♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

benim ilk oğlumda öyleydi kafa önden gidiyodu genetik sanırım bizim kafalarımızda büyük gerçi bende koca kafalı doğmuşum

Bende 10 gunde 1 gidiyorum yarin gidicem insallah bu 3. Gidisim olacak yakin zamanda hatta dr gelemiyecek olursan sakon 15 gunu gecirme bi daha randevu parasi verme falan dedi kendiliginden
Ne guzel ya bizimkide hastaneye para kazandiracak diye ölcek :)) sakasi bir yana 34+4 teyim bugun ne bilim beni bu haftalqrda cagirmamasi hic normal gelmio 32 de gittim 36ya verdi randevuyu yani tamam cok sukur Rabbime riskli bir hamileligim yokta son haftalar birden ne bilim suda azalma olabilir bebegin esi bebekten ayrilabilir Allah korusun yani olmayacak seyler degil ama bunlar niye 34 e tekrar vermiosun ki randevuyu bide benim doktorum hamileligimin basinda 1 kez kan aldi bir kez 2li teste kan aldi birdahada hic kan alipta degerlerime bakmadi sozum ola ozel doktor

Kızlar bebeği taşımak için puset aldınız mi
Ben aldim da sanki rahat değilmiş gibi geliyor bana ya

Kızlar bebeği taşımak için puset aldınız mi
Ben aldim da sanki rahat değilmiş gibi geliyor bana ya
Ben ılkınde puset aldım ama zaten puset 5 6 kılo bıde bebekle olunca cok agır oluyor tasıması sıkıntılı oluyor bu sefer onu arabaya koydum araba koltugu olarak sabıtledım port bebe aldım onunla tasıcam inşallah

Çok ılgınc ya belkıde degerlerın cok iyidir hiç bi risk gormuyordur sizi surekli yormamak için böyle yapıyodur

Portbebe 2 en fazla 3 ay kullanılır dediler puset en azından 7 8 aylık olana kadar oto koltuğu olarakta kullanılır dediler diye aldim ama rahat değil gibi nasıl sence kullanışlı mi bebek rahat eder mi yani

Portbebe 2 en fazla 3 ay kullanılır dediler puset en azından 7 8 aylık olana kadar oto koltuğu olarakta kullanılır dediler diye aldim ama rahat değil gibi nasıl sence kullanışlı mi bebek rahat eder mi yani
portbebe bana hiç kullanışlı gelmedi zaten bebek çabuk büyüyo puset uzun süre kullanılıyo onu da evde uzun süre bebeği üstünde yatırmak için kullanacaksan bebek içinde 2 büklüm duruyo onun haricinde kullanımlarda iyi

Hayır evde kullanmam gerek yok yani çünkü yukarıya bir beşik aldık aşağıda salonda da bir beşik aldık sadece taşımak için yada arabada oto koltuğu olsun diye 6 7 aylık olana kadar ama ici biraz çukur gibi geldi bana rahat olur mu ki bilmiyorum

içi
içine sırt desteği satılıyo canım onlardan alabilirsin

kızlar yarın kontrolmuz var kaç kilo oldu nasıl oldu merk ediyorum :) başka varmı yarın gidecek olan. birde çatı muayenesi yaparlarmı acaba gittim de

Bende en basta port bebe almamayi dusunmustum ama mevsim kis olacagi icin cocuk disari cikarken hem hafif olsun hemde soguga karsi iyi muhafaza etsin diye uygun fiyatli olandan aldim pusette 2 buklum duruyor cocuk ama bel destek minderleri var onunla 1 yasina kadar kullanilabilir zaten ne kadar sure yatabilir ki en fazla yarimsar saat 1 er saat uatar ondada birsey olmaz insallah eger araba varsa zaten yolculuk icin mecburi puset alinmali
kızlar yarın kontrolmuz var kaç kilo oldu nasıl oldu merk ediyorum :) başka varmı yarın gidecek olan. birde çatı muayenesi yaparlarmı acaba gittim de
benimde yarin muayenem var bende cok heyecanliyim

aynı haftadayız sanırım ben 36 + 1 olcm yarın. :) sen tam kaçsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…