♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende doktora gidince ilaç isticem olmuyor böyle ya bazıları doğumdan sonra geçiyor diyor kimiyse hayır bende hala var hic geçmedi diyor ne yapacağız böyle allah yardimcimiz olsun

O hemoroidden bende de var ama benimki kabızlıktan oldu doğum yapınca geçer mi acaba sence
Bende kan ilacından galiba çok kabızlık çekiyorum valla kimi geçer diyor doğumdan sonra kimi hayır geçmez kalır diyor bilmiyorum ki allah yardımcımız olsun

Ya benimki de kardeşim giyecek falan minicik bak anne diyo seviyo gibi ama huyu acayip değişti oda küçük daha ikibuçuk yaşında
Masallah barekallah benimkiside tam 2bucuk yasinda :) sonucta onlara arkadas gelecek o yuzden seviniyolar ama ayni zamanda duzenleride biraz bozulacak anne baba onu da sevecek farkindalar o yuzden biraz da hircinlasiyolar galiba cunku esim karnima falan dokununca bazen gelip babasina falan sariliyor
Kizlar benim isten geldidimden beri bebek gobegimde toplaniuor yada biryerini dayiyor sertlesiyor orasi eskiden ara ara yapardi simdi surekli yapiuor kasilma mi acaba yoksa bebis benle oyun mu oynuyor anlayamadm
Simdi nasil canim gecti mi? Bugun cok yorulduysan belki ondandir ya da yedigin biseydendir belki

Meyve yemistim ama herzamanki.gibi .. gobegime dayaniyor boyle birsey kaskati oluyor tam gobegimin ortasi sizin olmuyormu ya

Oluyo ben başını veya poposunu yasladığını düşünüyorum
Hah iste bende ole saniyorm ama biraz sık olunca baska bir durum mu duiye kafama taktm zaten minik kusum oyle cok hareketli dgil iceride gayet sakin insallah dogunca da boyle anneyi uzmez

Kizlar benim isten geldidimden beri bebek gobegimde toplaniuor yada biryerini dayiyor sertlesiyor orasi eskiden ara ara yapardi simdi surekli yapiuor kasilma mi acaba yoksa bebis benle oyun mu oynuyor anlayamadm
Benimde öyle oluyor ama ben hiç olumsuz bişey düşünmedim cünkü bebek dizini veya baska bir yerini dayıyor olabilir bende sık sık değiştiriyor pozisyonunu ama sizin haftanız daha ileri sanırım artık bebek iyice büyüdüğü için hareket edemez eskisi gibi. İçinizi ferah tutun hemen endişelenmeyin. :)

kızlar bnde 35+1 deyim çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı. birde bu zamana kadr ters duruyordu bugun komtrolm var siZce değişmiş olabilirmi. sizin beneğinz nasıl duruyor

Erken dogum hikayelerinden cok etkileniyorm inanin ilk zamanlarda 9 ay bitince dogucak diye dusunurdum aklima hic erken ihtimali gelmezdi simdi merdiven cikarken su gelirmi acaba diye dusunuyorm biraz fazla etkilendim sanirm

kızlar bnde 35+1 deyim çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı. birde bu zamana kadr ters duruyordu bugun komtrolm var siZce değişmiş olabilirmi. sizin beneğinz nasıl duruyor
Evet canm ozellikle yataktan kalkarken bacaklarimi ayirma vs hareketlerinde agriyor anlik agrilar giriyor ayaktayken cok skinti yok

Zaman hic gecmio biran once kucagima alsamda bi ohh desem diorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…