Bugün ayrıldım canım 35.haftada ayrıldım. 37 ye kadar kalacaktım ama işten çıkış saatim 7. Eve geldim derken saat 8 oluyor. Yemek yap kaldır falan böyle evi toplayacak hal kalmıyordu. C.tesi de çalışıyordum. Evin düzeni baya kaçtı o yüzden çıtım canım35te. Sen 37ye kadar duracaksın sanırm.
Ewet cnm 37de ayrilacgm insallh sorun olmaz korkmuyor da degilim yaniBugün ayrıldım canım 35.haftada ayrıldım. 37 ye kadar kalacaktım ama işten çıkış saatim 7. Eve geldim derken saat 8 oluyor. Yemek yap kaldır falan böyle evi toplayacak hal kalmıyordu. C.tesi de çalışıyordum. Evin düzeni baya kaçtı o yüzden çıtım canım35te. Sen 37ye kadar duracaksın sanırm.
Tünaydın canm bana gün 7de aydıgünaydın hamiş arkadaşlarım nasılsınız???
bana da 7 de aydı aman saatin farkında değilimTünaydın canm bana gün 7de aydı
Geçmiş olsun arkadaşım az kaldı inşallahGeceleri çok zor uyuyorum bel ağrısından ağlayacaktım gece nerdeyse kalkıp yürüdüm biraz
Idrar torbasına sürekli baskı yapıyor ve en kötüsü hemoroid çıktı bende doktor bebek baskı yapıyor normal çıkması dedi
her gün sabah kalktığımda ilk iş forumu açmak bakalım bugün kim doğurmuş diye erken doğum sanki bir iki tane oldu dimi?ama onların belliydi ya suları azalmıştı su azalınca alıyolar zatenGeçmiş olsun arkadaşım az kaldı inşallahsenin kac haftaydi
Benim sancim olmuo ya bazen karnim oldugu gibi sertlesio tas gibi oluo esim dokancagi zaman elleme canim yanio diorum ama bu sanci midir degil midir bilmiorum offf dogum sancisi nasil bisey olcak nasil anlayacagiz kiAralık anneleri merhaba ,
ben 35. haftama girdim, dun sancım oldu , ama yalancı sancıydı sanırım, karnım cok sert oldugundan doktora gıttım ve nst'ye gırdım ılk defa, doktor 2 sancı gordu ve catı muayenesi yaptı , henuz acılma yokmus o yuzden dogum henuz ufukta gorunmuyor ama her an olabılır ya da bu boyle haftalarca surebılır dedı , kafam karıstı
ufak ufak kısa suren sancılarınız basladı mı sızın de ?
Benim sancim olmuo ya bazen karnim oldugu gibi sertlesio tas gibi oluo esim dokancagi zaman elleme canim yanio diorum ama bu sanci midir degil midir bilmiorum offf dogum sancisi nasil bisey olcak nasil anlayacagiz ki
Tunaydin canim ben gece ruyalardan agridan uyuyamadim dogru duzgun en son saat 5 te gectim odaya tv izledim sonra 7 de tekrar uyudum 9 da kalktim artik gecelerden nefret ediyorum oturmak yatmaktan daha iyi hissettirio ama oturur vaziyettede uyuyamiorumgünaydın hamiş arkadaşlarım nasılsınız???
Bende geceleri uyuyamiorum vede bendede hemoroid var canim afedersin gorunuo resmen yikaninca elimle farkediom acisindan hic bahsetmiorum bile bendede su 2 ayda falan belirdi resmen daha doktora gitmedimde utaniomda nasil gitcem.die caresi var mi bununGeceleri çok zor uyuyorum bel ağrısından ağlayacaktım gece nerdeyse kalkıp yürüdüm biraz
Idrar torbasına sürekli baskı yapıyor ve en kötüsü hemoroid çıktı bende doktor bebek baskı yapıyor normal çıkması dedi
Ben de cumartesi 36. Haftama gireceğim canım. Benim de bu hafta akşamları hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu birkaç dakika sürdü. Ama oturuyordum öyle farkettim bi iş falan yapıyor olsam farkına bile varmazdım hafifti yaniAralık anneleri merhaba ,
ben 35. haftama girdim, dun sancım oldu , ama yalancı sancıydı sanırım, karnım cok sert oldugundan doktora gıttım ve nst'ye gırdım ılk defa, doktor 2 sancı gordu ve catı muayenesi yaptı , henuz acılma yokmus o yuzden dogum henuz ufukta gorunmuyor ama her an olabılır ya da bu boyle haftalarca surebılır dedı , kafam karıstı
ufak ufak kısa suren sancılarınız basladı mı sızın de ?
O hemoroidden bende de var ama benimki kabızlıktan olduGeceleri çok zor uyuyorum bel ağrısından ağlayacaktım gece nerdeyse kalkıp yürüdüm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?