Hastane çıkışı küçük oluyor zaten takılma o kadar büyük bulamazsın kiçantalarım hazır ama hala hastane çıkışı konusunda tereddütteyim biraz küçük gibi napsam bilemedim lcw den hastane çıkışı alan var mı sanki büyük gibi onun parçaları dimi?
ya ben kurutma makinesinde yıkadım ondan biraz küçülmüş gibi geldi gözüme ama ölçtüm yeni aldığımla üstü biraz daha küçük enden boydan pantolonu falan aynıHastane çıkışı küçük oluyor zaten takılma o kadar büyük bulamazsın ki
Benim aldığım bebitof marka yıkadım utuledim çekmedi ama küçük yani bildiğin
Kaçıncı haftadasınız benim doktorum da otuz beş de nst başlıyor dedi.Bugun randevusu olan anne adaylari ne yaptiniz ben gittm dogum icin gun alacagm sanarken 2 hafta sonra kontrole gel dedi ve snairm su nst ye.hic giremeyecegim
Kilosunu sordum iyi 3 kilo uzerinde dogar dedi sagligi suyu iyiymis sukur
Gelmwdi daha hayatim 1 hafta 10 gune gelir bisey istion mu dedi ates olceri aldin mi die sordum ates olcer krizim vardi hatirlarsan iki tane aldim hem popodan hem digerinden artik kulaktan mi aldi alindan mi bilmiom bende sagol dedim almis midir acaba pisik kremi vs die dusunuorum. Kayinvalide gitmeden once burdaki eltim burdan ordaki eltime sepet yapip gondercem demisti iste losyondur pisik kremidir o tarz seyler kayinvalidem eltime asil yeri orasi kiyafet al yolla demisti bunu soyleyen birinin teknik olarak dusunup almis olmasi lazimda acaba bende bi citlatsam mi dedigini yapipCanım senin kayınvalide n almanyadan gelmediyse pişik kremi varmış orada uygun ve bitkisel kullananlar o kadar övüyor ki getittir istersen bende bir akrabamıza söyledim getirecek
Bübchen markası şampuan pişik kremi harika diyorlar
Cok sukue canim Rqbbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBugun randevusu olan anne adaylari ne yaptiniz ben gittm dogum icin gun alacagm sanarken 2 hafta sonra kontrole gel dedi ve snairm su nst ye.hic giremeyecegim
Bendedw oluyo o ama 28.haftadan beri oluo aradq hafiflio agrisi arada artio bebegin donmesiyle alakali midir sanmiorumBenım tek hıssettıgım ayağımın çok ağrıması seklıni hıc hısetmıyorum kaşığımda ve sol ayagımda çok fena ağrı var merdıven çıkamıyorum çok zor yürüyorum
Canim peki once sleepy i kullanip sonra elimde prima olmasi neticesinde primayi kullanip sonra memnun kaldigim icin fiyati baz alarak sleepy e geri gecsem daha kotu olmaz mi. en azindandqn sleepyde memnunluk yasarsam onla devam ederim. Bi sleepy bi prima daha sonra tekrar sleepy kotu yapmaz migözün aydın
hayır bence önce sleepy i kullan ilk nasıl alışırsa öyle gider pişik yaparsa primaya geç
banada set halınde geldı almanyadn cok tercıh edılıyormus orda burdada var ama fıyatları baya pahalıCanım senin kayınvalide n almanyadan gelmediyse pişik kremi varmış orada uygun ve bitkisel kullananlar o kadar övüyor ki getittir istersen bende bir akrabamıza söyledim getirecek
Bübchen markası şampuan pişik kremi harika diyorlar
Yanında yedek götürürsün mutlaka küçük olursa onlardan giydirirsinya ben kurutma makinesinde yıkadım ondan biraz küçülmüş gibi geldi gözüme ama ölçtüm yeni aldığımla üstü biraz daha küçük enden boydan pantolonu falan aynı
Evet fiyat olarak orası daha uygunmuş iyi yaptın almakla çok güZelmiş pişik kremibanada set halınde geldı almanyadn cok tercıh edılıyormus orda burdada var ama fıyatları baya pahalı
Önce primayla başla bence eşim de bugün bir koli 1 bir koli 2 numara prima premium almış baya var içinde inşallah pişik yapmaz da kullanırız bitene kadar yoksa yazık olacak o kadar bezeCanim peki once sleepy i kullanip sonra elimde prima olmasi neticesinde primayi kullanip sonra memnun kaldigim icin fiyati baz alarak sleepy e geri gecsem daha kotu olmaz mi. en azindandqn sleepyde memnunluk yasarsam onla devam ederim. Bi sleepy bi prima daha sonra tekrar sleepy kotu yapmaz mi
sleepy e alışırsa poposu dvam edersin ucuz zaten ama primayı kullanırsan ona poposu alışırsa sleepy pişik yapabilir.o da fiyat olarak baya pahalı ondan dedim cnm 1 bez feda etmiş olursun :)sen bilirsinCanim peki once sleepy i kullanip sonra elimde prima olmasi neticesinde primayi kullanip sonra memnun kaldigim icin fiyati baz alarak sleepy e geri gecsem daha kotu olmaz mi. en azindandqn sleepyde memnunluk yasarsam onla devam ederim. Bi sleepy bi prima daha sonra tekrar sleepy kotu yapmaz mi
Bence hatırlat çok iyiymiş o marka set şeklinde satılınca uygun oluyormuş fiyatı unutmuşsa alır hic olmazsa canimGelmwdi daha hayatim 1 hafta 10 gune gelir bisey istion mu dedi ates olceri aldin mi die sordum ates olcer krizim vardi hatirlarsan iki tane aldim hem popodan hem digerinden artik kulaktan mi aldi alindan mi bilmiom bende sagol dedim almis midir acaba pisik kremi vs die dusunuorum. Kayinvalide gitmeden once burdaki eltim burdan ordaki eltime sepet yapip gondercem demisti iste losyondur pisik kremidir o tarz seyler kayinvalidem eltime asil yeri orasi kiyafet al yolla demisti bunu soyleyen birinin teknik olarak dusunup almis olmasi lazimda acaba bende bi citlatsam mi dedigini yapip
Insallah yapmaz canim.yazik olur o kadar masrafin uzerine artik su bez masraflari bile.buyuyo cunku insanin gozundeÖnce primayla başla bence eşim de bugün bir koli 1 bir koli 2 numara prima premium almış baya var içinde inşallah pişik yapmaz da kullanırız bitene kadar yoksa yazık olacak o kadar beze
7 tane zıbın seti koydumYanında yedek götürürsün mutlaka küçük olursa onlardan giydirirsin
7 mi masallah7 tane zıbın seti koydumne olur ne olmaz
bez büyük gelip çiş sırtına çıkarsa diye7 mi masallah
7.ayda bronsit olmustum dr lar oksurugu 2 ay boyunca kesemediler dogum yapacagim hafta o kadar artti ki oksuruk oksurdukce idrar geliyordu az az dr sordum su mudur diye hayir dedi idrardir dedi megerse suymus 2 gunde suyu komple bitmis cocugun hemen yatis yaptik 22 saat suni sanci verdiler ama ne acilma oldu ne agri oldu dr cocugun hayati tehlikesi var suyu yok dedi mecbur sezeryana girdim bilmiyorum artik gercekten suyu mu bitmisti yoksa sezeryan yapayim diye mi oyle dedianladım cnm . benm ilk de nasıl olacak bilmiyorum. sizin nedn sezeryan olmuştu ilki
Hakkisin aslinda. Daha 35 desin bi kereligine baska bi hastane baska bi dr dene oradada soylersin bunlari hem kontrolun yapilir senin de icin rahat eder. Hatta imkanin varsa yarin icin al bi yerden randevuIyide canim benim kan degerlerime bakmadan etmeden medyum mu bu kimi doktor ayda 1 bakiomus kan degerlerine benimki en aon 2li testte istedi 3lu testi yapmak bile istemedi zaten onuda meraktan devlette yaptim
Oyle diyolar ama benim ilkinde oyle olmadi oksurdukce geldi sizma degilde oksurup kaslar gecsedikce parca parca aktiSuyunuz gelse idrar gıbı gelmıyor yanı tutamıyorsunuz sızdıran musluk gıbı düşünün su gelmesini
Tuy dokuci kremi asla onermiyolar hamilelikte icindeki kimyasallardan dolayikızlar sadece bacağımı tüğ dökücü krem kullnsam zararı olurmu
Benimde 10 gun sonra kesin sezeryan gunu alindi :) bebeginin gelisimi zaten onden gidiyomus 37 haftaliksin hemde zamanin gelmis nerdeyse endiselenecek bisi yok kendini sitrese sokma cok guzel bi duygu olacak insallah dun eltim dogum yapti 38. Haftada oldu bitti insallahSelam hamişler :)
Ben de bugün doktora gittim önce nst ye girdim. 40 50 lerde 4 kez sancım çıktı. Doktor hissediyor musun dedi hayır pek değil dedim. Sonra ultrasonda baktı çok beklemeyecek 10 güne kadar gelebilir dedi
Neden öyle diye o an şaşkınlıktan soramadım. Çünkü 36+5teyim henüz. Başı kanala mı girdi acaba onun hakkında birşey demedi.
Bir de alttan bakayım açılma var mı dedi ben yine şoklara giriyorum neyse ki temiz gitmiştim hastaneye ama ya gitmeseydim yerin dibine girerdim
Henüz açılma yokmuş ama pazartesi tekrar kontrole çağırdı hem de 37.hafta için doğum öncesi izni raporu almaya gideceğim bakalım.
Bir yandan seviniyorum bir an önce oğluma kavuşacağım diye çünkü 37 den sonrası sorun olmuyor bebek için bir yandan da ya bakamazsam ya beceremezsem korkusuna girdim
Islak mendilini begenmedim ama bezine guzel diyorlarSleepy hakkinda bilgisi olan var mi
Bi kereligine git canim bakalim ne diyecek ama asil stresini atmaya calis normal dogum dogal bi yontem adi ustunde normal dogum esinle konus bol bol kendini hazirlamaya caliskızlar ben normalde devlt hastanesi gidiyorum ama normali yapamıyacam sanırım pisloljik olarak çok yıprandım özellikle bugunde çok kötütm ağlamktan gözüm kızardı artık eşimle konuştukda özel hastane bakalım bi dedi sezeryan için . ama ben burda çatı muayeneside beklek istiyorum aslında belkide uygun deil sezeryan der bana diye . özellerde sorun oluyomu şu haftada gelmn lazımdı diye istedm haftadagidebilirmiym özele
Zaten minicik doguyolar hastanede giydirirsin 0 1 ay olanlar bile biraz bol geliyor bebege cekmis olsa bile denk gelir insallah eve gecince giydirmezsin olmadiçantalarım hazır ama hala hastane çıkışı konusunda tereddütteyim biraz küçük gibi napsam bilemedim lcw den hastane çıkışı alan var mı sanki büyük gibi onun parçaları dimi?
Bende kurutmada kuruttum herseyi benimkide cekmistir o zaman ama gozume kucuk gelmiyolarya ben kurutma makinesinde yıkadım ondan biraz küçülmüş gibi geldi gözüme ama ölçtüm yeni aldığımla üstü biraz daha küçük enden boydan pantolonu falan aynı
Aa niye nst ye sokmuyorlar acaba :OBugun randevusu olan anne adaylari ne yaptiniz ben gittm dogum icin gun alacagm sanarken 2 hafta sonra kontrole gel dedi ve snairm su nst ye.hic giremeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?