♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Amin hepimiz için canım. Senin kontrol ne zaman?

Bunca yil aradan sonra bu kadar heyecan normal oyleyse :) 14 yil boyunca sizmi dusunmediniz yoksa simdi mi nasip oldu
Asla bir daha dogurmam diyenlerdenım ben eşim çok istedi zamanında ben asla dedım oglum şuan 14yasında oda hıc kardeş istemedı benımde işime geldibu nasıl oldu valla hala aklım almıyor demekkı büyük konuşmamak lazımmış

Ya ben sol tarafima pek yatamiorum sag tarafimda daha rahat ediorum ve arada sirt ustu yatar pozisyondada buluorum kendimi bunun bi zarari var mi bebege kizlar
Aynen bende en cok sağıma yatıyorum bazen uyanınca sırt üstü yatmış buluyorum kendimi ama o kadardan birşey olmaz bence

Bence çok bakma araştırma hastanesine balcalı mesela çokta iyi şeyler duymuyoruz şehir hastanesi yeni olduğu için senin hoşuna gitmistir ben ortadoğuya gidiyorum ama metro da da çok güzel doktorlar var bir araştır istersen

Bence çok bakma araştırma hastanesine balcalı mesela çokta iyi şeyler duymuyoruz şehir hastanesi yeni olduğu için senin hoşuna gitmistir ben ortadoğuya gidiyorum ama metro da da çok güzel doktorlar var bir araştır istersen

Sirt ustunu bilerek tercih etmiorum kendimi uyandigimda buluveriyorum ama sagda daha rahat oldugum icin daha cok sagda yatiorum sol tarafa yattigimda 15 20 dk icindeuyusuo agrio sol yanim
Doğrudur Canım sonuçta biz de insanız hep aynı tarafa yatamıyoruz. O kadarcıktan bir şey olmaz bence

Ben Ortadoğu hastanesine baktım odalar doğumhane vs fena değil ama dr gitmedim orda hicran giriş ve filiz kavi yi öneriyorlardı. Bir de medline a gittim tabi daha lüks Ve pahalı orası. Dr Nurseli duydum orda da. Siz Ortadoğu'da kime gidiyorsunuz? Öneriyor musunuz?

Ben önder başeğmez e gidiyorum memnunum zaten eltim de orada halkla ilişkiler de çalışıyor onunda önerisi üzerine gittim ama memnunum şimdilik

H Hilallll92 canm bende surekli uyandigimda sirtustuyum ama uyurken yapacak birsey yok bilincssizce yapiyoruz ayrica sol omzum uyustu artik sola yatmaktan ben saga yatmadm hic uykuda yattiysam bilemem ama solda da yattgim yere dogru fazlaca tekme tokat yiyorm bebisten nasik yatacagimi sasirdim acikcasi

Kızlar kaç gündür yağmur yağıyor bugün güneş açtı acaba bebeğimin kıyafetlerini battaniyelerini yıkasam mi güneş varken 32+6 dayız erken mi olur acaba siz yıkadınız mi

Kızlar kaç gündür yağmur yağıyor bugün güneş açtı acaba bebeğimin kıyafetlerini battaniyelerini yıkasam mi güneş varken 32+6 dayız erken mi olur acaba siz yıkadınız mi
Canım aslında 28. Haftadan itibaren sizin de bebeğinizin de kıyafetleri hazır olmalı her ihtimale karşı. Bence yıkayabilirsiniz ama dışarısı çok da sıcak değil kuruması biraz sürebilir

yıkadım kurutma makinesiyle kuruttum ama dün biraz küçülmüş gibi geldi bakalım inşallah küçülmemiştir.

Canım aslında 28. Haftadan itibaren sizin de bebeğinizin de kıyafetleri hazır olmalı her ihtimale karşı. Bence yıkayabilirsiniz ama dışarısı çok da sıcak değil kuruması biraz sürebilir
Evet doğru sabah güneşe doğru asarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…