- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
30 da.gittim 4 hafta sonra gel.dedi32 den sonra mı 2 haftada bir oluyodu kontroller
bana da 36 da gel demez heralde :O hatırlamıyorum ilkinde napmıştım30 da.gittim 4 hafta sonra gel.dedi
34 de.gittim 2 hafta sonraya dustu cok sukur
Olmaz mi sik sik oluyor sen uzun surdu diyince ondan sordum gecti mi diye :) hatta benimkisi artik hic durmuyor yemek yerken ve uzandigimda hic abartisiz durmadan hareket ediyor :) gecende ayagiyla bastirdi bende karnimi oksuyodum bi anda tutuvermisim ayagi geri cekti iceri kucuk sabun gibiydi cok degisik hissettim :)Meyve yemistim ama herzamanki.gibi .. gobegime dayaniyor boyle birsey kaskati oluyor tam gobegimin ortasi sizin olmuyormu ya
O zaman bendegittigimde aciyim konusunu ama benim daha 21 kasimda randevumYok canim kadın dogumcumdan isti cem başkasına gitmem ya şimdilik bakalım ne olucak
Kiyamam daha once soyledim.demi aramizdaki 5 gunu kiskaniorumBana nekadar kaldi.diye bile sormuyorlar aynen laf şu
karnin inmis senin dogum yakin dimi dikkat et
Canim ben haslanmis yumurta yiyemiorum oyle yesem 1 taneyi zoryerdim yagda yiyorum boyle yiyince en az 2 yiyiyorum bazen 4 tane bile yiyebiliorum gunde ve yumurta hemen hemen hergun yerim ama tek proteinide sanirim yumurtadan aliorum.cunku kurban bayramindan beri etten tiksiniorum bekarligimdan beri pek tavukta yemem 2 erkek kardesim badiye giderdi o yuzden evde hergun annemden tavuk haslama isterlerdi sanirim birseyi cok gorunce tiksinme huyum var tek yumurtadan protein aliorum resmenKizlar buarada siz de benim gibi 8 aydir hergun hergun haşlanmis yumurtadan illallah ettiniz mi
Hatta bir ara gunde 2 tane yiyordum
Aboo koku felan deme bende aglarim.simdiKiyamam daha once soyledim.demi aramizdaki 5 gunu kiskaniorumdun hareketlerini izlerken bi an kokusunu duymak istedim.ama cok derinden istedim bunu aglamaya basladim
Yagda yumurtaya bayilirim ama hep daha besleyici olsun diye sevmedigim halde haslanmis.yedim ..Canim ben haslanmis yumurta yiyemiorum oyle yesem 1 taneyi zoryerdim yagda yiyorum boyle yiyince en az 2 yiyiyorum bazen 4 tane bile yiyebiliorum gunde ve yumurta hemen hemen hergun yerim ama tek proteinide sanirim yumurtadan aliorum.cunku kurban bayramindan beri etten tiksiniorum bekarligimdan beri pek tavukta yemem 2 erkek kardesim badiye giderdi o yuzden evde hergun annemden tavuk haslama isterlerdi sanirim birseyi cok gorunce tiksinme huyum var tek yumurtadan protein aliorum resmen
Evet aynen hergun iki haşlanmış yumurta ve kadar peyniri yemekten sıkıldım yaaKizlar buarada siz de benim gibi 8 aydir hergun hergun haşlanmis yumurtadan illallah ettiniz mi
Hatta bir ara gunde 2 tane yiyordum
Ben de yağda kirip da yicemEvet aynen hergun iki haşlanmış yumurta ve kadar peyniri yemekten sıkıldım yaa
Ama mecbur genişiniz icin sağlıklı beslenmek zorundayız ama doğumdan sonra uzun bir süre yumurta yemicegim kesin
Canimm ben doktoruma sormustum ikisinin farki yok nasil yersen ye yeterki tam.haslanmis yada arkali önlü kizarmis olmqsina dikkat et dedi bende yagda yedim son aylarda surekli ne bilim. Ya en azindan 2 yagda yumurta 1 haslanmis yumurtaya esittir eee buda kurtarir beniYagda yumurtaya bayilirim ama hep daha besleyici olsun diye sevmedigim halde haslanmis.yedim ..
buarada et ve tavuga da bayilirim
ben hamburger yedim 5 6 kez ama küçük bi aperatifçiden bi kere ye yememen kötüBi de kizlar ben nerdeyse 8 aydir mc donalds hamburger yemek istiyorm ama cesaret edemiyorum aranizda yiyen oldu mu zararlidir diye korkuyorum
ayy bugün ilk nst ye girdm ama allahım anca çıktım hastaneden . bebek hareketleri yeterli deil fln ddi gittim yine çekldm bşyler yiyip sonra baktı yine istedi yoksa yatış yapılır dedi korkma çok kötü deil dedi. artık hastane kapandı acile geçtiö orda yapıldı bi kdında nasıl bağrıyo ne yapıyolrdı bilmiyorum çok kötü oldum çıkacktö nerdeyse ordan . sonra yine istedi derkn artık en son iyi dedi çıkabildmKontrolunden sonra yazarsin donmus mu donmemis mi bende simdi merak ettim
Bende yemiyorum canim istiyor ama zararlı katkı maddesi fazla diye yemek istemiyorum çünkü yedikten sonra vicdan azabı çekecem biliyorum zararlı biseyi yediğim icinBi de kizlar ben nerdeyse 8 aydir mc donalds hamburger yemek istiyorm ama cesaret edemiyorum aranizda yiyen oldu mu zararlidir diye korkuyorum
Maşallah bence gayet iyi doğuma kadar 3 kiloyu geçer gayet idealkızlar 35 haftama girdm bebeğim kilosu 2.650 gr bşy demedi doktr sizce nasıl
teşekkürler cnm :)Maşallah bence gayet iyi doğuma kadar 3 kiloyu geçer gayet ideal
Ben bikaç kez yedim ne yazık ki ama acayip canım çekiyor rüyalarıma giriyorduBi de kizlar ben nerdeyse 8 aydir mc donalds hamburger yemek istiyorm ama cesaret edemiyorum aranizda yiyen oldu mu zararlidir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?