Ben yarin 36+3 olucam insallah :)aynı haftadayız sanırım ben 36 + 1 olcm yarın. :) sen tam kaçsın
çatı muayenesi fln oldunz muBen yarin 36+3 olucam insallah :)
Benim 2. dogum olacak ilki sezeryan oldugu icin bu dogumda sezeryan olacak o yuzden cati muayenesi olmayacak galibaçatı muayenesi fln oldunz mu
anladım cnm . benm ilk de nasıl olacak bilmiyorum. sizin nedn sezeryan olmuştu ilkiBenim 2. dogum olacak ilki sezeryan oldugu icin bu dogumda sezeryan olacak o yuzden cati muayenesi olmayacak galiba
Evet canim doğru araba var almamız şarttı zatenBende en basta port bebe almamayi dusunmustum ama mevsim kis olacagi icin cocuk disari cikarken hem hafif olsun hemde soguga karsi iyi muhafaza etsin diye uygun fiyatli olandan aldim pusette 2 buklum duruyor cocuk ama bel destek minderleri var onunla 1 yasina kadar kullanilabilir zaten ne kadar sure yatabilir ki en fazla yarimsar saat 1 er saat uatar ondada birsey olmaz insallah eger araba varsa zaten yolculuk icin mecburi puset alinmali
benimde yarin muayenem var bende cok heyecanliyim
Insallah canim ya lutfen yaz mutlaka
Iyide canim benim kan degerlerime bakmadan etmeden medyum mu bu kimi doktor ayda 1 bakiomus kan degerlerine benimki en aon 2li testte istedi 3lu testi yapmak bile istemedi zaten onuda meraktan devlette yaptimÇok ılgınc ya belkıde degerlerın cok iyidir hiç bi risk gormuyordur sizi surekli yormamak için böyle yapıyodur
E bebekte vardi gordum bugun canimNerde bulabilirim acaba
Masallah yaaa bende catlicam valla dayanamicam gitcem.pazartesi ozledim yavrumucanım anca vakit buldum yazmaya 47cm boy 2436kg haftanla uyumlu dedı
Tamam canim teşekkür ederimE bebekte vardi gordum bugun canim
Suyunuz gelse idrar gıbı gelmıyor yanı tutamıyorsunuz sızdıran musluk gıbı düşünün su gelmesiniKızlar ben bugün Tam 35 haftalığım. Çok fazla idrara çıkıyorum. Abartısız günde 20 belki daha fazla Az az geliyor Üşütmüş olsam anlarım ama değil. Acaba suyum geliyorda ben mi idrar zannediyorum ? Biri beni aydınlatsın
Bencede beklemeyın haftada bır gıtmek gerekiyormuş zaten mesela geçen hafta gıttıgımde benım bebek başaşağı pozısyon almıştı bugun basyeniden yukarı dönmüş normal Doğumda bunlar önemli dıye bılıyorumMasallah yaaa bende catlicam valla dayanamicam gitcem.pazartesi ozledim yavrumu
Benim bebeğimin başı ve kilosu 2 hafta önden gidiyor ama bu sorun değilmiş.bebeğin kafa büyüklüğü önde giden var mı kızlar?
Doktor tekrar doner dedi miBencede beklemeyın haftada bır gıtmek gerekiyormuş zaten mesela geçen hafta gıttıgımde benım bebek başaşağı pozısyon almıştı bugun basyeniden yukarı dönmüş normal Doğumda bunlar önemli dıye bılıyorum
Gozun aydin canim ne guzel 10 gun cok kisa bir sure ben bunu duysam heyecandan ölürdümSelam hamişler :)
Ben de bugün doktora gittim önce nst ye girdim. 40 50 lerde 4 kez sancım çıktı. Doktor hissediyor musun dedi hayır pek değil dedim. Sonra ultrasonda baktı çok beklemeyecek 10 güne kadar gelebilir dedi
Neden öyle diye o an şaşkınlıktan soramadım. Çünkü 36+5teyim henüz. Başı kanala mı girdi acaba onun hakkında birşey demedi.
Bir de alttan bakayım açılma var mı dedi ben yine şoklara giriyorum neyse ki temiz gitmiştim hastaneye ama ya gitmeseydim yerin dibine girerdim
Henüz açılma yokmuş ama pazartesi tekrar kontrole çağırdı hem de 37.hafta için doğum öncesi izni raporu almaya gideceğim bakalım.
Bir yandan seviniyorum bir an önce oğluma kavuşacağım diye çünkü 37 den sonrası sorun olmuyor bebek için bir yandan da ya bakamazsam ya beceremezsem korkusuna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?