♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Evet cnm.ben sezeryanim sanirm 3 haftam.kaldi bu cuma kontrolde olacagm cok da erken almasini istemiyorm hayirlisi olsun

Kizlar ya annem normalde benim evimi temizleyecegini soyledi hatta soyle oldu olay o bana kadin tutup getircegini soyledi dogum oncesi temizlik icin bende istemiorum dedim artik utaniorum cunku bisey yapmasindan gecen hafta dogum hediyesi bana 4.400 liraya taki aldi cocuk icin 800 kusur liralik alisveris yapti beni yaninda goturup bana sectirip. onun durumuda bir yere kadar mahcup oluyorum neden bilmiorum bekar kardesim var uni. ogrencisi onun hakkini yiyiyormus gibi hissediorum bilmiorum tuhaf hissediyorum her neyse bana kadin tutcam getircem dogum oncesi dedi bende istemiorum dedim yeter artik yaptiklarin dedim bu biraz uzadi aramizda sonra iyi tamam o zaman her gelisimde ben biraz biseyler yapcam birgun camlari yaparim digerinde mutfagi yaparim falan die konustu bende bakariz o zamana dedim ama annemin yasi da 50 ne bilim yasi var yani gunah onada , tamam camlarimi ben silemem cunku disa dogru tirmanamam bu karnimla ama geriye kalan seyleri ben yaparim diee dusundum dunde mutfak dolaplarimi temizleyip duzenlemekle basladim bugunde iste buzdolabimin iciyle banyonun dolaplarini aradan cikariyim falan die dusundum annemlede bugun konusurken yarin geldigimde camlarini siliyim diger gelisimdede mutfagini hallederim dedi bende soyledim dun mutfagi temizledigimi bana kizdi soguk alcaksin enfeksiyon kapcaksin dogum zamaninda zorlancaksin die baska hicbirsey elleme falan die korkutmak icin soylemistir dimi aklima takildi cunku suan ufak ufak temizlik yapio olmam dogumumu zorlastirir mi

Canim sen niye sezeryandin ben atlamis olabilir miyim konuyu
Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim aslinda normal de.olabilir fakat ben normal dogum stresini ve ufak da olsa risklerini kaldirabilecegmi sanmiyorm artik yoruldum doktorum da prof zaten sezeryanci itiraz etmedi bu sekilde gelisti anlayacagin

Aslinda kolaylastirir ama egilme kalkma bu hareketler seni zorlar bence de yorma kendini annen de kiyamamistir sana ole demistir ama buyuklerin herzamn bildgi vardir bence dinlenmene bak artik canm

yapma bişey ben yapmıyorum benim de annem yardım ediyo saolsun bence maddi durumu iyiyse annene de karışma kadın gelsin yapsın son aylarda ağır iş yapmaman lazım

Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldim aslinda normal de.olabilir fakat ben normal dogum stresini ve ufak da olsa risklerini kaldirabilecegmi sanmiyorm artik yoruldum doktorum da prof zaten sezeryanci itiraz etmedi bu sekilde gelisti anlayacagin
Rbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende senin yerinde olsam boyle bir karar alirdim en iyisini yapiosun onca zorlukla olmus insan riske atmak istemio gerci kaderde ne varsa o yasanio iste ama olsun

Rbbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende senin yerinde olsam boyle bir karar alirdim en iyisini yapiosun onca zorlukla olmus insan riske atmak istemio gerci kaderde ne varsa o yasanio iste ama olsun
Amin insallah 9senelik bekleyisin sonunda gelecek kuzum insallah

yapma bişey ben yapmıyorum benim de annem yardım ediyo saolsun bence maddi durumu iyiyse annene de karışma kadın gelsin yapsın son aylarda ağır iş yapmaman lazım
Maddi durumu normal sukur kotu degil ama ne bilim sömürüomusum gibi hissediorum kayinvalidede sagolsun hicbirsey yapmayinca annemede haksizliketmek istemiorum sonucta kayinvalide demeyi bilio el kizi oldun diw ama bak hala almanyadan gelmedi daha bebege yapcagi ceyiz namina bisey yok ortada elime ulasan ordan almis daha getircek ölmede gör onun alcagini soyledigi seyleri ben almadim ee haliyle suan cocugun esyalari eksik daha 10 gun sonra gelecekmis aman gene kendi kendimi doldurmuym dusunup dusunup neyse . Simdi ufaktan buzdolabinib esyalarini yikadim icini silip yerlestiricem dinlene dinlene yaparim.artik ya esime gundelikci tutcam desem evin nesi var tertemiz die baslar konusmaya en iyisi tirnagin mi var basini kasi annemde camlarimi silseyeter bana daha ne isterim evimin her yeri cam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…