♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben gata ya gidiyorum çok memnunum.özellerde para tuzağı cıdden bak direk sezeryan yapıyolar ben özellere hiç güvenmiyorum bu benım şahsi görüşüm.önemli olan iyi doktor bulmak bence

Ben gata ya gidiyorum çok memnunum.özellerde para tuzağı cıdden bak direk sezeryan yapıyolar ben özellere hiç güvenmiyorum bu benım şahsi görüşüm.önemli olan iyi doktor bulmak bence
Iste suan gittigim %80 sezeryan yapio dediler ben simdi ozel yeri olan baska bi adamin ismini duydum normal dogum yaptiriomus bir kac kisi tavsiye etti ucretide cok yuksek degil 120 muayene ucreti 1700 de doguma aliomus ilgiside iyimis ve muayeneside yarim saat suruyomus ben burda 5 dakikada kapinin onune konmaktan yildim soracagim hicbirseyi soramiorum ne kiloma bisey dio ne yiyeceklerime bisey dio haftasiyla esit mi die ben sormasam onu bile soylemeyecek tek yaptigi iste kalp atisi iste bak kipirdio bu kadar su kadar zaman kilo almamaya calis sunlara yemekten kacin soyle boyle hicbirsey yok adamda kilo alip almadigimi kontrol bile etmio ben hurmayi ve birkac seyi daha yememem gerektigini arkadasimdan duyuyorum hurma hic yemem hamile kaldiktan sonra vitamin olsun die yemeye baslamistim mesela. ona doktoru liste vermis eliyle yazmis bildigin ki kiz 6 haftalikken ben suan 12 haftaligim adam bana 10.yu doguruyomusum gibi muamele yapio bilmiorum ben mi cok abartiyorum ama son gittigimden bu yana doktorumu düşününce sinirim bozuluo artik o yuzden de degistirmek istiyorum ayrica özelde devlette hic farketmiyo onemli olan doktor canim ben manisada devlet hastanesinde su iyi die hic doktor ismi duymadim o yuzden tercih edemedim duysaydim ilk basta onu denerdim sahsen hamile halimle calisioken cebimden yok yere para cikarmaya merakli degilim ama yok hayatim doktor soruyosun cevrene sadece özel hastanede olan doktorlarin ismini duyuyosun yada ozel kendi yeri olan doktorlarin ismini duyuyosun devlette su var cok memnun kaldim diyeni duymadim duysam bu adami birakacam diorum ilk onu denerdim bi fikir edinirdim

Evet canım çok haklısın Benimde gittiğim hastane çok kötüydü ya psıkolojım bozuldu inan,hemen değiştrdım insanın yüzüne bakmıyokar hiçbir açıklama yok yani değersizmişim gbi hissedıyodum kendımı.şuan askeri hastaneye gdyrm ordan çok memnun kaldm yoksa bende sen gibiydim.psikolojım bozulmuştu.benim özelden sopuma sebebım burın ameliyatı oldum özelde hiç memnun kalmadım sadece konforu iyi hastanenin doktor beş para etmezdi.bide sezeryan istemıyorum özelde öyle dıolar oyuzden tercih etmıyorm bide tabi iştende ayrıldım maddi olarakta gidemem,ama senın doktorum fiyatı iyiymş.testlere fln ayrı alıyolar parayı sanırm.ankarada çok pahalı araştrdım 6_7 bin doğum dıolar okadar veremem.neyse canım hayırlısı olsun ya..hangi doktor içine siniyosa ona git tabıki

Ben normalde izmirliyim gelin geldim buraya yapcak birsey yok bir kac kisinin ismini duydum fiyat olarak en uygununu denedim suan ve hic memnun kalmadim gitmeyi dusundugum doktorla arada bi 50 lira oynuo muayene ucretinde o yuzden cok degil dedim degistiriyim dedim suanki gittigim doktor gecen yil eltimin dogumuna 1500 lira almis özel odasiyla beraber ama ozel odaya par verecegime beni normal dogum yaptirsin ayni gun cikiyim evime gidiyim ben kendi odami suslerim zaten 1500 le 1700 arasindadq bi fark yok esimin kendisi bile suanki doktorumdan memnun degil degistir dio bide sezeryan olmak istemiyorum eltim bile bak sezeryana yonlendirecek kabul etme diret dedi ilk gittigimden bu yana eee basta bi stres oldum dogumuma 1 hafta kala suyun yok sudur budur deyip beni sezeryana alsa napicam ki oyle yapiomus o yuzdende zaten gidecegim 5 ay daha muayeneye 250 lira fark yapar 200 lira dogumdan fark bi 150 200 de en fazla testlerden fark olsa 600 700 lira fark sadece ama en azindan icim daha rahat edecek napiyim ya devlette zaten isim duymadim.onu gectim bide calisiyoken devlete gidip gelmemde zor olur sen ne guzel sanslisin 2.sinde denk gelmis huzel yer

Yok canım ya hiç bşy vermedı. Kan değeriyle alakalımı acaba? Yada diğer ay kontrolündemi vercekki.demir hapı fln vermş bazılarına çünkü
Benim kan degerim icin yuksek demisti saglik ocagina sonuclarimi goturdugumde banada daha bu aydan niye verdi anlamadim

Kızlarr 13+1 oldum doktorunuz size demir hapı fln verdimi? Netten okuyorumda bu haftalarda vermesı gerekıyomuş size verdımi yazarmısınız.aklıma takıldı şmdi

Ha bide folik asit hapını bıraktınızmı?

Bana vitamin verdi içinde hepsi var folik asit diğer bir sürü vitamin imom ilacın adı
Bana nıye vermedi, sıkıntı olurmu acaba ya daha kontrolume 3 hafta var.sen kaç haftalıksın.ben folik asiti bırakmadım henüz, bırakcam ama

Bana nıye vermedi, sıkıntı olurmu acaba ya daha kontrolume 3 hafta var.sen kaç haftalıksın.ben folik asiti bırakmadım henüz, bırakcam ama
Folik asit 12. haftada bırakılıyor diye biliyorum.Kontrolüne varsa sağlık ocağına bir sor istersen canım. Ama ben 12.haftaya girdiğimde sağlık ocağındaki de hastanedeki doktorum da kesebilirsin artık demişti

Ben de senin gibiydim. 3 ya da 4 kilo verdim. Şimdi almaya başladım. Ben kusuyorum diye bebişim haftasına göre bir kaç gün geride hatta. KEndini zorla bence. Ben süt yoğurt peynir marul kırmızı et bunları tüketmeye çalış. Yoksa bebişin zayıf küçük kalır

16 ya gireceğim 12 haftalıkken verdi bence sende kontrole kadar folik asiti kullanmaya devam et gidince sorarsın

16 ya gireceğim 12 haftalıkken verdi bence sende kontrole kadar folik asiti kullanmaya devam et gidince sorarsın
Folik asit bitince bırak dedı sadece. Ben folikasite geç başladm biraz,3 hafta fln.daha bıtmedı ilaç oyuzden bilmiyorm napcam..3 hafta var kontrole . Bir bildiği vardır doktorun bekleyım en ıyısı 16 hafta olcam kontrole gttığimde,cinsiyet öğrendınızmi?

Geçen hafta öğrendik kız:)ikinci kızım

Canim ben 7. Haftamdan beri icinde folik asitte olan vitamin kullandim once bir kutu decavit kullandim simdi regenesis die bi vitamin kullaniyorum gene icerisinde 400 mg folik asit var onun la beraberde 12. Haftamdan beri kan hapi kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…