Ben de 32 de gitmiştim canım 35 te çağırdı beni de. Bugün gittim. Haftaya tekrar gel, nst, çatı muaynesi ve kan-idrar tahlilerimiz olacak dedi. normal yani 36 da çağırması. 36dan sonra sıklaştırıyorlarmış muayneler.Kizlar doktoruma 32 haftalikken gitmistim 33 haftalik meraktan devlete gittim onu saymiorum. 32 haftalik ona gittim 22 ekimde bana 21 kasima randevu verdi tee 36. Haftama yani normal mi bu cevremde kiler 2 haftada 1 gitmeye baslamis ntsyede baglaniolarmis bu beni 38de ntsye baglayacakmis. Dicemki herhangi bi riskim yok die onlarinda yok ama 2 haftada 1 e dusmusler
Maşallah canim senin kızın kilosu iyiymiş ne yiyorsun benim kızım minik olacak galiba ya üzülüyorum ceviz pekmez muz yumurta kaşar peynir yiyorum kilo aldıracak şeyler yiyorum ama aldı mi bilmiyorum en son 30 haftalikti gittiğimde 1kilo 400 gramdı kaç oldu şimdi çok merak ediyorum daha 10 gün var randevumaBugün 35.hafta kontrolüm vardı. Bebişim 49 cm, 2900 gr olmuş. haftaya çatı muaynesi olacakmışım biraz korku sardı beni.
Canım ben de 32 haftalık gittiğimde 1900gr dı. Bu gittiğimde doktor 2900 deyince şok oldumm. Ben muz yiyiyorum her gün yarım muz, süt içiyorum, yoğurt falan yiyiyorum. galiba benim şekerim sınrdaydı o yükselmiş olabilir. 35 haftalığım ama ultrasona göre 37 haftalık kızım. Gerçi doktor eşin uzun sen de kısa değilsin bebeğin boylu o yüzden kilosu iyi dedi. Eşim, annesi ve kız kardeşi uzunlar. Ben de 1.69 cm boyundayım. Bebek uzun olabilirmiş ondan kilosu öndeymiş. Amaan ne bileyim bir sürü şey söyledi ama şimdi korktum ben doğuma kadar 1 kilo daha alabilirmiş ben nasıl doğuracağımMaşallah canim senin kızın kilosu iyiymiş ne yiyorsun benim kızım minik olacak galiba ya üzülüyorum ceviz pekmez muz yumurta kaşar peynir yiyorum kilo aldıracak şeyler yiyorum ama aldı mi bilmiyorum en son 30 haftalikti gittiğimde 1kilo 400 gramdı kaç oldu şimdi çok merak ediyorum daha 10 gün var randevuma
Masallah canim bence gayet iyi 3 bucuk kiloya yaklasmis olur dogdugunda belkide gecer ama 3un altinda dogurmayacagin kesin tabi Allah korusun bu hafta icinde dogurmazsan :) boyu kac cm olmus canimkızlar 35 haftama girdm bebeğim kilosu 2.650 gr bşy demedi doktr sizce nasıl
Tamam kuzum bari cok soyleniom.arkasindan bu doktorun gunah birakmadim adama soylenip durmuym madem.artik :)Ben de 32 de gitmiştim canım 35 te çağırdı beni de. Bugün gittim. Haftaya tekrar gel, nst, çatı muaynesi ve kan-idrar tahlilerimiz olacak dedi. normal yani 36 da çağırması. 36dan sonra sıklaştırıyorlarmış muayneler.
Masallah ya bende insallah duyarim 3 kilo oldugu zamanlari 3 kilo olmus nerdeyse kuzumBugün 35.hafta kontrolüm vardı. Bebişim 49 cm, 2900 gr olmuş. haftaya çatı muaynesi olacakmışım biraz korku sardı beni.
ayyy onu sormayı unuttum söylemedide kendi doktrm yoktu o daha iyidi buda anca o an alıla gelipte sordum seyler oldu. ama bidaha şu tarihde gel demedi çnki ben nst deydn çıkmıştı zaten acilden yaptrcaktım da acaba bn 36 nın sonundamı gitsem tekarsrMasallah canim bence gayet iyi 3 bucuk kiloya yaklasmis olur dogdugunda belkide gecer ama 3un altinda dogurmayacagin kesin tabi Allah korusun bu hafta icinde dogurmazsan :) boyu kac cm olmus canim
Bende onu diyecektim boyle giderse sen nasil normal dogum yapacaksin canim ama belki catin musaittir simdiden stres yapmaCanım ben de 32 haftalık gittiğimde 1900gr dı. Bu gittiğimde doktor 2900 deyince şok oldumm. Ben muz yiyiyorum her gün yarım muz, süt içiyorum, yoğurt falan yiyiyorum. galiba benim şekerim sınrdaydı o yükselmiş olabilir. 35 haftalığım ama ultrasona göre 37 haftalık kızım. Gerçi doktor eşin uzun sen de kısa değilsin bebeğin boylu o yüzden kilosu iyi dedi. Eşim, annesi ve kız kardeşi uzunlar. Ben de 1.69 cm boyundayım. Bebek uzun olabilirmiş ondan kilosu öndeymiş. Amaan ne bileyim bir sürü şey söyledi ama şimdi korktum ben doğuma kadar 1 kilo daha alabilirmiş ben nasıl doğuracağım
35 teyim demistin 36nin sonu mqntikli nerdeyse 2 haftayq yakin ra koymus oluosun sonrasindada zaten haftada bir falan cagirir heralde durumuna goreayyy onu sormayı unuttum söylemedide kendi doktrm yoktu o daha iyidi buda anca o an alıla gelipte sordum seyler oldu. ama bidaha şu tarihde gel demedi çnki ben nst deydn çıkmıştı zaten acilden yaptrcaktım da acaba bn 36 nın sonundamı gitsem tekarsr
öyle yapıym bari en azından mantıklı olur :) doğum korkusu nasıl yenecm bilmiyorum bugn acil bölümde kadın 2 sefer bi çığlık attı bağırdı hala etkisindeyim ya birninde sancısı vardı yanımdaki kadının çok kötü hissettim kendimi35 teyim demistin 36nin sonu mqntikli nerdeyse 2 haftayq yakin ra koymus oluosun sonrasindada zaten haftada bir falan cagirir heralde durumuna gore
Benim ilk dogumum olacak bende stresliyim malesef bakalim nasil atlatcazöyle yapıym bari en azından mantıklı olur :) doğum korkusu nasıl yenecm bilmiyorum bugn acil bölümde kadın 2 sefer bi çığlık attı bağırdı hala etkisindeyim ya birninde sancısı vardı yanımdaki kadının çok kötü hissettim kendimi
valla o kadın aklıma geldkce karınıma ağrılar giriyor remsn kadın naptı bilmiyorum birininde suyu gelmiş sanırım yatışda yapıldı. dier bi kadınında 40 haftadaymış açılma sancı yokmuş baktılar işte nst de sancı çıkmadı gönderdi onla konuşmuştum bnde ikinci bebeğiymiş korkma diyo oluyo bi şeklde diyo ama öle olmuyo bidaha ikinci çocuğu düşünmem sanırıö normal yaprsamBenim ilk dogumum olacak bende stresliyim malesef bakalim nasil atlatcaz
Hamileyiz biz evham yapıp kılı kırk yarmamız normal olacak o kadar kuzum :) senin minik bozok 35. haftada 3 ü bulur bence kuzum.Tamam kuzum bari cok soyleniom.arkasindan bu doktorun gunah birakmadim adama soylenip durmuym madem.artik :)
haftaya çatı muaynesinde belli olacak canım. Bakalım inşallah müsait olur. 20 kasımdan sonra minik kızımızı bekleyeceğiz dedi. senin kontrolün ne zamandı canım?Bende onu diyecektim boyle giderse sen nasil normal dogum yapacaksin canim ama belki catin musaittir simdiden stres yapma
aynı haftadayız sanırım bnde 35+2 deymhaftaya çatı muaynesinde belli olacak canım. Bakalım inşallah müsait olur. 20 kasımdan sonra minik kızımızı bekleyeceğiz dedi. senin kontrolün ne zamandı canım?
Insallah ya bakalim bende takintiliyim biraz biliyon gerci son karar almistim kilo ve boyu takinti yapmicam sagligina duaci olacam:)) diye ama bakalim elimden gelir umarimHamileyiz biz evham yapıp kılı kırk yarmamız normal olacak o kadar kuzum :) senin minik bozok 35. haftada 3 ü bulur bence kuzum.
Benim 21 kasima verdi gunu ama o zaman 36 haftalik olcam ama cati muayenesini araligin basinda yapariz dedi ntsyede 38nci haftada aliomus normal mi bu durum bak ne guzel 36 da seni cati muayenesine cagirmis doktorun benimki daha araligin basi 38imin icinde olcam heralde 38imde daha cati muayenemi yapcakhaftaya çatı muaynesinde belli olacak canım. Bakalım inşallah müsait olur. 20 kasımdan sonra minik kızımızı bekleyeceğiz dedi. senin kontrolün ne zamandı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?