♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

ben de hala ayda bir gidiyorum ve 23 ünde benim de randevum, doktorum o kadar rahat ki sanki doğurmicam gibi daha var ya konuşuruz falan diyo
Aynen ya aralikta nst ye gircem aralikta cati muayenem olcak hasi bazi doktorlar dogum yapilan gun cati muayenesi yapilmayi daha dogru buluomus bizimkide diyelim doguma yakin tercih edio kaldiki ben 38. Haftami doldurmus olucam heran dogurabilirim ya nst insanlar 32. haftalarinda girmeye baslio. Tamam anlioruz hergun birilerini dogurtuyorsunuzda biz hergun dogurmuoruz ilk olcak insan bi ona gore davranir :) yok benim bastan beri bu doktorlar bu muayene araligi konusunda yildizim barismadi cok ara koyuyo araya duzelir duzelir dedim bir gram duzelme yok :)))

Benim de doktorum yirmi dokuzuncu haftadan sonra otuz iki de sonra da otuz bes de cagırdı otuzdan altı dan itibaren sanırım haftada bir cagıracakmıs. Her doktorun yoğurt yiyişi ayrı :) Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Bu arada sizin tahmini dogum tarihiniz nedir arada kac gun var sizle benim

tam bir tarih vermedi doktorum aralığın 10 u ile 22 si arasında bekliyoruz dedi sadece. ama insallah hemen 10 unda doğar valla zorlaştı iyice böyle yaşamak bide çok merak ediyorum bebeğimi ya öpsem koklasam miss gibi ahh ahhh

yok benim ayın 23 ünde nst yapcam dedi ama çatı muayenesi hakkında daha tek kelime etmedi, ben de hani çok sıkıştırıyor olmayayım doktor desin diye susup bekliyorum da bakalım hayırlısı :)

kaç haftalıksınız siz?

Canim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beni
Canım 34 haftadan snra haftada bir dedı artık, bugünde 3 tüp kan verdım idrar verdm hazırlk doğuma sanırm herşeye bakcaklar yani kanda fln,,salı günü gtcem nst ye grcekmişim her hafta valla..daha ne 1 ayı zaten 1 ayımz kaldı canım.haftada gdılmeai lazım takip edıyolar

Ben en iyisi pazartesiye randevu aliyim devlet hastanesine

ne kdar önde doktor bununla ilgili bişe dedi mi?benimde 2 hafta önde ama bizim kafalarımızda büyük kafa yapısıyla ilgili heralde
Bazen 2 bazen 3 hafta çıkıyor. Bende sizin gibi taktım. Bir sıkıntı mı dedim yok dedi. Bebeğin gelişimi de biraz önde belki o yüzden öyledir. Koca kafalı olacak dedi. Kardeşime de öyle dediler gayet normal doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…