♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ama.herkes unutuosun o agriyi cocugu gorunce dio bilio musun hatta unutulmasa 2nci kez cocuk yapamazsin diolar Allah tarafindan unutuluomus.
Ya su hic qnlamadim girdigim gibi dogurdum ciktim diyenler varmis insallah Rabbimde oyleleri gibi su gibi dogum nasip eder bizlerede ben altim cok yirtilirsa die korkuorum

Maşallah kızına bende herşeyi yiyorum bebeğine kilo aldıracak şeyler tabi inşallah kilo almıştır sağlığı yerinde olsunda kilo sonrada alır
Sende takilma hangi doğum hayırlaysa o olsun bebeğin içinde senin için de

evt orda bi kdın bardı nst de ikinci bebeğiymiş dedm nasıl oluyo bn çok korkuyorum ikinciyr cesaret edemem fln oda oluyo bi şeklde korkma fln ama öle olmuyo işte . sizin doğum şekli kesinleştimi

evt orda bi kdın bardı nst de ikinci bebeğiymiş dedm nasıl oluyo bn çok korkuyorum ikinciyr cesaret edemem fln oda oluyo bi şeklde korkma fln ama öle olmuyo işte . sizin doğum şekli kesinleştimi
Yok canim daha belli degil araligin basinda cati muayeneni yapariz dedi 38. haftamda yani

Kizlar ben yine çarsılari talan ettim.Yapmayacagim dedigim halde kapi susu taki yastigi ve besik icin fiyonk malzemeleri aldm dayanamadm yine anlayacgniz

Slm kızlar ayda bır gıdıyordum önceden ne zaman 15gunde bır gidicem derken erken Doğum rıskım oldu haftada bır gitmeye başladım son ıkı haftadırda tqnsıyon problemi basladı iki günde bir gidiyorum tansıyon ölçümü yapıyor nst bende girmedim henüz 39da Doğuma alcak ama gün vermedi bakalım hayırlısıyla gecsın bu günlerde inşallah

cnm benm de bi tandım bu tansiyon yüzümden hastanede kaladı bikaç gün sonra normale dönüyormuştu tekrar yükselmişti sanırıö artık sezaryen le doğum yaptı 4 gün fln küveZde kaldı bebek annede oradaydı sanırım da birde erkendi onun ki şimdi evindeler :) seninde inşallah düzene girer

ılaca basladık canım doguma kadar boyle

ılaca basladık canım doguma kadar boyle
bu arada benım zaten sezeryan ıkıncı dogumum olucak

Kızlar 2. Hastane vakası benim doktorumda hastane değiştiriyomuş diğer hastanede çok kötü değil ama yine de düzen değişecek. 39 haftalıkken falan yapıyormuş sezeryanları öyle

Amin hepımız sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
cnm ben dün ilk nst ye girdm doktr bebeğin harektleri fazla iyi deil tekrar yaptrdı dedi bşyler ye fln öle yaptım götrdm yine beğenmedi ozamn doktr çıkacaktı bidaha bölr çıkrsa yatış yapabilirler dedi çok kötü deil istedmz gibi deil dedi gittm acilden yapıldı yine aynısını dedi ordaki doktr sonra yine yapıldı en sonunda gönderdi beni tamam deyip. yani hatta ondan önceki kağıtta zik zakLar daha yüksekti en son yine düşmş gibi geldi bana bunun zararı varmıdr okdr çok nstye girmenin

Valla ben hayatımda nst gırmedim ilk doğumumu yapalı 13yıl oldu ozaman nst dıye bısey varmıydı onuda bılmıyorum bundada 34jaftalık oldum hala gırmedim

Kızlar en son 2 kasımda dr gittim bebeğim 34+3 günlüktü kilosu için 2300 dedi dr. Bana az gibi geldi tabi sağlıklı olsun yeter ama ne bileyim insan köşesinden kıyısından merak ediyor sizde nasıl bebişlerin kilosu?

canım az değil ya iyi bence. ben 32 + 2 de gitmiştim 1780 dedi düşün çok üzülmüştüm sonra doktor sıkma canını çok küçük olsa söylerdim normal dedi. e bu bile normalse sen rahat ol bence :)

bu arada kızlar kaç kilo aldınızz ya? ben 11.5 aldım ve elim ayağım yüzüm hele burnum öyle birr şişti ki sanki balon gibi iğne batırsam patlicak gibi doğum sonrası yapmayı planladığınız bir şey var mı ? hani şöyle yaparım zayıflamak için spor yada kür neyse artık düşündüğünüz bir şey var mı ?

kızlar dün biraz kabak çekirdeği çitlemiştm geceden beri karnım ağrıyo onu yaptı acaba yoksa başka sebebi olabilirmi hiç uyuyamadım doğru düzgn

Canım sağlıklı besleniyorsan hiç kafana takma kilo olayını. Ben ikinci bebeğime hamileyim. Bebeğinin tadını çıkar bol bol dinlen ve emzir Zaten bebekler ek gıdaya başladı mı zayıflıyorsun kendiliğinden. İlk 6 ay kür olayına hiç girme bence bol bol emzir Zaten gazıydı bakımıydı derken zayıflıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…