- 5 Nisan 2017
- 310
- 119
- 33
evet yaparlar son haftaBenim.gene kurdum kaynar bekleyemem o zamani tekrar giderim devlete bi bakarim o ne diyecek bu zamanlarda kantesti falan bisey yapilmasi gerekio mu
Cnm merhaba.ben dün doktora gttiğmde artık haftada 1 gelmem gerekıyormuş öyle gtcem ben artık..35. Haftaya grdımkızlarr bşy sorcam ya ben en son 35 te gitmiştm de hastaneye nst de sorun çıkmıştı 4 kere girmek zorunda kalmıştım ama son ikisnde hastne kapandı için acilden girdm doktorum çıkmıştı bidaha şu gün gel diye söylemedi görüşemedik yani. aklıma takıldı da haftada 1 mi gitmeliym 2 haftada 1 mi siz nasıl gidiyorsunz
bende de oluyo cnm ama genlde ayakta oldum zamn oluyo hani yemek yaparken ev süpürürkn flnMrb.32+5 günlük hamileyim Aralık 20 de sezeryan olacağım.plesenta önde olduğu için.bugünlerde çok karnım sertleşiyor sanki hep biryerde toplaniyo sizce normal mi.Yoksa kasilmami
tamam cnm bnde artık 10 nua aldım randavuyu öle gidiyimCnm merhaba.ben dün doktora gttiğmde artık haftada 1 gelmem gerekıyormuş öyle gtcem ben artık..35. Haftaya grdım
Evet ayaktayken birden sertleşiyor yürümemi bile etkiliyor bazen vajinada hareket hissediyorum bu durum tedirgin ediyor plesenta aşağıda olduğu için heran Bişey olacak mis gibi geliyor .Çünkü bebek büyüdükçe aşağı baskı yapiyorbende de oluyo cnm ama genlde ayakta oldum zamn oluyo hani yemek yaparken ev süpürürkn fln
mümkn oldukca dinlenmeye çalış sen bnde öle bi durum yok ama dedm gibi o sertleşme oluyo bnde de sen kaç haftalıksınEvet ayaktayken birden sertleşiyor yürümemi bile etkiliyor bazen vajinada hareket hissediyorum bu durum tedirgin ediyor plesenta aşağıda olduğu için heran Bişey olacak mis gibi geliyor .Çünkü bebek büyüdükçe aşağı baskı yapiyor
32 hafta 5 günlükmümkn oldukca dinlenmeye çalış sen bnde öle bi durum yok ama dedm gibi o sertleşme oluyo bnde de sen kaç haftalıksın
Canim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beniCnm merhaba.ben dün doktora gttiğmde artık haftada 1 gelmem gerekıyormuş öyle gtcem ben artık..35. Haftaya grdım
Dikkat et canim niye agrio qcaba nasil bi agrikarnımn altı ağrıyo kız neden acaba kasık kısmı
Benimki de hala ayda bir 37 de gideceğim bidahaCanim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beni
Canimm merhaba ben hicran giriş hanıma gidiyorum :) çok memnunum...her ultrasonda baya ayrıntılı inceliyor.sagolsun çok pozitif olumlu bir bayanTeşekkürler
Merhaba Canım ben de şaşırdım kimden randevu alsam. 10 gün sonrasına randevu veriyorlar ama artık her hafta gitsem daha iyi. Sen en son Ne zaman gittin Doğum tarihlerimiz çok yakın benim de 11 Aralık. Dr neler söyledi gelme sıklığı konusunda?Canimm merhaba ben hicran giriş hanıma gidiyorum :) çok memnunum...her ultrasonda baya ayrıntılı inceliyor.sagolsun çok pozitif olumlu bir bayan
Canimm ben adana da yaşamıyorum.ailem orada.en son 3 hafta önce gitmiştim.gectigimiz cumartesi gitmem gerekiyordu ama gidemedim.haftaya gideceğim.sanirim ondan sonra her hafta çağırır...gecem hafta sonu gitseydim çatı muayenesi yapacaktı. Ben adanaya 4 saat mesafede bir ilçede yaşıyorum. O yüzden doktora çok sık gidemedim.haftaya gittikten sonra her hafta giderim sanırım.gectigimiz hafta sonu bize yakın olan bir hastaneye gittim.o da 3 hafta içinde doğum gerçekleşir dedi.pek inanmadım açıkçası.cunku kendi doktorum dışındakilere inanasım gelmiyor :)Merhaba Canım ben de şaşırdım kimden randevu alsam. 10 gün sonrasına randevu veriyorlar ama artık her hafta gitsem daha iyi. Sen en son Ne zaman gittin Doğum tarihlerimiz çok yakın benim de 11 Aralık. Dr neler söyledi gelme sıklığı konusunda?
Bebeklerin ne zaman geleceğini kimse bilemez ya hiç boşuna tarih vermesinlerCanimm ben adana da yaşamıyorum.ailem orada.en son 3 hafta önce gitmiştim.gectigimiz cumartesi gitmem gerekiyordu ama gidemedim.haftaya gideceğim.sanirim ondan sonra her hafta çağırır...gecem hafta sonu gitseydim çatı muayenesi yapacaktı. Ben adanaya 4 saat mesafede bir ilçede yaşıyorum. O yüzden doktora çok sık gidemedim.haftaya gittikten sonra her hafta giderim sanırım.gectigimiz hafta sonu bize yakın olan bir hastaneye gittim.o da 3 hafta içinde doğum gerçekleşir dedi.pek inanmadım açıkçası.cunku kendi doktorum dışındakilere inanasım gelmiyor :)
Canimm ben adana da yaşamıyorum.ailem orada.en son 3 hafta önce gitmiştim.gectigimiz cumartesi gitmem gerekiyordu ama gidemedim.haftaya gideceğim.sanirim ondan sonra her hafta çağırır...gecem hafta sonu gitseydim çatı muayenesi yapacaktı. Ben adanaya 4 saat mesafede bir ilçede yaşıyorum. O yüzden doktora çok sık gidemedim.haftaya gittikten sonra her hafta giderim sanırım.gectigimiz hafta sonu bize yakın olan bir hastaneye gittim.o da 3 hafta içinde doğum gerçekleşir dedi.pek inanmadım açıkçası.cunku kendi doktorum dışındakilere inanasım gelmiyor :)[/QUOTE Filiz hanım ve hicran hanım arasında kaldım ama filiz hanım çok rağbet görüyor galiba 10 gün sonrasına tarih verdi. Hicran hanım ise 2-3 gün sonrasına. Çok kararsızım yine Bu Bebek ortalıkta doğacak diyorum artık
Canim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?