- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Ama.herkes unutuosun o agriyi cocugu gorunce dio bilio musun hatta unutulmasa 2nci kez cocuk yapamazsin diolar Allah tarafindan unutuluomus.valla o kadın aklıma geldkce karınıma ağrılar giriyor remsn kadın naptı bilmiyorum birininde suyu gelmiş sanırım yatışda yapıldı. dier bi kadınında 40 haftadaymış açılma sancı yokmuş baktılar işte nst de sancı çıkmadı gönderdi onla konuşmuştum bnde ikinci bebeğiymiş korkma diyo oluyo bi şeklde diyo ama öle olmuyo bidaha ikinci çocuğu düşünmem sanırıö normal yaprsam
Maşallah kızına bende herşeyi yiyorum bebeğine kilo aldıracak şeyler tabi inşallah kilo almıştır sağlığı yerinde olsunda kilo sonrada alırCanım ben de 32 haftalık gittiğimde 1900gr dı. Bu gittiğimde doktor 2900 deyince şok oldumm. Ben muz yiyiyorum her gün yarım muz, süt içiyorum, yoğurt falan yiyiyorum. galiba benim şekerim sınrdaydı o yükselmiş olabilir. 35 haftalığım ama ultrasona göre 37 haftalık kızım. Gerçi doktor eşin uzun sen de kısa değilsin bebeğin boylu o yüzden kilosu iyi dedi. Eşim, annesi ve kız kardeşi uzunlar. Ben de 1.69 cm boyundayım. Bebek uzun olabilirmiş ondan kilosu öndeymiş. Amaan ne bileyim bir sürü şey söyledi ama şimdi korktum ben doğuma kadar 1 kilo daha alabilirmiş ben nasıl doğuracağım
evt orda bi kdın bardı nst de ikinci bebeğiymiş dedm nasıl oluyo bn çok korkuyorum ikinciyr cesaret edemem fln oda oluyo bi şeklde korkma fln ama öle olmuyo işte . sizin doğum şekli kesinleştimiAma.herkes unutuosun o agriyi cocugu gorunce dio bilio musun hatta unutulmasa 2nci kez cocuk yapamazsin diolar Allah tarafindan unutuluomus.
Ya su hic qnlamadim girdigim gibi dogurdum ciktim diyenler varmis insallah Rabbimde oyleleri gibi su gibi dogum nasip eder bizlerede ben altim cok yirtilirsa die korkuorum
Yok canim daha belli degil araligin basinda cati muayeneni yapariz dedi 38. haftamda yanievt orda bi kdın bardı nst de ikinci bebeğiymiş dedm nasıl oluyo bn çok korkuyorum ikinciyr cesaret edemem fln oda oluyo bi şeklde korkma fln ama öle olmuyo işte . sizin doğum şekli kesinleştimi
banada bşy demediler henüz çatı muayenesi ne zamn oluyo bilmiyorum da 37 haftamda gidecem yineYok canim daha belli degil araligin basinda cati muayeneni yapariz dedi 38. haftamda yani
cnm benm de bi tandım bu tansiyon yüzümden hastanede kaladı bikaç gün sonra normale dönüyormuştu tekrar yükselmişti sanırıö artık sezaryen le doğum yaptı 4 gün fln küveZde kaldı bebek annede oradaydı sanırım da birde erkendi onun ki şimdi evindeler :) seninde inşallah düzene girerSlm kızlar ayda bır gıdıyordum önceden ne zaman 15gunde bır gidicem derken erken Doğum rıskım oldu haftada bır gitmeye başladım son ıkı haftadırda tqnsıyon problemi basladı iki günde bir gidiyorum tansıyon ölçümü yapıyor nst bende girmedim henüz 39da Doğuma alcak ama gün vermedi bakalım hayırlısıyla gecsın bu günlerde inşallah
ılaca basladık canım doguma kadar boylecnm benm de bi tandım bu tansiyon yüzümden hastanede kaladı bikaç gün sonra normale dönüyormuştu tekrar yükselmişti sanırıö artık sezaryen le doğum yaptı 4 gün fln küveZde kaldı bebek annede oradaydı sanırım da birde erkendi onun ki şimdi evindeler :) seninde inşallah düzene girer
ılaca basladık canım doguma kadar boyle
bu arada benım zaten sezeryan ıkıncı dogumum olucakcnm benm de bi tandım bu tansiyon yüzümden hastanede kaladı bikaç gün sonra normale dönüyormuştu tekrar yükselmişti sanırıö artık sezaryen le doğum yaptı 4 gün fln küveZde kaldı bebek annede oradaydı sanırım da birde erkendi onun ki şimdi evindeler :) seninde inşallah düzene girer
öylemi tamam ozamn cnm bnö dedim ilkdi daha allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsnbu arada benım zaten sezeryan ıkıncı dogumum olucak
Amin hepımız sağlıkla alalım kucağımıza inşallahöylemi tamam ozamn cnm bnö dedim ilkdi daha allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsn
cnm ben dün ilk nst ye girdm doktr bebeğin harektleri fazla iyi deil tekrar yaptrdı dedi bşyler ye fln öle yaptım götrdm yine beğenmedi ozamn doktr çıkacaktı bidaha bölr çıkrsa yatış yapabilirler dedi çok kötü deil istedmz gibi deil dedi gittm acilden yapıldı yine aynısını dedi ordaki doktr sonra yine yapıldı en sonunda gönderdi beni tamam deyip. yani hatta ondan önceki kağıtta zik zakLar daha yüksekti en son yine düşmş gibi geldi bana bunun zararı varmıdr okdr çok nstye girmeninAmin hepımız sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Valla ben hayatımda nst gırmedim ilk doğumumu yapalı 13yıl oldu ozaman nst dıye bısey varmıydı onuda bılmıyorum bundada 34jaftalık oldum hala gırmedimcnm ben dün ilk nst ye girdm doktr bebeğin harektleri fazla iyi deil tekrar yaptrdı dedi bşyler ye fln öle yaptım götrdm yine beğenmedi ozamn doktr çıkacaktı bidaha bölr çıkrsa yatış yapabilirler dedi çok kötü deil istedmz gibi deil dedi gittm acilden yapıldı yine aynısını dedi ordaki doktr sonra yine yapıldı en sonunda gönderdi beni tamam deyip. yani hatta ondan önceki kağıtta zik zakLar daha yüksekti en son yine düşmş gibi geldi bana bunun zararı varmıdr okdr çok nstye girmenin
Kızlar en son 2 kasımda dr gittim bebeğim 34+3 günlüktü kilosu için 2300 dedi dr. Bana az gibi geldi tabi sağlıklı olsun yeter ama ne bileyim insan köşesinden kıyısından merak ediyor sizde nasıl bebişlerin kilosu?
Canım sağlıklı besleniyorsan hiç kafana takma kilo olayını. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Bebeğinin tadını çıkar bol bol dinlen ve emzirbu arada kızlar kaç kilo aldınızz ya? ben 11.5 aldımve elim ayağım yüzüm hele burnum öyle birr şişti ki sanki balon gibi iğne batırsam patlicak gibi doğum sonrası yapmayı planladığınız bir şey var mı ? hani şöyle yaparım zayıflamak için spor yada kür neyse artık düşündüğünüz bir şey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?