♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canım aslında 28. Haftadan itibaren sizin de bebeğinizin de kıyafetleri hazır olmalı her ihtimale karşı. Bence yıkayabilirsiniz ama dışarısı çok da sıcak değil kuruması biraz sürebilir
Evet doğru sabah güneşe doğru asarim artik
Oy oy büyümüş minik prenses. Ben 32 haftalıkken 1900 falandı kilosu. Son gittiğimde kilosu ve boyu birden uzamış. Sen de gittiğinde öyle olacak çok şaşıracaksın :)

Hadi bakalım inşallah sağlıklı olsun da insallah

Bayan olarak filiz kavi seçen var iyiymiş o da
Sanki elimi attığım dal kuruyor anlamadım gitti filiz hanıma randevu alayım dedim 10 gün sonrasına bulabildim. Artık özel hastaneler de devlet hastanesi gibi istediğin tarihe bulamıyorsun. Bu kadar mı yoğunlar

ütüleyince düzelir galiba
Çok fazla aldın mi kıyafet ben biraz abarttım galiba
aldım ya dayanamadım ama dün en son aldığım hastane çıkışı gözüme çok küçük geldi şimdi tırsıyorum bide olmazsa diye bakalım bitane hediye hastane çıkışı aldım ölçeceğim küçülmüş mü geldi yoksa bana mı öyle geldi diye inşallah gözüme küçük gelmiştir ya

Kızlarr hastaneden gelsm şmdi,bugün tam 34. Haftamdayım 2.400 gr olmuş oğluşum 45_46 cm desı doktor..geçen hafta hareketlerini tam hissedememişmtm bir kaç gün ama çokkk şükürr düzeldi sürekli hissediyorum artık,doktor da herşey iyi dedı artık her hafta çağırdı kontrole,birde nst ye grdim bugün oda iyi çıktı çok şükür.kan ve idrarda istedı bu ay olması gerekıyomuş..içim rahatladı artık haftada 1 gtcem nst ye alcaklarmş hep. Sizde durumlar nasıl kızlar? Fazla giremiyorum konuya yabancı kalmışım :) bu arada kilomda 58 buçuk oldu hergün değişiyo ya anlamadım gitti:) toplam 8 kılo almışım ama hiç belli değil nereye aldım bilmiyorm.sizlerde surumlar nasıl kızlarrr

Evet o hastanenin kadın doğumculari çok başarılı her gittiğimde çok kalabalık oluyor

Kızlar siz kaç derece de yıkadınız bebeğinizin kıyafetlerini? normalde kırk da yıkarım sanırım ama şimdi zaten tozu gitsin diye yıkadıgımız için acaba otuz da mı yıkasam diyorum.

Maşallah iyiymiş kilosu bende 9 kilo aldim 65 kilo olmuşum üzüldüm biraz

Kızlar siz kaç derece de yıkadınız bebeğinizin kıyafetlerini? normalde kırk da yıkarım sanırım ama şimdi zaten tozu gitsin diye yıkadıgımız için acaba otuz da mı yıkasam diyorum.
Evet bende yarın yikicam kacta yikayim acaba
Bide battaniyeler kacta yikanir

Evet bende yarın yikicam kacta yikayim acaba
Bide battaniyeler kacta yikanir
Bi de Ankara da hava uzun zamandır yagmurlu ben evin içinde kurutmayı düşünüyorum güneşli havayı beklersem daha kalacak yoksa :) deterjanı da doğal olsun diye kendim yaptım ama cok tedirginim sanki cok iyi olmadı gibi

Maşallah iyiymiş kilosu bende 9 kilo aldim 65 kilo olmuşum üzüldüm biraz
Senin kaç haftalıktı? 9 kılo normal.bende hiç alışkın değilim kılo almaya.ama doğumda hepsi gider bence,bizim kılomuz değilki hepsi.

merhaba canım,

merhaba canım

tesekkur ederım mesajın ıcın, bugun taburcu oldum, kendı doktorum sabah geldı ve her sey normal dedı , o yuzden eve gonderdı calısmaya devam et dedı , zaten 2 haftam kaldı , korkulan seyler olmadıgından benı bıraktılar , sancılar devam edıyor ama ara ara onlar da olacak dedı , onemlı olan kanamaymıs ve bebek hareketlerı onları takıp et dedı

benım de bebek asagıya dogru pozisyonunu almıs , bakalım umarım bıraz daha kalırlar da gelısımlerı guzel olur

normal dogumu ıstıyor benımkı de bakalım kısmet , hangisi bebegımız ve bızım ıcın saglıklıysa o olsun dıye dua edıyorum artık

allah hepımıze bebeklerımızı saglıkla kavusmayı nasip etsin insallah :)

canım ben 30 derecede yıkadım bence bana yeter gibi geelmişti yani

Kaç dakikalıkta yıkıyosunuz kızlar? 30 derecede 15 dk hızlı programda yıkasak olurmu..deterjan olarakta unibaby nin kini alcam ben yenidoğan için

Evet benimde agrio bide bu son zamanlarda sertlesmeye basladi

Hayirlisi olsun bence guzel olmus ben kucuklugumden beri en az 2 en fazla 2 derdim ama suan hemen ardindan dusunmuorum tabiki araya mesafe koyarim bende

Ben yatamiorum sola yaaa sola yarim saat yatiosam saga 2 saat yatiorum.resmen sag da daha rahat ediorum nedense sirt ustude uykuda yatiorum farkinda olmadan ama sagima bilerek yatiorum cok pismanim suan ama elimde degil sola yatinca biraz fazla canim yanio

ya bana da çatı muaynesi için erken diyen oldu. Bir kaç kişi de zamanı 36 da bakarlar dedi. Bilemedim. Ama nst yi 36 da yapmaya başlyorlar die biliiyorum canım
Her doktor farkli iste bizimki rahatliktan olcek sanki 10uncuyu doguracam doktorun bu rahatligi beni sinirlendirio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…