♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Evet canim doğru araba var almamız şarttı zaten

Kızlar ben bugün Tam 35 haftalığım. Çok fazla idrara çıkıyorum. Abartısız günde 20 belki daha fazla Az az geliyor Üşütmüş olsam anlarım ama değil. Acaba suyum geliyorda ben mi idrar zannediyorum ? Biri beni aydınlatsın

Çok ılgınc ya belkıde degerlerın cok iyidir hiç bi risk gormuyordur sizi surekli yormamak için böyle yapıyodur
Iyide canim benim kan degerlerime bakmadan etmeden medyum mu bu kimi doktor ayda 1 bakiomus kan degerlerine benimki en aon 2li testte istedi 3lu testi yapmak bile istemedi zaten onuda meraktan devlette yaptim

Kizlar annem bebek bezi yenidogan prima premium care aldi 1 numara bugunde arkadasim sleepy marka hediye almis gelmis 1 numara yeni dogan sleepy kullanmis olan kullanan bilen var mi nasil iyi mi sleepy

Suyunuz gelse idrar gıbı gelmıyor yanı tutamıyorsunuz sızdıran musluk gıbı düşünün su gelmesini

Masallah yaaa bende catlicam valla dayanamicam gitcem.pazartesi ozledim yavrumu
Bencede beklemeyın haftada bır gıtmek gerekiyormuş zaten mesela geçen hafta gıttıgımde benım bebek başaşağı pozısyon almıştı bugun basyeniden yukarı dönmüş normal Doğumda bunlar önemli dıye bılıyorum

kızlar sadece bacağımı tüğ dökücü krem kullnsam zararı olurmu

Selam hamişler :)
Ben de bugün doktora gittim önce nst ye girdim. 40 50 lerde 4 kez sancım çıktı. Doktor hissediyor musun dedi hayır pek değil dedim. Sonra ultrasonda baktı çok beklemeyecek 10 güne kadar gelebilir dedi
Neden öyle diye o an şaşkınlıktan soramadım. Çünkü 36+5teyim henüz. Başı kanala mı girdi acaba onun hakkında birşey demedi.
Bir de alttan bakayım açılma var mı dedi ben yine şoklara giriyorum neyse ki temiz gitmiştim hastaneye ama ya gitmeseydim yerin dibine girerdim
Henüz açılma yokmuş ama pazartesi tekrar kontrole çağırdı hem de 37.hafta için doğum öncesi izni raporu almaya gideceğim bakalım.
Bir yandan seviniyorum bir an önce oğluma kavuşacağım diye çünkü 37 den sonrası sorun olmuyor bebek için bir yandan da ya bakamazsam ya beceremezsem korkusuna girdim

Gozun aydin canim ne guzel 10 gun cok kisa bir sure ben bunu duysam heyecandan ölürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…