♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Düşük risk yazıyo zaten cnm alt tarafta okudum.iyi bence sonucun

Canım ben dün yaptrdm testımı.sadece normal ultrasona bakıyo ölçü alıyo tabiki birde aynı gün kan verıyosn okadar..vajinal fln bakılmıyo normal ultrasona bakılıuo 5 dk da bitiyo zaten

Benım ilk günden berı hiçbir bulantım kusmam tiksinmem bile olmadı.doktora dün sordum negüzel şanslısın.dedı.çok şükür hiç.hamile gbı değilm önce nasılsam aynıyım.
Ben de öyleydim ama maalesef haftalar ilerledikçe bulantım başladı ve arttı. Tek tesellim bebiş iyi olsun da :)

Kızlar ben bugün doktora gittim 11. Haftamı doldurdum bugün ense kalınlığı

Ense kalınlığı 2.1 mm çıktı Kötü mu sizce morelim bozuldu

Ben de öyleydim ama maalesef haftalar ilerledikçe bulantım başladı ve arttı. Tek tesellim bebiş iyi olsun da :)
3. Ayın sonunda bitiyo bulantılar dıye biliyorum ama değişiyo kişiye göre sanırm ama genelde öyle oluyormuş.ben 12+1 oldum 3 ay bitmek üzere dahada bulantı olmaz sanmam

Ense kalınlığı 2.1 mm çıktı Kötü mu sizce morelim bozuldu
Cnm doktor yorumlamıyomu.rakam olarak bilemıyorum ama netten araştır bi hepsi yazıyo.içini ferah tut telaşlanma hemen canım kan tahlilin çıktımı?

ben 13 + 3 üm ama hala devam ediyor. Haftada sadece 1 gün iyi oluyorum. Çalışıyorum da zor oluyor. Siz kusmalar için birşey yapıyor musunuz? İlaç ya da başka bir şey?

Ya ben oğlumda aynıydım hep serumlarla duruyordum kızımda sadece mide yanması oldu hafif bulantılarla geçti dedim demek ilk gebelikten sonra alışıyor bünye :) bu hıc beklenmedik bi sürpriz oldu Ama çok bulantım var hala geçmedi hiçbirşeyde fayda etmiyor bulantı hapları bile

Kızlarrr saç boyası kullanabilirmiyim ya 12 haftalığım.oje flnda kullanıyorum sıkıntı olurmuu?!

Bu arada oğlumda hıc bıtmeyecekmiş gibi geliyordu hamilelik sonuna kadar ama 14.haftada bir gecede kesildi bulantı
Erkek bebekte bulantı olmuyo fazla diye biliyodum ben, ama herkesin bünyesı farklı demekki ya kız erkek farketmıyo sanırım

3. Ayın sonunda bitiyo bulantılar dıye biliyorum ama değişiyo kişiye göre sanırm ama genelde öyle oluyormuş.ben 12+1 oldum 3 ay bitmek üzere dahada bulantı olmaz sanmam
benim 3 ay bitti ama maalesef bulantilarim gecmedi insallah azalir ona da raziyom :)

Hadi yaaa. İnsallah gecer bulantilarimiz. Benim de ilk gebelik. Ondan mi acaba.

Ben iki gebeliğimdede kullandım allahasükür hiçbirşeyi olmadı ztn sac boyası ile ilgili bebeğe giden hiçbirzarar etki vs.yokmus
Bende netten okuyorumda saç boyası kimyasal olduğu iöin solunum yoluyla bebege gidiyomuş bide saç derısınden sızıyo dıyolar..bilemıyorum ya ama ilk 3 ayım bttı gbı bşy kullanmak istıyorum yaa saç boyası

Bu arada oğlumda hıc bıtmeyecekmiş gibi geliyordu hamilelik sonuna kadar ama 14.haftada bir gecede kesildi bulantı
ben de 9 ay boyle gidecek diye korkuyorum.insallah benim de gecer ya. Seninle konusunca biraz umutlandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…