- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
:) bende aynıyım bi değişiklik yok. Ayy canım onu benfe istıyorum yaa bi öğrensek cinsiyeti,,bide sağlıklı oldugunuda bi bilsem.bayramdan snra gtcem bende doktora.bakalım yorum yapcakmı cinsiyetle ilgiliAsermiyorum aslinda benim zaten sık sık canim biseyler isterdi gebeligimden oncede aynende devam yani ama tatli disinda tatliyi eskiden ac karnina bayilirdim simdi canim tatli seyler istemio
Canim oyle bisey olsa doktorlar neden yeri gelip gostermedi deyip 18 haftaya 20 haftaya kadar bekletsinler ki ona gore soylemezler miydiKızlar bide bşy duydum ben.ikili testte bthgc değerı 50 altı olanların erkek 50 üzerı olanların kız oluyomuş.bilginiz varmı? Ama doğruluk payı var.benım 17 çıkmştı bayağı düşük.yanı erkek o inanışa göre.ama bi kaç haftaya öğrenırım cinsiyetini.bakalım doğrumu
Herkese slm genelde 2li test iyi çıkarsa 3lü teste gerek kalmıyor. Birde yaşınız çok büyük değilse zaten risk grubunda değilsiniz. Ben Prof a gidiyorum İnanın birinci hamileliğimde gittiğim doktorların ne kadar gereksiz ilaç ve tahlil yaptıklarını gördüm. Çok iyi bir doktor bulduysanız eğer ve ona güvenirseniz hamileliğiniz güzel geçer. Cinsiyet konusunda da kan sonuçlarına göre belli olmaz çok eski cinsiyette uzmanlaşmış doktorlar var onlar daha küçükken bile biliyor. Bir oğlum var ve 2. Oğluşum olacak 14. Haftadayım 1,5 kilo aldım
Ilk gebeliginizde kac kilo almistinizHerkese slm genelde 2li test iyi çıkarsa 3lü teste gerek kalmıyor. Birde yaşınız çok büyük değilse zaten risk grubunda değilsiniz. Ben Prof a gidiyorum İnanın birinci hamileliğimde gittiğim doktorların ne kadar gereksiz ilaç ve tahlil yaptıklarını gördüm. Çok iyi bir doktor bulduysanız eğer ve ona güvenirseniz hamileliğiniz güzel geçer. Cinsiyet konusunda da kan sonuçlarına göre belli olmaz çok eski cinsiyette uzmanlaşmış doktorlar var onlar daha küçükken bile biliyor. Bir oğlum var ve 2. Oğluşum olacak 14. Haftadayım 1,5 kilo aldım
Hemen bir bakayimKızlar bir site gördüm bebek kiyafetleri çok uygun fiyata bir bakın isterseniz çillim diye bir site
Darisi basima yaa bende aldiklarimi fazlasiyla geri veririm insallahİlk hamilelikte Hilal hanım 22 kg aldım ama 6 ayda 23 kg verdim
İlk zamanlar bendede çok oluyordu ama şimdi eskisine göre daha iyiyim sen çok yoğruluyorsan ondan da olabilirYa ben bisey sorucam kizlar bel agrilarima dayanamiyorum artik bildiginiz gece sabaha kadar canim yanio rahatsiz bi sekilde yatiyorum sizde de var mi sikayet yoksa calisiyorum evin sorumluluguda var dinlenemiyorum pek o yuzden mi boyle
Haklisin yoruluyorum ondandir Rabbim gunah yazmasinda su ramazan bitsede rahat etsem biraz artikİlk zamanlar bendede çok oluyordu ama şimdi eskisine göre daha iyiyim sen çok yoğruluyorsan ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?