♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Sordum.doktora nstye gireyimmi.diye hayir iki.hafta sonra doopler yapacam dedi

kızlr bnmde bugn kontrolm vardı şükür bi sorun yok 36+1 deyim kilosu 2.900 kg dedi iyimiş sanırım normal kilo alıyor 35 haftamda 2.650 demişti. baş aşada tani artık dönmez sanırım ama nst ye 37 de haftaya yapacakmış. norml doğum görünüyor bana çatı muayenesi olmadım henüzde

Bence hatırlat çok iyiymiş o marka set şeklinde satılınca uygun oluyormuş fiyatı unutmuşsa alır hic olmazsa canim
Arar tekrar sorarsa soyluym canim cocuk icin külotlu corap bile almis ordan bunuda dusunmustur diom. Bisey istemeyede cekiniom ne bilim atesolceri bile zor istemistim napiyim ama bebegim icin yuzumu kizartiyim artik

sleepy e alışırsa poposu dvam edersin ucuz zaten ama primayı kullanırsan ona poposu alışırsa sleepy pişik yapabilir.o da fiyat olarak baya pahalı ondan dedim cnm 1 bez feda etmiş olursun :)sen bilirsin
Buda mantikliymis en olmadi mahalle bakkalina degistirtebilme imkanim olursa sansimi denerim prima yerine sleepy alirim :)))))

Hakkisin aslinda. Daha 35 desin bi kereligine baska bi hastane baska bi dr dene oradada soylersin bunlari hem kontrolun yapilir senin de icin rahat eder. Hatta imkanin varsa yarin icin al bi yerden randevu
Yarin olmazda artik pazartesi icin alirim canim

Doopler ne ki ben bilmiyorim
Arastirdim canm biraz hani 3 boyutlu ultrasona girmistikya plesantadan bebege giden kan akisini renkli doopler ile goruyorlarmis bebegin durumunu daha iyi anlamak acil durumlari belirlemek.icin.sanrm ..
Bide.ben perinotiloji bolumune gidiyorm surekli ..
Dr gerek.gorunce sokuyormus hemsire bana oyle.demisti

Arar tekrar sorarsa soyluym canim cocuk icin külotlu corap bile almis ordan bunuda dusunmustur diom. Bisey istemeyede cekiniom ne bilim atesolceri bile zor istemistim napiyim ama bebegim icin yuzumu kizartiyim artik
Babaannesi ya almak hosuna gider utanma bence ne ihtiyaci varsa alsin

Babaannesi ya almak hosuna gider utanma bence ne ihtiyaci varsa alsin
Oylede ne bilim kendi annen gibi olmuo annem bircok seyini aldi dahada her gelisinde alipgelio ona artik alma diom kayinvalide kayinvalide işte ne kadar yakin olsanda bir yere kadar rahat isteyebilion edebilion yoksa bende cok isterim alsin ordan getirsin en iyisi olsun ne bilim bi citlatiyim

senin öle şansın varmış bizdede kaynana varda yok yani şu hafta oldu allaha şükür bitane bşyini görmedik beni deli ediyo bu durumda yarın doğar bakalım ozamn ne yapacak utanmadan sever eder herlde :)

senin öle şansın varmış bizdede kaynana varda yok yani şu hafta oldu allaha şükür bitane bşyini görmedik beni deli ediyo bu durumda yarın doğar bakalım ozamn ne yapacak utanmadan sever eder herlde :)
Yok kuzum kayinvalidem oyle kayitsiz kalmio cok şükür ama kendi annemin yaptigi kadarda olmuo tabi benim annemin ilk torunu cok heyecanli kayinvalidenin insallah 7. Gelio :))

Valla aynen annemin almadığı şey kalmadı beşiğini bile annem aldı benim kayinvalidemm bisey alayim mi lazım mi bile demedi ya ne kadar rahat

Valla aynen annemin almadığı şey kalmadı beşiğini bile annem aldı benim kayinvalidemm bisey alayim mi lazım mi bile demedi ya ne kadar rahat
Benimkiler de öyle. Annem, babam bir sürü şey aldı, durmadan a örüyor kış bebeği olacak diye. Kaynanam birşey sormuyor sinir oluyorum ama. Lafta canımm torunum diyor. Benim iki tarafın da ilk torunu.

Kızlar dün kontrolüm vardı 35+6 haftalıktım. Bebek tekrar baş yukarı dönmüş. Çatı muaynesi yapamam popo aşağıdayken suyu patlatabiliriz dedi. Doktor nadir olsa da 38 de dönen bebekleri de gördüm. 38 e kaddar bekleyelim dedi. Çok merak ettim acaba tekrar dönebilecek mi ya.

Ayy kuzum insallah doner benimki ne alemde acaba bu gidisle sezeryan olmazsak iyidir. Bu arada boyu kilosu nasilmis bebisinin

Döner inşallah ya iki hafta var daha hayırlısı olsun dönmezse da sıkma canını bebeğin sağlıklı olsun da ne şekilde doğarsa sorun değil
Ben ilk baştan beri epidural sezeryan istiyroum zaten haftaya gidecem bakalım ne tarih verecek benim doğum günüm 17 aralık o gün olsun çok istedim ama pazara denk geliyor hayırlısı artik bakalim

Benim de sagolsun annem bisey yapmadi dil ucuyla iste bugun baktim diyor aldim demiyor beni sinir ediyor aliriz bisiler diyor ne zaman alacak acaba bebek dogdu dogacak hatta yarin kv kalkip gelecek annem ben doguma 1 2 gun kala gelirim diyor pes yani.

Benim kayınvalide baya yaptı.battaniye pike takımı nevresim takımı yatak yastık:) el emeği baya biseyler yaptı.hatta kıyafet bile aldı baya bir.:) annem de yaptı sağolsun...ama beşik dolap vs biz aldık :)
Ama ben hayatım boyunca şunu anladım kızlar kimseden bişey beklemeyeceksiniz.bekledikleriniz yapmıyor çünkü bu sefer üzülüyorsunuz.o yüzden en iyisi en az beklenti.
Ben kayınvalidem den hiç beklemedim yap bile demedim.ama kendi içinden gelerek yaptı.ha maddi değeri yüksek olan şeyler değil ama hepsi el emeği.lohusa tacı bile yapmış.yani manevi değeri yüksek olan şeyleri çok seviyorum ben.
Galiba hayatımdaki tek şansım bu.genelde çok şanssız bir insanımdır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…