♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Suan nasilsin canim gecmis olsun
iyim cnm ya teşekkür ederim kabak çekirdeği karnımı bozmuş afedersinz ama kabızlık durumum vardı bi yönden iyi oldu bilemeden bunun kabızlığa iyi gelndi öğrendm ama karın ağrısıda beni mahvettmişti :) şimdi daha iyim korktum sancım fln geldi sanmıştım :)

:) tekrar gecmis olsun bendede kabizlik problemi var bendemi denesem kabak cekirdrgi acaba :))

Bana da Doğuma ebeler giriyor acil bir şey olursa Dr geliyor dediler. Bende tecrübeli bir ebe eğitimi tamamlanmamış bir dr dan daha iyidir diye düşündüm. Hem izin vermezsek o kadar da bakabileceklerini sanmıyorum hasta hakları diye bir şey var. Yeni bir hastane olduğu için odalar çok temiz Yeni ve bakımlıydı biraz da orda gözüm kaldı galiba. Bu Cuma gidip tekrar ayrıntılı sorup öğrenmeye çalışacağım ona göre net karar veririm artık zaten 36. Haftaya girdim vaktim azaldı.

Icinden nasil geliyorsa oyle yap canim ben devlet hastanesinde izin alacaklarini dusunmuorum oyle dusunmus olacakki esimde kabul etmedi duyduklarimi ona anlatinca devleti aklindan cikar ozele devam dedi yoksa bende dogum icin verecegim 2000 lira paranin cebimizde kalma dusuncesiyle vede normal dogum istiyorum devlet zor kalmadikca sezeryana almio dusuncesiyle devleti , uni hastanesini falan arastirmistim. Denk gelirsw ebesi doktoru hemsiresi iyi olan iyi gecen hikayelerde okudum ama cok kotu seylerde okudum sanirim o halimle bide nazimi cekcek hemsirelere doktora ihtiyac duyucam bununda yolu ozelden gecio sansima birakamicam pek

Ya ben sol tarafima pek yatamiorum sag tarafimda daha rahat ediorum ve arada sirt ustu yatar pozisyondada buluorum kendimi bunun bi zarari var mi bebege kizlar

Haklısın aslında. Burda iki hastaneye baktım özelde biri 1500 biri 2500 istiyor. Devlet hastanesinde Temiz işlerini yapıyorlarsa neden para vereyim dedim ben de. Ama aklımda hep acabalar acabalar. Karar veremedikçe de geriliyorum haliyle. Araştırma hastaneleri hep ürkütüyor beni. Belki de paraya kıyıp özele gitmeli dediğin gibi. Teşekkür ederim

Ya ben sol tarafima pek yatamiorum sag tarafimda daha rahat ediorum ve arada sirt ustu yatar pozisyondada buluorum kendimi bunun bi zarari var mi bebege kizlar
Sırt üstü uzanmak bebeğe giden kan akışını yavaşlatıyor yani zararlı diye biliyorum. Netten bakarsan bulabilirsin ama annelerimiz de aynı şeyi söylüyor sırt üstü uzanmak iyi değil diyorlar. Tecrübeliler sonuçta

merhaba arkadaşım günaydın. aynı durum bendede oldu 31+2 de iken pembe bi leke geldi iki kez doktorda plesantada incelme var erken doğum tehlikesi ile yatırdı. aynı dediğin gibi 2 tane akciğer gelişim iğnesi yapıdı. serum falan. nst ye bağlandım sürekli sancı çıkmadı. sonra tekrar da kanama gelmeyince çıktım şimdi işede devam ediyorum 33+3 deyim.normal doğum olacak bebek yerleşmiş iyice dedi kolay olacak doğumun inşallah dedi bebek de baya aşağıda çünkü. bakalım bekliyorum. telaşlanma geçer yani.

Sirt ustunu bilerek tercih etmiorum kendimi uyandigimda buluveriyorum ama sagda daha rahat oldugum icin daha cok sagda yatiorum sol tarafa yattigimda 15 20 dk icindeuyusuo agrio sol yanim

ben de kendimi sırt üstü yatarken çok buluyorum bişe olmaz korkma canım
Peki sola yatmanin daha iyi oldugunu biliorum ama yapamiorum rahat edemiorum ve uyusuorum canim yanio o yuzden saga donuyorum hep daha coksaga yatiorum sola yatmanin daha iyi oldugunu bildigim ve doktorumunda soluna dogru yat dedigi icin kendimi suclu hissediorum bisey olmaz dimi

canım bende oğlum üstünü çok açtığı için yanımda yatırıyorum o da sağımda yatıyo bende genelde sağ tarafa dönük yatıyorum sola yatmanın sebebi kan akımı daha hızlı oluyo bebeğe giden kan çok gittiği için daha iyi besleniyo o ama sen sürekli sağa yatsan bile ki yatan tanıdıklarım var çok şükür bebekleri sağlıklı doğdu ilkinde de ben tereddüt ediyordum doktora da sormuştum hatta oda yok bişe olmaz ama sen yinede dikkat etmeye çalış demişti.uyku hali onu kestiremezsinki zaten benim de karnım ağrıyo mesela yatarken bebek bi tarafa ağırlıkyaptığından rahmin asıcıları gerildiğinden mi ağrıyo bilmem sende de oluyo mu

ya bana da çatı muaynesi için erken diyen oldu. Bir kaç kişi de zamanı 36 da bakarlar dedi. Bilemedim. Ama nst yi 36 da yapmaya başlyorlar die biliiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…