♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bu arada bende bakamamaktqn becerememekten korkuorum

Sleepy hakkinda bilgisi olan var mi
Bugün başka bir forumda birisi bu bezi çok övmüş canım. Hiç sızdırmıyor hem de kaba değil demiş. Ben de alıp denemeyi düşünüyorum bebek doğunca çünkü fiyatı oldukça makul. Nette de bayağı güzel yorumları var.
Hepsiburada falan sağolsun primayı da uyguna aldım gerçi

Valla ne desem yalan olur benım sezeryan olduğu için pek önemsemedim persembe yenıden kontrol var sorarım sızın ıcın
Sevinirim sorarsan benim 32. Haftada kafasi yukarda dedi ama daha doner dedi 33 te gittim meraktan devlet hast dondumu die kafasi asagida dedi donmustu yani acaba tekrar yukari donmus mudur bi korktum simdi suan 34+4um

Iyi bari sevindim ilk o zaman primayi kullaniyim o bitsin sleepy kullaniyim memnun kalirsam sleepyle devam ederim

Sevinirim sorarsan benim 32. Haftada kafasi yukarda dedi ama daha doner dedi 33 te gittim meraktan devlet hast dondumu die kafasi asagida dedi donmustu yani acaba tekrar yukari donmus mudur bi korktum simdi suan 34+4um
Tek aklımda kalan döndüğünü hısetmedınmi dedi doktor bana demekkı hısedılıyor

Tek aklımda kalan döndüğünü hısetmedınmi dedi doktor bana demekkı hısedılıyor
Sen hissettin mi ben 33 te gittigimde kafasi asagida dediginde 32 den 33e kadar gecen 1 haftada hicbirsey hissetmedim ki bana suan tek bildigim yan duruomus gibi gelio gobek kismimin yan tarafi sisio boyle

kızlar ben normalde devlt hastanesi gidiyorum ama normali yapamıyacam sanırım pisloljik olarak çok yıprandım özellikle bugunde çok kötütm ağlamktan gözüm kızardı artık eşimle konuştukda özel hastane bakalım bi dedi sezeryan için . ama ben burda çatı muayeneside beklek istiyorum aslında belkide uygun deil sezeryan der bana diye . özellerde sorun oluyomu şu haftada gelmn lazımdı diye istedm haftadagidebilirmiym özele

Sen hissettin mi ben 33 te gittigimde kafasi asagida dediginde 32 den 33e kadar gecen 1 haftada hicbirsey hissetmedim ki bana suan tek bildigim yan duruomus gibi gelio gobek kismimin yan tarafi sisio boyle
Benım tek hıssettıgım ayağımın çok ağrıması seklıni hıc hısetmıyorum kaşığımda ve sol ayagımda çok fena ağrı var merdıven çıkamıyorum çok zor yürüyorum

38 39 gibi alıyolar sezeryanda istediğin hafta olmazda günü ayarlayabilirsin

Kizlar annem bebek bezi yenidogan prima premium care aldi 1 numara bugunde arkadasim sleepy marka hediye almis gelmis 1 numara yeni dogan sleepy kullanmis olan kullanan bilen var mi nasil iyi mi sleepy
ben de ilk prima premium care kullanmıştım oğlumda sonra yeşil primaya geçtim en son sleepy kullanmıştım memnundum şimdi sleepy yenidoğan aldım poposu alışsın diye daha uygun fiyatı bi de pamuklu sleepy de diye inşasllah memnun kalırım

gözün aydın
Iyi bari sevindim ilk o zaman primayi kullaniyim o bitsin sleepy kullaniyim memnun kalirsam sleepyle devam ederim
hayır bence önce sleepy i kullan ilk nasıl alışırsa öyle gider pişik yaparsa primaya geç

Bende internet teki yorumlara güvenerek sleepy aldım ama ben direk iki numarasını aldım bebek bezlerinin bir numarası zayıf doğan bebekler içinmiş. İki numarası 3-5 kilo arası yazıyor bana gayet normal geldi.

Canım senin kayınvalide n almanyadan gelmediyse pişik kremi varmış orada uygun ve bitkisel kullananlar o kadar övüyor ki getittir istersen bende bir akrabamıza söyledim getirecek
Bübchen markası şampuan pişik kremi harika diyorlar

Bende internet teki yorumlara güvenerek sleepy aldım ama ben direk iki numarasını aldım bebek bezlerinin bir numarası zayıf doğan bebekler içinmiş. İki numarası 3-5 kilo arası yazıyor bana gayet normal geldi.
benimki 3 5 kiloydu sanırım hastane çantama koymak için çıkardım hatta içinden 20 tane o kadar minikler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…