- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Evet doğru sabah güneşe doğru asarim artikCanım aslında 28. Haftadan itibaren sizin de bebeğinizin de kıyafetleri hazır olmalı her ihtimale karşı. Bence yıkayabilirsiniz ama dışarısı çok da sıcak değil kuruması biraz sürebilir
Oy oy büyümüş minik prenses. Ben 32 haftalıkken 1900 falandı kilosu. Son gittiğimde kilosu ve boyu birden uzamış. Sen de gittiğinde öyle olacak çok şaşıracaksın :)
yıkadım kurutma makinesiyle kuruttum ama dün biraz küçülmüş gibi geldibakalım inşallah küçülmemiştir.
yıkadım kurutma makinesiyle kuruttum ama dün biraz küçülmüş gibi geldibakalım inşallah küçülmemiştir.
Sanki elimi attığım dal kuruyor anlamadım gitti filiz hanıma randevu alayım dedim 10 gün sonrasına bulabildim. Artık özel hastaneler de devlet hastanesi gibi istediğin tarihe bulamıyorsun. Bu kadar mı yoğunlarBayan olarak filiz kavi seçen var iyiymiş o da
aldım ya dayanamadım ama dün en son aldığım hastane çıkışı gözüme çok küçük geldi şimdi tırsıyorum bide olmazsa diye bakalım bitane hediye hastane çıkışı aldım ölçeceğim küçülmüş mü geldi yoksa bana mı öyle geldi diye inşallah gözüme küçük gelmiştir yaütüleyince düzelir galiba
Çok fazla aldın mi kıyafet ben biraz abarttım galiba
Evet o hastanenin kadın doğumculari çok başarılı her gittiğimde çok kalabalık oluyorSanki elimi attığım dal kuruyor anlamadım gitti filiz hanıma randevu alayım dedim 10 gün sonrasına bulabildim. Artık özel hastaneler de devlet hastanesi gibi istediğin tarihe bulamıyorsun. Bu kadar mı yoğunlar
Maşallah iyiymiş kilosu bende 9 kilo aldim 65 kilo olmuşum üzüldüm birazKızlarr hastaneden gelsm şmdi,bugün tam 34. Haftamdayım 2.400 gr olmuş oğluşum 45_46 cm desı doktor..geçen hafta hareketlerini tam hissedememişmtm bir kaç gün ama çokkk şükürr düzeldi sürekli hissediyorum artık,doktor da herşey iyi dedı artık her hafta çağırdı kontrole,birde nst ye grdim bugün oda iyi çıktı çok şükür.kan ve idrarda istedı bu ay olması gerekıyomuş..içim rahatladı artık haftada 1 gtcem nst ye alcaklarmş hep. Sizde durumlar nasıl kızlar? Fazla giremiyorum konuya yabancı kalmışım :) bu arada kilomda 58 buçuk oldu hergün değişiyo ya anlamadım gitti:) toplam 8 kılo almışım ama hiç belli değil nereye aldım bilmiyorm.sizlerde surumlar nasıl kızlarrr
Evet bende yarın yikicam kacta yikayim acabaKızlar siz kaç derece de yıkadınız bebeğinizin kıyafetlerini? normalde kırk da yıkarım sanırım ama şimdi zaten tozu gitsin diye yıkadıgımız için acaba otuz da mı yıkasam diyorum.
Bi de Ankara da hava uzun zamandır yagmurlu ben evin içinde kurutmayı düşünüyorum güneşli havayı beklersem daha kalacak yoksa :) deterjanı da doğal olsun diye kendim yaptım ama cok tedirginim sanki cok iyi olmadı gibiEvet bende yarın yikicam kacta yikayim acaba
Bide battaniyeler kacta yikanir
Senin kaç haftalıktı? 9 kılo normal.bende hiç alışkın değilim kılo almaya.ama doğumda hepsi gider bence,bizim kılomuz değilki hepsi.Maşallah iyiymiş kilosu bende 9 kilo aldim 65 kilo olmuşum üzüldüm biraz
merhaba arkadaşım günaydın. aynı durum bendede oldu 31+2 de iken pembe bi leke geldi iki kez doktorda plesantada incelme var erken doğum tehlikesi ile yatırdı. aynı dediğin gibi 2 tane akciğer gelişim iğnesi yapıdı. serum falan. nst ye bağlandım sürekli sancı çıkmadı. sonra tekrar da kanama gelmeyince çıktım şimdi işede devam ediyorum 33+3 deyim.normal doğum olacak bebek yerleşmiş iyice dedi kolay olacak doğumun inşallah dedi bebek de baya aşağıda çünkü. bakalım bekliyorum. telaşlanma geçer yani.
Kızlar siz kaç derece de yıkadınız bebeğinizin kıyafetlerini? normalde kırk da yıkarım sanırım ama şimdi zaten tozu gitsin diye yıkadıgımız için acaba otuz da mı yıkasam diyorum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim :)canım ben 30 derecede yıkadım bence bana yeter gibi geelmişti yani
Evet benimde agrio bide bu son zamanlarda sertlesmeye basladicanım bende oğlum üstünü çok açtığı için yanımda yatırıyorum o da sağımda yatıyo bende genelde sağ tarafa dönük yatıyorum sola yatmanın sebebi kan akımı daha hızlı oluyo bebeğe giden kan çok gittiği için daha iyi besleniyo o ama sen sürekli sağa yatsan bile ki yatan tanıdıklarım var çok şükür bebekleri sağlıklı doğdu ilkinde de ben tereddüt ediyordum doktora da sormuştum hatta oda yok bişe olmaz ama sen yinede dikkat etmeye çalış demişti.uyku hali onu kestiremezsinki zaten benim de karnım ağrıyo mesela yatarken bebek bi tarafa ağırlıkyaptığından rahmin asıcıları gerildiğinden mi ağrıyo bilmem sende de oluyo mu
Hayirlisi olsun bence guzel olmus ben kucuklugumden beri en az 2 en fazla 2 derdim ama suan hemen ardindan dusunmuorum tabiki araya mesafe koyarim bendeAsla bir daha dogurmam diyenlerdenım ben eşim çok istedi zamanında ben asla dedım oglum şuan 14yasında oda hıc kardeş istemedı benımde işime geldibu nasıl oldu valla hala aklım almıyor demekkı büyük konuşmamak lazımmış
Ben yatamiorum sola yaaa sola yarim saat yatiosam saga 2 saat yatiorum.resmen sag da daha rahat ediorum nedenseH Hilallll92 canm bende surekli uyandigimda sirtustuyum ama uyurken yapacak birsey yok bilincssizce yapiyoruz ayrica sol omzum uyustu artik sola yatmaktan ben saga yatmadm hic uykuda yattiysam bilemem ama solda da yattgim yere dogru fazlaca tekme tokat yiyorm bebisten nasik yatacagimi sasirdim acikcasi
Her doktor farkli iste bizimki rahatliktan olcek sanki 10uncuyu doguracam doktorun bu rahatligi beni sinirlendirio :)ya bana da çatı muaynesi için erken diyen oldu. Bir kaç kişi de zamanı 36 da bakarlar dedi. Bilemedim. Ama nst yi 36 da yapmaya başlyorlar die biliiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?