- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Baksana B Beyaztas06 da baslamis haftada 1 e ki ben ondan 1 gun ondeyim bizim doktorlar niye boyle anlamadimBenimki de hala ayda bir 37 de gideceğim bidaha
Aynen ya aralikta nst ye gircem aralikta cati muayenem olcak hasi bazi doktorlar dogum yapilan gun cati muayenesi yapilmayi daha dogru buluomus bizimkide diyelim doguma yakin tercih edio kaldiki ben 38. Haftami doldurmus olucam heran dogurabilirim ya nst insanlar 32. haftalarinda girmeye baslio. Tamam anlioruz hergun birilerini dogurtuyorsunuzda biz hergun dogurmuoruz ilk olcak insan bi ona gore davranir :) yok benim bastan beri bu doktorlar bu muayene araligi konusunda yildizim barismadi cok ara koyuyo araya duzelir duzelir dedim bir gram duzelme yok :)))ben de hala ayda bir gidiyorum ve 23 ünde benim de randevum, doktorum o kadar rahat ki sanki doğurmicam gibi daha var ya konuşuruz falan diyo
Bu arada sizin tahmini dogum tarihiniz nedir arada kac gun var sizle benimben de hala ayda bir gidiyorum ve 23 ünde benim de randevum, doktorum o kadar rahat ki sanki doğurmicam gibi daha var ya konuşuruz falan diyo
Bu arada sizin tahmini dogum tarihiniz nedir arada kac gun var sizle benim
Aynen ya aralikta nst ye gircem aralikta cati muayenem olcak hasi bazi doktorlar dogum yapilan gun cati muayenesi yapilmayi daha dogru buluomus bizimkide diyelim doguma yakin tercih edio kaldiki ben 38. Haftami doldurmus olucam heran dogurabilirim ya nst insanlar 32. haftalarinda girmeye baslio. Tamam anlioruz hergun birilerini dogurtuyorsunuzda biz hergun dogurmuoruz ilk olcak insan bi ona gore davranir :) yok benim bastan beri bu doktorlar bu muayene araligi konusunda yildizim barismadi cok ara koyuyo araya duzelir duzelir dedim bir gram duzelme yok :)))
kaç haftalıksınız siz?tam bir tarih vermedi doktorum aralığın 10 u ile 22 si arasında bekliyoruz dedi sadece. ama insallah hemen 10 unda doğar valla zorlaştı iyice böyle yaşamakbide çok merak ediyorum bebeğimi ya öpsem koklasam miss gibi ahh ahhh
kaç haftalıksınız siz?
Yok ben nst ye de 38 inci haftada gircemyok benim ayın 23 ünde nst yapcam dedi ama çatı muayenesi hakkında daha tek kelime etmedi, ben de hani çok sıkıştırıyor olmayayım doktor desin diye susup bekliyorum da bakalım hayırlısı :)
Ver canim hem.kilosunu falanda yaz olur mu cok merak ediorum benimki kac kilo oldu senle aramizda 3 gun var en azindan yaklasik bi fikrim olsunYarın benım kontrol var bakalım nst alcakmı bılgı verırım sizede
benimde aşağıda bugün arkadaşlar erken doğurabilirsin diyo37 den önce gelmesin de :/34 hafta bittidaha çooook var gerçi çok aşağıda hissediyorum belki 38 de gelir diye ümit ediyorum ne de olsa gelişimi tamamlanmış olur 38 de :)
Canım 34 haftadan snra haftada bir dedı artık, bugünde 3 tüp kan verdım idrar verdm hazırlk doğuma sanırm herşeye bakcaklar yani kanda fln,,salı günü gtcem nst ye grcekmişim her hafta valla..daha ne 1 ayı zaten 1 ayımz kaldı canım.haftada gdılmeai lazım takip edıyolarCanim ben hala ayda 1 gidiorum daha 2 hafta sonra gitcem 21 kasimda randevum senlede aramda 1 gun var benim bu doktor oldurcek beni
Ben en iyisi pazartesiye randevu aliyim devlet hastanesineCanım 34 haftadan snra haftada bir dedı artık, bugünde 3 tüp kan verdım idrar verdm hazırlk doğuma sanırm herşeye bakcaklar yani kanda fln,,salı günü gtcem nst ye grcekmişim her hafta valla..daha ne 1 ayı zaten 1 ayımz kaldı canım.haftada gdılmeai lazım takip edıyolar
Benim önde gidiyorbebeğin kafa büyüklüğü önde giden var mı kızlar?
benm bi arada oluyo öyle sanırım yeni başladı bu durum birde bulntıda oluyo du bugn iyim cumada gidecem hastaneye bakalımDikkat et canim niye agrio qcaba nasil bi agri
Bende 10 gunde 1 gidiyorum yarin gidicem insallah bu 3. Gidisim olacak yakin zamanda hatta dr gelemiyecek olursan sakon 15 gunu gecirme bi daha randevu parasi verme falan dedi kendiligindenBaksana B Beyaztas06 da baslamis haftada 1 e ki ben ondan 1 gun ondeyim bizim doktorlar niye boyle anlamadim
Benim 1 ay onde gidiyorbebeğin kafa büyüklüğü önde giden var mı kızlar?
ne kdar önde doktor bununla ilgili bişe dedi mi?benimde 2 hafta önde ama bizim kafalarımızda büyük kafa yapısıyla ilgili heraldeBenim önde gidiyor
Bazen 2 bazen 3 hafta çıkıyor. Bende sizin gibi taktım. Bir sıkıntı mı dedim yok dedi. Bebeğin gelişimi de biraz önde belki o yüzden öyledir. Koca kafalı olacak dedi. Kardeşime de öyle dediler gayet normal doğdu.ne kdar önde doktor bununla ilgili bişe dedi mi?benimde 2 hafta önde ama bizim kafalarımızda büyük kafa yapısıyla ilgili heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?