- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Bende doktora gidince ilaç isticem olmuyor böyle ya bazıları doğumdan sonra geçiyor diyor kimiyse hayır bende hala var hic geçmedi diyor ne yapacağız böyle allah yardimcimiz olsunBende geceleri uyuyamiorum vede bendede hemoroid var canim afedersin gorunuo resmen yikaninca elimle farkediom acisindan hic bahsetmiorum bile bendede su 2 ayda falan belirdi resmen daha doktora gitmedimde utaniomda nasil gitcem.die caresi var mi bunun
Bende kan ilacından galiba çok kabızlık çekiyorum valla kimi geçer diyor doğumdan sonra kimi hayır geçmez kalır diyor bilmiyorum ki allah yardımcımız olsunO hemoroidden bende de var ama benimki kabızlıktan oldudoğum yapınca geçer mi acaba sence
Masallah barekallah benimkiside tam 2bucuk yasinda :) sonucta onlara arkadas gelecek o yuzden seviniyolar ama ayni zamanda duzenleride biraz bozulacak anne baba onu da sevecek farkindalar o yuzden biraz da hircinlasiyolar galiba cunku esim karnima falan dokununca bazen gelip babasina falan sariliyorYa benimki de kardeşim giyecek falan minicik bak anne diyo seviyo gibi ama huyu acayip değişti oda küçük daha ikibuçuk yaşında
Simdi nasil canim gecti mi? Bugun cok yorulduysan belki ondandir ya da yedigin biseydendir belkiKizlar benim isten geldidimden beri bebek gobegimde toplaniuor yada biryerini dayiyor sertlesiyor orasi eskiden ara ara yapardi simdi surekli yapiuor kasilma mi acaba yoksa bebis benle oyun mu oynuyor anlayamadm
Dizi izliyorum tv deAlbendende olasan yatsam olmuyo kalksam olmuyo
Başı aşagıdaymış şuanbebeğinz pozisyonu nasıl acaba
Bende cesur ve güzele başladımDizi izliyorum tv de
hım kaçcıncı haftadan beri öyleBaşı aşagıdaymış şuan
29 haftan beri böylehım kaçcıncı haftadan beri öyle
Meyve yemistim ama herzamanki.gibi .. gobegime dayaniyor boyle birsey kaskati oluyor tam gobegimin ortasi sizin olmuyormu yaMasallah barekallah benimkiside tam 2bucuk yasinda :) sonucta onlara arkadas gelecek o yuzden seviniyolar ama ayni zamanda duzenleride biraz bozulacak anne baba onu da sevecek farkindalar o yuzden biraz da hircinlasiyolar galiba cunku esim karnima falan dokununca bazen gelip babasina falan sariliyor
Simdi nasil canim gecti mi? Bugun cok yorulduysan belki ondandir ya da yedigin biseydendir belki
Oluyo ben başını veya poposunu yasladığını düşünüyorumMeyve yemistim ama herzamanki.gibi .. gobegime dayaniyor boyle birsey kaskati oluyor tam gobegimin ortasi sizin olmuyormu ya
Hah iste bende ole saniyorm ama biraz sık olunca baska bir durum mu duiye kafama taktm zaten minik kusum oyle cok hareketli dgil iceride gayet sakin insallah dogunca da boyle anneyi uzmezOluyo ben başını veya poposunu yasladığını düşünüyorum
Benimde öyle oluyor ama ben hiç olumsuz bişey düşünmedim cünkü bebek dizini veya baska bir yerini dayıyor olabilir bende sık sık değiştiriyor pozisyonunu ama sizin haftanız daha ileri sanırım artık bebek iyice büyüdüğü için hareket edemez eskisi gibi. İçinizi ferah tutun hemen endişelenmeyin. :)Kizlar benim isten geldidimden beri bebek gobegimde toplaniuor yada biryerini dayiyor sertlesiyor orasi eskiden ara ara yapardi simdi surekli yapiuor kasilma mi acaba yoksa bebis benle oyun mu oynuyor anlayamadm
Erken dogum hikayelerinden cok etkileniyormBenimde öyle oluyor ama ben hiç olumsuz bişey düşünmedim cünkü bebek dizini veya baska bir yerini dayıyor olabilir bende sık sık değiştiriyor pozisyonunu ama sizin haftanız daha ileri sanırım artık bebek iyice büyüdüğü için hareket edemez eskisi gibi. İçinizi ferah tutun hemen endişelenmeyin. :)
Evet canm ozellikle yataktan kalkarken bacaklarimi ayirma vs hareketlerinde agriyor anlik agrilar giriyor ayaktayken cok skinti yokkızlar bnde 35+1 deyim çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı. birde bu zamana kadr ters duruyordu bugun komtrolm var siZce değişmiş olabilirmi. sizin beneğinz nasıl duruyor
Benim bugun uyandigimda gobegimin hemen yan kismi sertti canim uyandiktan 15 dakika sonra falan rahatlama olduMeyve yemistim ama herzamanki.gibi .. gobegime dayaniyor boyle birsey kaskati oluyor tam gobegimin ortasi sizin olmuyormu ya
Zaman hic gecmio biran once kucagima alsamda bi ohh desem diorum :)Karıştırman mümkün değil okuduğum ve annemden duyduğum kadarıyla aralıklar eşit oluyomuş sıklığı eşit oluyomuş e bide suyun falan gelir heralde canım korkma rabbim hayırlıkla kurtarsın bir avazda inşallah işte benim dediğim 37. Haftada falan olmuştu sancı oda diyorum yA adet olduğumda ağrıdığı gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?