden sonra hele surekli midem kynio boylemerhaba bende allahin izniyle aralikta dogum yapicam bugun 13+1 olduk.aralign sonu gibi gozukuyo dogum.ya ben cok asiri derecede hapsiriyrm surekli nezle gibi burun tikali hapsiriyrm durup dururken neden oluyi bilmiyrm dr a soledim serum fizyolojik verdi tikaniklik icin ama hic bi ilac vermiyolar baska.ama surekli nezle grip gibi hapsurmak bebege zarar verir mi korkuyrm da bi yandan.bide bu bulanto mide yanmalari gecince hepten korkar oldum acaba iyi mi bebek diye.en son 5 haziranda gordum ikili test yapilfi temiz cikti cok şükür.bi daha ki randevu 10 temmuz uclu yapilck.baya uzun oldu ama herkeate benzer sikayetler var mi oldu mi diye merak ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?