♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar bu arada doktor size daha hic gramiyla ilgili bilgi verdi mi benimki vermedi veren varsa tam olarak kac haftalik kac gram yazabilir mi

Kizlar bu arada doktor size daha hic gramiyla ilgili bilgi verdi mi benimki vermedi veren varsa tam olarak kac haftalik kac gram yazabilir mi
Canım daha çok erken sanmıyorumki bilgi versın.bana hiç öyle bşy söylemedı.

Ben gramini cok merak ediyorum gebelik takibinde tahmini su kadar gram falan dio ya meraktan catliyorum.
Bu arada kilo durumlariniz nasil kac kilo.aldiniz bu zamana kadar toplamda

Canım ben 49. 49.50 fln dım hamile kaldığmda şmdi 50.4 çıkıyorum.jergun uyandığımda tartılıyorum.bide akşamlatı 20_30 dk yürüyüş yapıyorum.sen?

Yani 1-1buçuk
Ben gramini cok merak ediyorum gebelik takibinde tahmini su kadar gram falan dio ya meraktan catliyorum.
Bu arada kilo durumlariniz nasil kac kilo.aldiniz bu zamana kadar toplamda
Yani 1_1 buçuk kılo almışım

Bende yarim kilo aldim
Kızlar bisey sorucam size karnımız çıktı mi sizin benim daha çıkmadı normal mı acaba

Benım çıktı biraz.artıl dümdüz değil karnım.normalde dümdüZdü

Bende yarim kilo aldim
Kızlar bisey sorucam size karnımız çıktı mi sizin benim daha çıkmadı normal mı acaba
Normal bence çıkmayabilir kiminin geç çıkabılıyomuş kiminin erken.yapıya bağlı.kafana takcam bşy yok yani cnm

13+1 deyim dışardan bakınca herkes şaşırıyor göbek yok ama ben kendim bakınca çok az cikti

Bende 2-2bucuk kilo falan aldim. Benim karnim 5 aylik gibi sis goren hamile oldugumu anliyo ama benim icim dar kizkende zayif oldugum zamanlarda denize gittigimde falan 1 bardak su icmeye korkardim deli gibi siskinligim olur hemen su andada 5 aylik gibiyim

13+1 deyim dışardan bakınca herkes şaşırıyor göbek yok ama ben kendim bakınca çok az cikti
1 hafta var aramzda bır hafta bile çok farkedıyo çıkmaya başlar bu haftaların sonunda.ufak daha Benimde

Evet canım yapıyla alakalı iç.karın dar demekki.olsun bebeğin sağlıklı olsun:) negüzel çıkmş hamilesin sonuçta:) 3 lü tarama var bide off 16_20 hafta arasnda

Evet canım yapıyla alakalı iç.karın dar demekki.olsun bebeğin sağlıklı olsun:) negüzel çıkmş hamilesin sonuçta:) 3 lü tarama var bide off 16_20 hafta arasnda
Biliomusun kilo alma disinda karnimin.cikik olmasi bunun hamileligimden dolayi olmasi cok hosuma gidio ben kucuklugumden beri bunu hayal ediyorum o yuzden göbisimi sevip duruyorum suan

Bana daha 3lu taramadan bahsetmedi doktorum bide seyduymustum 2li nin sonucu iyiyse 3luyu yapmiolar die

Ikili testte çok gergindim üçlü testte ne yapacam acaba benim ikili testim iyi çıktı ama yinede üçlü testi yatiracam ben içim rahat etsin

Bana daha 3lu taramadan bahsetmedi doktorum bide seyduymustum 2li nin sonucu iyiyse 3luyu yapmiolar die
Evet onu bende duymuştum.bide sonrasında4 lü var..sanırm benım doktorda 3 lüyü yapmayabılır bilmiyorm ama yapmasada olsun yani çünkü 2 li taramanın sonucu daha yüksek oranda doğru çıkıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…