♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

G Gul-Can hayirli olsun Allah anali babali imanli buyutsun saglikli olmaniza sevindim eve geciyoruz dediginide duyariz insallah :)

Selam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.

Selam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.
Cok sagol canim ya bende sevindim donmesine. Evet epeydir girmiosun hazirliklarin ne alemde sen ne yapmayi dusunuosun

Cok sagol canim ya bende sevindim donmesine. Evet epeydir girmiosun hazirliklarin ne alemde sen ne yapmayi dusunuosun
Ben bugün çıktım işten kuzum. Daha çikolata lokum vs. detaylarını düşünmemiştim. Çantam falan da hazır değil :) Herşeyi aldım ama yıkama ütüleme kısmı kaldı. Önümüzdeki hafta çantamıı hazırlamaya başlarım Sen de ne alemde hazırlıklar. Bu arada bebişinin boyu da gayet normal bence.

Insallah birsey yoktur canim gonlunu ferah tut. Ayrica bende senin gibi boyuna kilosuna takiliorumda bugun cok kizdim kendime cok sukur saglikli niye boyu kisami acaba kilosu iyi mi acaba die didikliosun sukret dedim kendin kendime. Doktorun bak ne guzel saglikli demis hic takma gerisini

Benim cantayla ilgili bir iki eksigim kaldi tamamladiktan sonra hazirlicam canim. Onun disinda cok kalabaligim yok die 30 tane porselen cerceve begendim yaptirdim tanesi 3 liradan yaninada cikolata hazirliyim dedim bide lohusa serbeti hazirlarim yeterli die dusunuorum ama. Iyi dimi boyu doktora boyu kac dedim uzun olcak dedi kac cm ama dedim tam olarak olcu veremiorum dedi devlet hast gitmistim. kagitta iste flsi yaziodu onu sordum bende sizlere. Cok sukur saglikli demek lqzim aslında nasil seylere takilioruz ama iste eldede olmuyo

Çok şükür sağlıklı canımm. Boyu da gayet iyi ne güzel. Bakalım hazırlıklarımızı yavaş yavaş noktalıyoruz. Aslında herşeyin hazır olmaması bir yandan psikolojik olarak iyi. Ben kendimi biliyorum herşey hazır olsa kafayı yoracak birşey kalmazsa bebek ne zaman gelecek diye döner döner dururum :)

Bende ya hazirliksiz yakalanirsam die korkuorum baksana kuzum herkes erken dogum yapiyo

Testleri sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirirsiniz evet geçen ay bana da yaptılar kansızlık ve idrarda enfeksiyon çıktı

Ben bunu dr sordum boyle bisi yok dedi girdigim ultrasonda boy gostermiyor boyle yapiyorlarmis boy cikiyormus dogru mu dedim hayir tesaduftur dedi ikisi cok farkli seyler dedi

Ben bunu dr sordum boyle bisi yok dedi girdigim ultrasonda boy gostermiyor boyle yapiyorlarmis boy cikiyormus dogru mu dedim hayir tesaduftur dedi ikisi cok farkli seyler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…