♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar birsey sorcam ben 32,nci haftada calisabilir raporu aldmya doktordan 37ye uzattim bunu isyerimdeki muhasebecinin yanlis onaylama durumunda ne olabilir yani beni yanlislikla 32de raporlu gosterme durumunda geriye donuk telafi olurmu bilgisi olan varmi acaba

kızlarr bşy sorcam ya ben en son 35 te gitmiştm de hastaneye nst de sorun çıkmıştı 4 kere girmek zorunda kalmıştım ama son ikisnde hastne kapandı için acilden girdm doktorum çıkmıştı bidaha şu gün gel diye söylemedi görüşemedik yani. aklıma takıldı da haftada 1 mi gitmeliym 2 haftada 1 mi siz nasıl gidiyorsunz

Cnm merhaba.ben dün doktora gttiğmde artık haftada 1 gelmem gerekıyormuş öyle gtcem ben artık..35. Haftaya grdım

Mrb.32+5 günlük hamileyim Aralık 20 de sezeryan olacağım.plesenta önde olduğu için.bugünlerde çok karnım sertleşiyor sanki hep biryerde toplaniyo sizce normal mi.Yoksa kasilmami

Son düzenleme:
Mrb.32+5 günlük hamileyim Aralık 20 de sezeryan olacağım.plesenta önde olduğu için.bugünlerde çok karnım sertleşiyor sanki hep biryerde toplaniyo sizce normal mi.Yoksa kasilmami
bende de oluyo cnm ama genlde ayakta oldum zamn oluyo hani yemek yaparken ev süpürürkn fln

bende de oluyo cnm ama genlde ayakta oldum zamn oluyo hani yemek yaparken ev süpürürkn fln
Evet ayaktayken birden sertleşiyor yürümemi bile etkiliyor bazen vajinada hareket hissediyorum bu durum tedirgin ediyor plesenta aşağıda olduğu için heran Bişey olacak mis gibi geliyor .Çünkü bebek büyüdükçe aşağı baskı yapiyor

mümkn oldukca dinlenmeye çalış sen bnde öle bi durum yok ama dedm gibi o sertleşme oluyo bnde de sen kaç haftalıksın

Canimm merhaba ben hicran giriş hanıma gidiyorum :) çok memnunum...her ultrasonda baya ayrıntılı inceliyor.sagolsun çok pozitif olumlu bir bayan
Merhaba Canım ben de şaşırdım kimden randevu alsam. 10 gün sonrasına randevu veriyorlar ama artık her hafta gitsem daha iyi. Sen en son Ne zaman gittin Doğum tarihlerimiz çok yakın benim de 11 Aralık. Dr neler söyledi gelme sıklığı konusunda?

Canimm ben adana da yaşamıyorum.ailem orada.en son 3 hafta önce gitmiştim.gectigimiz cumartesi gitmem gerekiyordu ama gidemedim.haftaya gideceğim.sanirim ondan sonra her hafta çağırır...gecem hafta sonu gitseydim çatı muayenesi yapacaktı. Ben adanaya 4 saat mesafede bir ilçede yaşıyorum. O yüzden doktora çok sık gidemedim.haftaya gittikten sonra her hafta giderim sanırım.gectigimiz hafta sonu bize yakın olan bir hastaneye gittim.o da 3 hafta içinde doğum gerçekleşir dedi.pek inanmadım açıkçası.cunku kendi doktorum dışındakilere inanasım gelmiyor :)

Bebeklerin ne zaman geleceğini kimse bilemez ya hiç boşuna tarih vermesinler Benim kızım 2 yaşında 40+3 de doğdu. Keyfini bekledik küçük hanımın.

Canim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beni

ben de hala ayda bir gidiyorum ve 23 ünde benim de randevum, doktorum o kadar rahat ki sanki doğurmicam gibi daha var ya konuşuruz falan diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…