♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bende 46 ile basladim suan 67 kiloyum 21 kilo.almisim.ama herkes verme diyor cok yakismis kilo.. bakalim bunye meselesi ama dogumda zaten 10a yakin gidiyormus zaten

kızlar dün biraz kabak çekirdeği çitlemiştm geceden beri karnım ağrıyo onu yaptı acaba yoksa başka sebebi olabilirmi hiç uyuyamadım doğru düzgn
Kabak cekirdegi bende yiyorm bagirsaklarimi calistiriyor acaba ondan olabilirmi.karin agrin bagirsaktan dolayi suan basilsin peki

Kabak cekirdegi bende yiyorm bagirsaklarimi calistiriyor acaba ondan olabilirmi.karin agrin bagirsaktan dolayi suan basilsin peki
okadr kötü oldum ki uyuyamadım ağrıdan böle bşy olamaz daha yeni uyndım sürekli uyup uyandım gece başım felakt ağrıyo. şimdi de var ama biraz ben ona yordum hiç böle olmamıştı çnki bu zamana kadr çok korktm gece doğum fln başlarsa bşy olursa diye :) o deil çantamız hazır deil hala naprdım bilmiyorum:)

Herkese selamlar

Beni bugun hastaneye yatirdilar , 35 +4 teyim, kanamam oldu cati muayenesinden sonra ve 5 gun gecmesine ragmen devam etti artarak takip amacli burada kalicam

Sanci varmis nst de ,acilmam yok, bebek iyi ben de iyiyim ama kanama yuzunden burada kalicam

Olur da erken dogum olursa diye de cocugub akcigerleri daha hizli gelissin diye bir igne yapacaklar

Dualarinizi bekliyorum insallah kuzum biraz daha icerde kalir da gelisimi daha saglikli olur

inşallah bily olmaz cnm nedn kana olduki senle aynı haftadayız nerdeyse bana daha yapılmadı ama böle kanama fln oluyomu korktum bnde

inşallah bily olmaz cnm nedn kana olduki senle aynı haftadayız nerdeyse bana daha yapılmadı ama böle kanama fln oluyomu korktum bnde

tesekkur ederim , insallah olmaz , korkma bence , herkese gore degısıyordur , kanama oluyor da 1-2 gun herkeste oluyor , ama benımkı cok uzun surdu , ksmet ne dıyelım , ınsallah sıkıntı olmaz

Cok gecmis olsun Rabbim vaktinde saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Cok gecmis olsun insallah saglikla vaktinde kucaginiza alirsinizda unutursunuz bu gunleri dikkat edin kendinize

Kızlar 2. Hastane vakası benim doktorumda hastane değiştiriyomuş diğer hastanede çok kötü değil ama yine de düzen değişecek. 39 haftalıkken falan yapıyormuş sezeryanları öyle
Hastane uzak mi? Bide ben anlamam ama daha once sezeryan dogum.yapmis biri icin 39uncu haftayi beklemek mantiklimi

Kızlar iyi geceler. Yeni açılan bir şehir hastanesi var Adana'da tabi aynı zamanda araştırma hastanesi. Sizce Araştırma hastanesinde Doğum yapılabilir mi? İlk doğumumu özelde yapmıştım ama şimdi kararsızım. Acaba stajyerler mi Doğum yaptırıyor diye korkuyorum. Var mı araştırmada Doğum düşünen bilgisi olan vs?

Bende cok sordum sorusturdum uni hastanesi var yakinimda burda asistanlar yapiolarmis ebelerle beraber o yuzden vazgectim genelde asistanlar ve ebeler yaptirio oralarda banada riskin vs olacakki doktor girsin gerekmedikce girmiolar dediler kaldi ki acilman var mi die baktiklarinda asistanlarla beraber bakiolarmis bana sahsen cok itici gorundu vazgectim o yuzden devlette uni hastanesinde dogurma fikrinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…