- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
AminnnnBende doktora gidince ilaç isticem olmuyor böyle ya bazıları doğumdan sonra geçiyor diyor kimiyse hayır bende hala var hic geçmedi diyor ne yapacağız böyle allah yardimcimiz olsun
Benim 32. haftamda kafasi yukarda dedi hatta ben bi endiselendim doktorum daha donerde dedi 33. haftamda merak ettim dondu mu die devlet hastanesine gittim kafasi asagida dediler canim donmustur mutlaka seninkidekızlar bnde 35+1 deyim çatı kemiği ağrısı yaşayan varmı. birde bu zamana kadr ters duruyordu bugun komtrolm var siZce değişmiş olabilirmi. sizin beneğinz nasıl duruyor
tamam cnm teşekkürler bugn bakalım nasılmış :)Benim 32. haftamda kafasi yukarda dedi hatta ben bi endiselendim doktorum daha donerde dedi 33. haftamda merak ettim dondu mu die devlet hastanesine gittim kafasi asagida dediler canim donmustur mutlaka seninkide
Demekki normal seyler canm artik son duzlukteyiz vuslat yakindirBenim bugun uyandigimda gobegimin hemen yan kismi sertti canim uyandiktan 15 dakika sonra falan rahatlama oldu
Kontrolunden sonra yazarsin donmus mu donmemis mi bende simdi merak ettimtamam cnm teşekkürler bugn bakalım nasılmış :)
Insallah ya. Bende de oldu su erken dogum takintisi kuzum her goren ne kadar kaldi dio su kadar kaldi diorum doguma gitcekmissin gibi duruosun Allah kurtarsin diolar. Sanki araligi gormeden dogurcak misim gibi hissetmeye basladimDemekki normal seyler canm artik son duzlukteyiz vuslat yakindir
canım benim zaten bebek maşallah kocamn oldu hareket edemiyo doğru düzgün artık tekme falan beklemicen dönerkenki kolunu uzattığı dirseğini dayadığı başını poposunu çevirdiği anları sertleşme sancan benim karnım mesela dün çok komikti tam göbek deliğimin ortası yumuşacık kenarlarda iki lobcuk sert dedim heralde popoyu dayadıHah iste bende ole saniyorm ama biraz sık olunca baska bir durum mu duiye kafama taktm zaten minik kusum oyle cok hareketli dgil iceride gayet sakin insallah dogunca da boyle anneyi uzmez
içerde nasılsa çıkınca da öyle oluyoHah iste bende ole saniyorm ama biraz sık olunca baska bir durum mu duiye kafama taktm zaten minik kusum oyle cok hareketli dgil iceride gayet sakin insallah dogunca da boyle anneyi uzmez
tamam cnm öğledn sonra gidecem zaten yazarım buraya :)Kontrolunden sonra yazarsin donmus mu donmemis mi bende simdi merak ettim
Yok canim kadın dogumcumdan isti cem başkasına gitmem ya şimdilik bakalım ne olucakAminnnn. Kadin dogum doktorundan mi canim yoksa bununla ilgili baska bi doktora mi gorunmek gerekio
Bana nekadar kaldi.diye bile sormuyorlar aynen laf şuInsallah ya. Bende de oldu su erken dogum takintisi kuzum her goren ne kadar kaldi dio su kadar kaldi diorum doguma gitcekmissin gibi duruosun Allah kurtarsin diolar. Sanki araligi gormeden dogurcak misim gibi hissetmeye basladim
Ayy evet o gobek cökünce iki yandaki şislik ne oluyor bi turlu anlamiyormcanım benim zaten bebek maşallah kocamn oldu hareket edemiyo doğru düzgün artık tekme falan beklemicen dönerkenki kolunu uzattığı dirseğini dayadığı başını poposunu çevirdiği anları sertleşme sancan benim karnım mesela dün çok komikti tam göbek deliğimin ortası yumuşacık kenarlarda iki lobcuk sert dedim heralde popoyu dayadıçok komik görünüyodu ama
Gerçek olsa keskeiçerde nasılsa çıkınca da öyle oluyo
canım bizim karnımız hep aşağıdaydı kiBana nekadar kaldi.diye bile sormuyorlar aynen laf şu
karnin inmis senin dogum yakin dimi dikkat et
bi ara hergün yiyodum 2 haftadır falan bıraktım şimdi 2 güne bir yiyorum ama bende düzenli kahvaltı yapmaya çalışmak ve düzenli yemek yemeye çalışmaktan sıkıldım :)Kizlar buarada siz de benim gibi 8 aydir hergun hergun haşlanmis yumurtadan illallah ettiniz mi
Hatta bir ara gunde 2 tane yiyordum
Ahh canim Gel de bu millete anlatcanım bizim karnımız hep aşağıdaydı kikasıklarda taşıyoz biz çocuğu
Hayirli haberlerle gel insallah canimbu arada benim de yarın kontrolüm var kızlar 32. hafta kontrolü bakalım neler söyleyecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?