♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

evet gıdıp gelıyor hafif, ben daha cok karnımın sertliğinden dolayı gıttım , suyum ve kalan her sey normal, ama doktor yat dınlen dedı , bu aralar sureklı yurumek gerekıyor , dınlenmek ıcın erken degıl mı yaa

Ben o yuzden surekli ne zaman gelecek zaman gecmiyor diyip duruyorum demekki :) hazirladigim cantayi acip acip 2 3 kere daha hazirladim
Gecmis olsun bende uyuyamiyorum geceleri sirt ustu yatinca agri basliyor yan yatincada hic durmadan hareket ediyor
Benim sancim olmuo ya bazen karnim oldugu gibi sertlesio tas gibi oluo esim dokancagi zaman elleme canim yanio diorum ama bu sanci midir degil midir bilmiorum offf dogum sancisi nasil bisey olcak nasil anlayacagiz ki
Bende merak ediyorum acaba anlar miyiz dogum sancisi olsa benim tek bildigim bu sahte sancilar pozisyon degistirince gecebikiyomus ya da hafifliyomus ama dogum sancisinda oyle bisey yokmus belirli araliklarla devam ediyomus mesela sanci girdiginde 5 dk suruyosa hep sure ayni oluyomus 5 dk suruyomus araliklari zamanla kisaliyormus Allah yardimcimiz olsun
Kremler var acisini alan duzenli kullanimda geciyor ama insallah seninkisi dogumdan sonra gecer

Netten açın erkek isimlerini sırayla bakın beğendiklerinizi anlamlarıyla kaydedin öyle eleyerek gidersiniz :)

G Gul-Can hayirli olsun canim Allah anali babali imanli buyutsun dun gormustum kutladim saniyodum kutlamamisim galiba cok sevindim :)

Benim sik sik belim ve ya sol bacagim tutuluyor egilince falan hareket edemeyecek gibi oluyorum biraz dinlenince geciyor sizde de oluyor mu? Ilk hamileligimde hic olmamisti bi arkadasim epiduralden dolayi oluyor dedi ama dogru mu degil mi bilmiyorum

Sancı çıktığı için öyle demiştir canım önlem olsun diye. Yürüyüşü doğumu daha kolaylaştırsın diye öneriyorlar diye biliyorum

Benim sik sik belim ve ya sol bacagim tutuluyor egilince falan hareket edemeyecek gibi oluyorum biraz dinlenince geciyor sizde de oluyor mu? Ilk hamileligimde hic olmamisti bi arkadasim epiduralden dolayi oluyor dedi ama dogru mu degil mi bilmiyorum
Uzun süre yürüyemiyorum ben de. Belim kilitlenir gibi oluyor. 10 dk yürüyüp bikaç dk oturunca sıkıntı olmuyor

Benim sancim olmuo ya bazen karnim oldugu gibi sertlesio tas gibi oluo esim dokancagi zaman elleme canim yanio diorum ama bu sanci midir degil midir bilmiorum offf dogum sancisi nasil bisey olcak nasil anlayacagiz ki
canım yalancı sancıyı biliyorum sadece o da adet sancısı gibiydi :/

Ben kendimi biliyorum çantasını hazırlasam ne zaman doğacak diye kendimi yerim. Yapı gereği sabırlıyım aslında ama bu konuda çok sabırsızım. Herşey biran önce olsun istiyorum :) Ama haftaya hazırlamaya başlarım artık.

kızlar bende bugün alışverişimi tamamladım eksiğim kalmadı çok şükür ama canım çıktı tekbaşıma poşetlerle birdaha da çarşıya çıkmama kararı aldım tek başıma gerçi alacak bişey de kalmadı inşallah bugün de eşyalarımı hazırlarım yıkayıp ütülediklerimi koyarım çantaya 28 de hazırlarım dedim bi türlü fırsat olmadı 32. hafta oldu işten gelince yoruluyorum başka işle uğraşıyorum çocukla ilgileniyorum derken zaman geçiyo uyuyorum.şimdi onları hazırlayınca geriye bi tek dağıtılacak süsler kalıyo onları yapacağım inşallah

arkadaşlar 2. gebeliği olanlar ilk çocuğun durumu nasıl benimkinin huyu değişti ya bebeğin geleceğini hissediyo mu acaba ondan mı bilmiyorum ama sizinkiler ne durumda?

arkadaşlar 2. gebeliği olanlar ilk çocuğun durumu nasıl benimkinin huyu değişti ya bebeğin geleceğini hissediyo mu acaba ondan mı bilmiyorum ama sizinkiler ne durumda?
Benimki sabirsiz kitaplardan falan kardes resimleri bulup bana getiriyor bak benimde kardesim olacak boyle diye :) ama sanki hircinlik da basladi herseye hayir diyor itiraz ediyor falan ama kardesi olacagiyla alakasi var mi bilmiyorim

Benimki sabirsiz kitaplardan falan kardes resimleri bulup bana getiriyor bak benimde kardesim olacak boyle diye :) ama sanki hircinlik da basladi herseye hayir diyor itiraz ediyor falan ama kardesi olacagiyla alakasi var mi bilmiyorim
Ya benimki de kardeşim giyecek falan minicik bak anne diyo seviyo gibi ama huyu acayip değişti oda küçük daha ikibuçuk yaşında

Normal sanciyla yalanci sanciyi karistirmaktan korkuo gibiyim
Karıştırman mümkün değil okuduğum ve annemden duyduğum kadarıyla aralıklar eşit oluyomuş sıklığı eşit oluyomuş e bide suyun falan gelir heralde canım korkma rabbim hayırlıkla kurtarsın bir avazda inşallah işte benim dediğim 37. Haftada falan olmuştu sancı oda diyorum yA adet olduğumda ağrıdığı gibiydi

Kizlar benim isten geldidimden beri bebek gobegimde toplaniuor yada biryerini dayiyor sertlesiyor orasi eskiden ara ara yapardi simdi surekli yapiuor kasilma mi acaba yoksa bebis benle oyun mu oynuyor anlayamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…