Bunlar cok guzelmis :)Eki Görüntüle 2062201 bu hoşuma gitti mesela :)
Selam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.Ben bugun doktora gittim arkadaslar kafasi donmus mu die merak ettim devlet hastanesine gittim kafasi asagida dedi dönmüş yani tekrar doner mi yukari bilmiorum 2200 gram olmus oglusumama boyunu soylemedi sordumda olcemiorum dedi o ne demekse Fl 65.1 yaziodu kagitta kac santim yapio
Kızlar dogum yaptım suyum kalmamış darısı sıze şuan küvezde
HAyırlısı olsun çok sevindimmm. İnşallah miniğiniz debir an önce çıkar kuvezden. Bebeğin boyu kilosu nasıl doğdu?
Benim gorduklerimde oylece anahtarlik gibi satiolar ne tulu vardi ne biseyiya benim hoşuma gitti metal anahtarlık 1,5 tl ye satılıyo netteki malzemecilerde tülle sarar etiketlerim kullanılabilir bişe olur
Cok sagol canim ya bende sevindim donmesine. Evet epeydir girmiosun hazirliklarin ne alemde sen ne yapmayi dusunuosunSelam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.
kızlar ben de bugün kontrole gittim bebişim iyiymiş suyum da iyi ama kilosu az geldi bana 33 haftalığım 1780 gr dedi doktor ben biraz üzülünce de bebeğin yapısı bu üzülme küçük değil ama minyon olcak belli ki dedi zaten ben de 1.58 boyunda bişeyim yani bana çekcek galiba :S bir de yüzün gözün çok şişmiş dedi kan teski bir de idrarda albümin bakmam lazım testleri yaptır cuma görcem dedi inşallah bişey çıkmaz. sizde baktılar mı böyle testlere falan? bana iki keredir albümin bakıyorlar bir de özel hastane her teste 50 tl para veriyorum nerdeyse iki aydır her ay istiyor test gerekli mi bilmiyorum bir yandan para tuzağı gibi geliyor bir yandan da canım sıkılıyor mecbur yaptırcaz ya bebeğe zararı olan bişey varsa diye korkuyorum.[/QUOT
Canım benden de istediler.Benim gittiğim hastanede testlere ekstra ücret de alınmıyor. Doktor yüzün çok şişmiş preeklamsiden süphelend,. Sağlık ocağına gittiğimde de şüphelenmişlerdi. Doktorlar risk almak istemiyorlar sanırım. Şüphelendiler mi hemen teest istyorlar.
Ben bugün çıktım işten kuzum. Daha çikolata lokum vs. detaylarını düşünmemiştim. Çantam falan da hazır değil :) Herşeyi aldım ama yıkama ütüleme kısmı kaldı. Önümüzdeki hafta çantamıı hazırlamaya başlarım Sen de ne alemde hazırlıklar. Bu arada bebişinin boyu da gayet normal bence.Cok sagol canim ya bende sevindim donmesine. Evet epeydir girmiosun hazirliklarin ne alemde sen ne yapmayi dusunuosun
Insallah birsey yoktur canim gonlunu ferah tut. Ayrica bende senin gibi boyuna kilosuna takiliorumda bugun cok kizdim kendime cok sukur saglikli niye boyu kisami acaba kilosu iyi mi acaba die didikliosun sukret dedim kendin kendime. Doktorun bak ne guzel saglikli demis hic takma gerisinikızlar ben de bugün kontrole gittim bebişim iyiymiş suyum da iyi ama kilosu az geldi bana 33 haftalığım 1780 gr dedi doktor ben biraz üzülünce de bebeğin yapısı bu üzülme küçük değil ama minyon olcak belli ki dedi zaten ben de 1.58 boyunda bişeyim yani bana çekcek galiba :S bir de yüzün gözün çok şişmiş dedi kan teski bir de idrarda albümin bakmam lazım testleri yaptır cuma görcem dedi inşallah bişey çıkmaz. sizde baktılar mı böyle testlere falan? bana iki keredir albümin bakıyorlar bir de özel hastane her teste 50 tl para veriyorum nerdeyse iki aydır her ay istiyor test gerekli mi bilmiyorum bir yandan para tuzağı gibi geliyor bir yandan da canım sıkılıyor mecbur yaptırcaz ya bebeğe zararı olan bişey varsa diye korkuyorum.
Benim cantayla ilgili bir iki eksigim kaldi tamamladiktan sonra hazirlicam canim. Onun disinda cok kalabaligim yok die 30 tane porselen cerceve begendim yaptirdim tanesi 3 liradan yaninada cikolata hazirliyim dedim bide lohusa serbeti hazirlarim yeterli die dusunuorum ama. Iyi dimi boyu doktora boyu kac dedim uzun olcak dedi kac cm ama dedim tam olarak olcu veremiorum dedi devlet hast gitmistim. kagitta iste flsi yaziodu onu sordum bende sizlere. Cok sukur saglikli demek lqzim aslında nasil seylere takilioruz ama iste eldede olmuyoBen bugün çıktım işten kuzum. Daha çikolata lokum vs. detaylarını düşünmemiştim. Çantam falan da hazır değil :) Herşeyi aldım ama yıkama ütüleme kısmı kaldı. Önümüzdeki hafta çantamıı hazırlamaya başlarım Sen de ne alemde hazırlıklar. Bu arada bebişinin boyu da gayet normal bence.
Çok şükür sağlıklı canımm. Boyu da gayet iyi ne güzel. Bakalım hazırlıklarımızı yavaş yavaş noktalıyoruz. Aslında herşeyin hazır olmaması bir yandan psikolojik olarak iyi. Ben kendimi biliyorum herşey hazır olsa kafayı yoracak birşey kalmazsa bebek ne zaman gelecek diye döner döner dururum :)Insallah birsey yoktur canim gonlunu ferah tut. Ayrica bende senin gibi boyuna kilosuna takiliorumda bugun cok kizdim kendime cok sukur saglikli niye boyu kisami acaba kilosu iyi mi acaba die didikliosun sukret dedim kendin kendime. Doktorun bak ne guzel saglikli demis hic takma gerisini
Bende ya hazirliksiz yakalanirsam die korkuorum baksana kuzum herkes erken dogum yapiyoÇok şükür sağlıklı canımm. Boyu da gayet iyi ne güzel. Bakalım hazırlıklarımızı yavaş yavaş noktalıyoruz. Aslında herşeyin hazır olmaması bir yandan psikolojik olarak iyi. Ben kendimi biliyorum herşey hazır olsa kafayı yoracak birşey kalmazsa bebek ne zaman gelecek diye döner döner dururum :)
O ihtimali düşünmek istemiyorum :) Bebeklerimiz vaktiyle sağlıkla gelir inşallah.Bende ya hazirliksiz yakalanirsam die korkuorum baksana kuzum herkes erken dogum yapiyo
Haci serif denen siteden cikolata siparis eden oldu mu bayanlar tavsiye edebilio musunuz? Bebek cikolatqsini ordan siparis ediyim diom da
Kızlar dogum yaptım suyum kalmamış darısı sıze şuan küvezde bebegim çok güzel bir duygu
Testleri sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirirsiniz evet geçen ay bana da yaptılar kansızlık ve idrarda enfeksiyon çıktıkızlar ben de bugün kontrole gittim bebişim iyiymiş suyum da iyi ama kilosu az geldi bana 33 haftalığım 1780 gr dedi doktor ben biraz üzülünce de bebeğin yapısı bu üzülme küçük değil ama minyon olcak belli ki dedi zaten ben de 1.58 boyunda bişeyim yani bana çekcek galiba :S bir de yüzün gözün çok şişmiş dedi kan teski bir de idrarda albümin bakmam lazım testleri yaptır cuma görcem dedi inşallah bişey çıkmaz. sizde baktılar mı böyle testlere falan? bana iki keredir albümin bakıyorlar bir de özel hastane her teste 50 tl para veriyorum nerdeyse iki aydır her ay istiyor test gerekli mi bilmiyorum bir yandan para tuzağı gibi geliyor bir yandan da canım sıkılıyor mecbur yaptırcaz ya bebeğe zararı olan bişey varsa diye korkuyorum.
Amin ya insallah hepimiz vaktinde saglikla kucaklarimiza alirizO ihtimali düşünmek istemiyorum :) Bebeklerimiz vaktiyle sağlıkla gelir inşallah.
Ben bunu dr sordum boyle bisi yok dedi girdigim ultrasonda boy gostermiyor boyle yapiyorlarmis boy cikiyormus dogru mu dedim hayir tesaduftur dedi ikisi cok farkli seyler dediSelam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.
Ben bunu dr sordum boyle bisi yok dedi girdigim ultrasonda boy gostermiyor boyle yapiyorlarmis boy cikiyormus dogru mu dedim hayir tesaduftur dedi ikisi cok farkli seyler dediSelam canım ne zamandır giremiyordum sayfaya. Benim bildiğim fl yi 7 ile çarpıyorsun. Senin paşan 45,5 cm olmuş maşallah :) Bebeğinin başı da dönmüş çok sevindim hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?