- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Seninde sol tarafin agrio mu anlamsiz bir sekilde benim anlamsiz bir sekilde hemen uyusuo agrio kendimi hemen saga atiom sag tarafima yatinca daha deliksiz uyuyomAynen bende en cok sağıma yatıyorum bazen uyanınca sırt üstü yatmış buluyorum kendimi ama o kadardan birşey olmaz bence
Ben oyle yaptim sonucta tertemiz yeni kiyafetlerdi 30 derecede 15dakikalik programda yikadimKaç dakikalıkta yıkıyosunuz kızlar? 30 derecede 15 dk hızlı programda yıkasak olurmu..deterjan olarakta unibaby nin kini alcam ben yenidoğan için
yarın tam 33 haftalık olacağız inşallah bana fazla gibi geliyor hic bu kiloda olmamıştım bebeklerimiz sağlıklı olsunda o kadar önemli değil aslında verilir bir sekildeSenin kaç haftalıktı? 9 kılo normal.bende hiç alışkın değilim kılo almaya.ama doğumda hepsi gider bence,bizim kılomuz değilki hepsi.
Aynen öyle ya bacağım bile uyuşuyor yüz üstü yatmayı çok ozledimSeninde sol tarafin agrio mu anlamsiz bir sekilde benim anlamsiz bir sekilde hemen uyusuo agrio kendimi hemen saga atiom sag tarafima yatinca daha deliksiz uyuyom
e bebekte friendly diye bir marka gördüm ama onu bilmiyordum bi bakayım ona :)Ben e bebekten babyme bitkisel deterjan aldim kullananlar çok memnun bakalım yarın deneyecegim
Evet bak kokusu da çok güzel bitkisele bebekte friendly diye bir marka gördüm ama onu bilmiyordum bi bakayım ona :)
Ben e bebekten babyme bitkisel deterjan aldim kullananlar çok memnun bakalım yarın deneyecegim
Ben oyle yaptim sonucta tertemiz yeni kiyafetlerdi 30 derecede 15dakikalik programda yikadim
Baktım yorumlar cok güzel gercekten. Bi de dalan roxy toz sabun u tavsiye ediyorlar ama onda yüksek ısıda yıkamayınca veya çift durulama yapmayınca kıyafetlerin üzerinde kalıntılar kalıyormuş benim aklıma dediğin daha cok yattı. teşekkür ederim :)Evet bak kokusu da çok güzel bitkisel
Ben 30 da yikadim allerji plus baby diye bi program var onunla normal deterjan kullandim 2saat yikandilarEvet bende yarın yikicam kacta yikayim acaba
Bide battaniyeler kacta yikanir
Ben dalan roxy aldim ama farketmedim kalinti camasirlarda yeni die 30 derecw 15 dakikalik programda yikadim yani utuledimde kalinti kalsa farkederdim heralde dimi icime kilcik dustu simdiBaktım yorumlar cok güzel gercekten. Bi de dalan roxy toz sabun u tavsiye ediyorlar ama onda yüksek ısıda yıkamayınca veya çift durulama yapmayınca kıyafetlerin üzerinde kalıntılar kalıyormuş benim aklıma dediğin daha cok yattı. teşekkür ederim :)
Yok canım öyle bişey olsa farkederdin sanmıyorum belki makineden makineye farkediyor da olabilir. Bazı makineler iyi çözmüyorsa ondan olabilir. Ne güzel Halletmişsiniz darısı benim basıma :)Ben dalan roxy aldim ama farketmedim kalinti camasirlarda yeni die 30 derecw 15 dakikalik programda yikadim yani utuledimde kalinti kalsa farkederdim heralde dimi icime kilcik dustu simdi
Kizlar ben bazen bebegim dizini.felan disari cikarinca onu hissetmek icin elimle tutup oksuyorm ama farketmeden biraz bastiriyorum sanirm gecen de farkettm bu annelik ne farkli birseymis herseye kıllanır oldum kafaya takar oldum dunaksamdan beri acaba cani yanmismidir ben bilmeden o sekilde yapinca diye dusunmekten zor.uyudum cok mutsuz hissettim eminim hormonlarin da sucu var ama dusunun ne halde oldgumu sizce abartiyor muyum
Bastirmaktan kastim neresi oldugunu bilmek oksamak vs ama neden boyle dusundugumu.bilemedim aksam konusuyorm onunla ozur bile.diledim farketmeden bastirdiysam diyesıkma canını sen o suyun içinde olduğundan hissetmiyordur öyle acı falanen fazla dokunduğunu hisssediyordur o su absorbe eder baskıyı falan zaten o kadar da sıkamazsın canını acıtacak kadar anlıyorum seni insanın içi gidiyor evlat başka bir şeymiş
delidolu sen benim yerimde olsan napardın ya bilmem 2 gün önce oğlum benle oynarken ayağıyla tekme attı bilmeyerek canım çok acıdı Allaha emanet kuzucuklar düşünme bu kadarKizlar ben bazen bebegim dizini.felan disari cikarinca onu hissetmek icin elimle tutup oksuyorm ama farketmeden biraz bastiriyorum sanirm gecen de farkettm bu annelik ne farkli birseymis herseye kıllanır oldum kafaya takar oldum dunaksamdan beri acaba cani yanmismidir ben bilmeden o sekilde yapinca diye dusunmekten zor.uyudum cok mutsuz hissettim eminim hormonlarin da sucu var ama dusunun ne halde oldgumu sizce abartiyor muyum
Bende senin gibiyim canim dun gobegimin yani acaba catlamismi die soyle biraz bastirarak bakmaya calistim etimi yakinlastiricam die o an canim yandi onunda caninin yanmis olabilecegini farkettim cok aptalca bisey yaptimKizlar ben bazen bebegim dizini.felan disari cikarinca onu hissetmek icin elimle tutup oksuyorm ama farketmeden biraz bastiriyorum sanirm gecen de farkettm bu annelik ne farkli birseymis herseye kıllanır oldum kafaya takar oldum dunaksamdan beri acaba cani yanmismidir ben bilmeden o sekilde yapinca diye dusunmekten zor.uyudum cok mutsuz hissettim eminim hormonlarin da sucu var ama dusunun ne halde oldgumu sizce abartiyor muyum
Cok gecmis olsun yaa alalim artik kucaklarimizada icimiz rahat etsin bi artikdelidolu sen benim yerimde olsan napardın ya bilmem 2 gün önce oğlum benle oynarken ayağıyla tekme attı bilmeyerek canım çok acıdı Allaha emanet kuzucuklar düşünme bu kadar
evet canım maşallah bak 1 ayın kaldı hatta 2 3 hafta sen sezeryan yapcaktın sanırım dimi bende ilk çocukta senin gibiydim çok çok hassastım 2.ler biraz daha rahat oluyo ya da başka çocuk varken çok fırsatın olmuyor düşünmeye bebek doğduğunda da devamlı gözün üstünde olacak ilk doğumumda 2 gün uykusuz yaşamıştım gözümü kırpsam bebeğe bişe olur diye gibi hissetmiştim şimdi doğsun bak asıl o zman başlıyo hayat hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah kuzucuklar.keşke ben de seninle aynı haftalarda olsam baksana ne güzel az kaldı kavuşmanıza
aynen hilal seninde az kaldı maşallah.2 3 haftaya forumda doğumlar başlar ben yalnız kalıcamCok gecmis olsun yaa alalim artik kucaklarimizada icimiz rahat etsin bi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?