♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende doktora gidince ilaç isticem olmuyor böyle ya bazıları doğumdan sonra geçiyor diyor kimiyse hayır bende hala var hic geçmedi diyor ne yapacağız böyle allah yardimcimiz olsun
Aminnnn . Kadin dogum doktorundan mi canim yoksa bununla ilgili baska bi doktora mi gorunmek gerekio

kızlar bnde 35+1 deyim çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı. birde bu zamana kadr ters duruyordu bugun komtrolm var siZce değişmiş olabilirmi. sizin beneğinz nasıl duruyor
Benim 32. haftamda kafasi yukarda dedi hatta ben bi endiselendim doktorum daha donerde dedi 33. haftamda merak ettim dondu mu die devlet hastanesine gittim kafasi asagida dediler canim donmustur mutlaka seninkide

Benim 32. haftamda kafasi yukarda dedi hatta ben bi endiselendim doktorum daha donerde dedi 33. haftamda merak ettim dondu mu die devlet hastanesine gittim kafasi asagida dediler canim donmustur mutlaka seninkide
tamam cnm teşekkürler bugn bakalım nasılmış :)

Demekki normal seyler canm artik son duzlukteyiz vuslat yakindir
Insallah ya. Bende de oldu su erken dogum takintisi kuzum her goren ne kadar kaldi dio su kadar kaldi diorum doguma gitcekmissin gibi duruosun Allah kurtarsin diolar. Sanki araligi gormeden dogurcak misim gibi hissetmeye basladim

Hah iste bende ole saniyorm ama biraz sık olunca baska bir durum mu duiye kafama taktm zaten minik kusum oyle cok hareketli dgil iceride gayet sakin insallah dogunca da boyle anneyi uzmez
canım benim zaten bebek maşallah kocamn oldu hareket edemiyo doğru düzgün artık tekme falan beklemicen dönerkenki kolunu uzattığı dirseğini dayadığı başını poposunu çevirdiği anları sertleşme sancan benim karnım mesela dün çok komikti tam göbek deliğimin ortası yumuşacık kenarlarda iki lobcuk sert dedim heralde popoyu dayadı çok komik görünüyodu ama

Insallah ya. Bende de oldu su erken dogum takintisi kuzum her goren ne kadar kaldi dio su kadar kaldi diorum doguma gitcekmissin gibi duruosun Allah kurtarsin diolar. Sanki araligi gormeden dogurcak misim gibi hissetmeye basladim
Bana nekadar kaldi.diye bile sormuyorlar aynen laf şu
karnin inmis senin dogum yakin dimi dikkat et

Ayy evet o gobek cökünce iki yandaki şislik ne oluyor bi turlu anlamiyorm

Kizlar buarada siz de benim gibi 8 aydir hergun hergun haşlanmis yumurtadan illallah ettiniz mi
Hatta bir ara gunde 2 tane yiyordum

Kizlar buarada siz de benim gibi 8 aydir hergun hergun haşlanmis yumurtadan illallah ettiniz mi
Hatta bir ara gunde 2 tane yiyordum
bi ara hergün yiyodum 2 haftadır falan bıraktım şimdi 2 güne bir yiyorum ama bende düzenli kahvaltı yapmaya çalışmak ve düzenli yemek yemeye çalışmaktan sıkıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…