- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Doktor yorum yapmadi mi? Bende 3 mm den sonrasinin kotu oldugunu duymustum 3mm ye kadar normalmis doktorun ne dediEnse kalınlığı 2.1 mm çıktı Kötü mu sizce morelim bozuldu
Canim benim bi fikrim yok ama bence riske etme degmez hic yada direk doktoruna danis oyle karar ver baskasinin etkilenmedigi biseyden sen etkilenebilirsin hassas bi donemdeyizBende netten okuyorumda saç boyası kimyasal olduğu iöin solunum yoluyla bebege gidiyomuş bide saç derısınden sızıyo dıyolar..bilemıyorum ya ama ilk 3 ayım bttı gbı bşy kullanmak istıyorum yaa saç boyası
Sonucu alırken cuma günü sorayım doktora barii ne dicekCanim benim bi fikrim yok ama bence riske etme degmez hic yada direk doktoruna danis oyle karar ver baskasinin etkilenmedigi biseyden sen etkilenebilirsin hassas bi donemdeyiz
Bisey demedi haftaya gününü dolduruyorsun o zaman gel tahlil yapıp tekrar bakarız dediDoktor yorum yapmadi mi? Bende 3 mm den sonrasinin kotu oldugunu duymustum 3mm ye kadar normalmis doktorun ne dedi
Bebek kesenin içinde hiçbir şekilde solunumla alınan şey bebeğe etki etmiyor sadece anneyi bulantı vs açısından kokusu filan etkileyebiliyor içiniz rahat olsun doktorunuzada sorabilirsinizBende netten okuyorumda saç boyası kimyasal olduğu iöin solunum yoluyla bebege gidiyomuş bide saç derısınden sızıyo dıyolar..bilemıyorum ya ama ilk 3 ayım bttı gbı bşy kullanmak istıyorum yaa saç boyası
ben de 9 ay boyle gidecek diye korkuyorum.insallah benim de gecer ya. Seninle konusunca biraz umutlandim :)
ay insallah 14.haftada kesilir benim de :)Ay olarak değil hafta olarak 14.haftada geçmişti gende bir gecede kesiliyor ama ikincide dediğim gibi hıc bulantım yoktu kilomda yoktu bunda okadar bulantım olmasına rağmen 6-7aylık hamile gibiyim:))
ay insallah onlar da gecer ya. Valla ceken bilir zor bulanti ve kusmaBenimde bulantilarim var ama surekli degil gun icinde bir kac kez bir kac saat suruo sonra gecio ve bu aralar istahim cok acayip artti son bir kac gundur hakim olamiyorum resmen kendime
Oda strese sokmus resmen gayet normal falan diyeymis ya gununu doldurduktan sonra git hicte o zamana kadar canini skıp hamileligini zindan etme kendine ama dedigimiz gibi sonucunun normal olmasi lazim insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin aliriz canimmBisey demedi haftaya gününü dolduruyorsun o zaman gel tahlil yapıp tekrar bakarız dedi
Cok tesekkur ederim hepimizinki insallah gene ben daha iyiyim sanirim sizden ama.bide ben yemek yedikten sonra cok bulanti yasiom ona dikkat ettim ne yedigim seyle alakali degil ne yersem yasiyorum bunu bide hap icerken cok zorlaniomay insallah onlar da gecer ya. Valla ceken bilir zor bulanti ve kusma
Oyle yap en dogrusu ona sormakSonucu alırken cuma günü sorayım doktora barii ne dicek
Cok tesekkur ederim hepimizinki insallah gene ben daha iyiyim sanirim sizden ama.bide ben yemek yedikten sonra cok bulanti yasiom ona dikkat ettim ne yedigim seyle alakali degil ne yersem yasiyorum bunu bide hap icerken cok zorlaniom
hap icerken ben de zorlaniyorum. Yemek yerken cok yememeye calis. Mideni cok doldurunca da bulaniyor olabilir.Cok tesekkur ederim hepimizinki insallah gene ben daha iyiyim sanirim sizden ama.bide ben yemek yedikten sonra cok bulanti yasiom ona dikkat ettim ne yedigim seyle alakali degil ne yersem yasiyorum bunu bide hap icerken cok zorlaniom
Sanirim problemim o sık sık az az kuralina uymuyorum 1 kerede yiyiyorum doyuncaya kadarhap icerken ben de zorlaniyorum. Yemek yerken cok yememeye calis. Mideni cok doldurunca da bulaniyor olabilir.
:) evet mideyi yormayın diyorlar :) benim aç kalınca da bulanıyor çok fazla yemek yiyince de:)Sanirim problemim o sık sık az az kuralina uymuyorum 1 kerede yiyiyorum doyuncaya kadar
Kilo aldrıp iştah açtığını duydum cnm.doktormu verdi.kan hapınıKizlar kan hapi kullanmaya baslayan var mi? Ben dun kullanmaya basladim kilo aldirdigi ve kabiz yaptigi dogru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?