♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına. Benim kızım 36. Haftada ters döndü Dr bir hafta sonrasına tekrar bakarız inş döner dedi. Çok dua ettim moral çok önemli bir de bir kaç hareket yaptım sırt üstü uzanıp ayakları yükseğe koyma ve bol bol secde hareketi gibi. Çok şükür dönmüştü kızım. Sen de netten bakabilirsin hangi hareketleri yapabilirim diye. İnş hayırlısyla gönlüne göre hayırlısı olur

Canımmm doktora karar verdin mi :) nerde yapacaksın doğumu

Hem geçsin zaman bir an önce hem yavaş yavaş tadını cikarayim son zamanların diyorum çok karışık

Hem geçsin zaman bir an önce hem yavaş yavaş tadını cikarayim son zamanların diyorum çok karışık
Bende hem biran once kavusmak istiyorum cok merak ediorum onu hemde suan icimde oynuo edio cok hosuma gidio ne bilim tek bedende 2 caniz evladimla bununda tadi baska diorum boyle dusununcede bi uzuluyorum zamanin yaklasio olmasina ama daha cok dogsun yanim agir basio cunku cok cok merak ediorum onu ilk gordugumde nasil hissedecegimi nasil bir duygu oldugunu evladin ne demek oldugunu

Canımmm doktora karar verdin mi :) nerde yapacaksın doğumu
Günaydın canım haftasonu şehir dışındayız ondan yazamadım yani hem devlete hem özele gideyim diyorum şartları tam değerlendireyim ona göre karar veririm. Zaten özele de daha bu hafta gideceğim dr ile tanışmadım henüz. Devlette de tahlil falan yapıyorum iyi oluyor şimdilik

bizde öle arayışa girdik hastane konusunda özelde sezeryan için de normalde devlete gidiyordum ama kızlar çok korkuyorum bn doğumdan öyle böyle deil yanı hamile oldukm ilk haftalrda biy yoktu sonradan sardı telaşı tabi birde çevremden duyduklarım fln yakınların söyledikleri dedm artık sen yapamadıysan ben hiç yapamam bakalım artık inşallah istedmz gibi olurda rahat ederim bnde

Bence canim sen bir ozel hastaneye gorun hatta sezeryan icinde gun al hamilrligi zehir ettin kendine illa normal olcak dir bisey yok her senede dogurulmayacak sonucta ver bir kere ozele dogum icin para yapcak bisey yok bu sekilde devam.edersen olmaz simdiden cik bu psikolojiden ben seni kasim.annelerindede okuyorum oraya yazmiorum ben kasima yakin degil tarihin die ama sancilarini dogum hikayelerini vs okumak icin okuyorum her neyse orda da cocugun odasina giremiorum yazmissin bu psikolojiyle devam edersen lohusaligida zindan edeceksin kendine hem.cocugun hareketi 2 gundur azaldi yazmissin gunah degil mi sanada o cocugada bak nasil etkilenio senden olum yok ucunda oylede olcak boylede bi bunu bil gecici bisey bu yani sen en iyisi birak devlette cati muayenesini falan sezeryan icin ozele git hem guatr ameliyati oldum demissin ondan yana korkun da yok ne guzel iste

Telefonum bozuldu ondanngiremiyorim cok bi de ben grip oldum ya
Cok gecmis olsun Allah sifa versin bol bol istirahat et o zaman insalah cabuk gecsin
Olur mu canim belki de kendini kiyasladigin kisiye gore senin vucudun normal doguma daha yatkin. Kendi kendine baski yapip zehir etme hamileligini keyfini cikar biraz nasil olsa zamani gelince uygun olan dogumu yapacaksin. Bu arada devlette sezeryan yapmiyorlar mi?

Zaten dr acilma var mi diye bakacak sana acilma olursa hemen yaparsin dogumu olmazsa sezeryana alirlar zaten

Hakkında hayırlısı olsun Canım en iyisini anneler bilir iç güdülerine güven ve normal Doğum ile ilgili olumlu yorumlar anılar oku Canım. Hangisi olursa olsun önemli olan sağlıklı olmanız. Çok korkutma kendini benim de Canım çok tatlıdır aslında ama hep annelerimize bakıp benim annem 8 tane diye doğurmuş diye cesaretlendirdim kendimi. Ama dediğim gibi en iyisini içgüdülerin ve dr lar bilir

yok cnm şöyle bi durum var bebek ters duruyorsa herhangi risk varsa çatı muayenesi yapıldımda uygunmu deilmi onu bilmiyorum daha yapılmadı da o uygunsa direk normal zaten isterse 24 saat sancı çek son ana kadr seni zorluyoru ya orda ağlacn artık dayanamıyorum sezeryan a alın diye yada bebeğin kalbi yavaşlama durumu olacak anlıyacan illa bşy olacak ama zorlayack seni o zorlamdan sonra bende hal kalırmı orası meçhul zaten olmazsa birde sezaryen ı çekecen sonra ikisi birden benm arkadaşım ölemokdu bebeğin kalbi yavaşladımin hemn sezeryana aldılar. giç bşy belli deil ama bu ihtimaller korkukutuyor beni refakatcı yokmuş fln . zatan cesaretm olsa baştan kabul ederm ama ben bikere acile gittm nst içinde yanımda sancı çeken kadın başka bi oda vardı çığlık atan bi kadın nasıl içtn bağrdı o an söküp çıkmak istedm ordan ben çabk etkileniyorum. o yüzden sadece biri olsun istedim sonçta ondada çekiyosun alttan dikiş o sancılar birde bastırıyolar kaburganın ağrısda oluyomuş en azından bebeğimide sıkıntıya sokmadan öle yapıym dedm . :) uzun oldu biraz:)

ya kafamı karıştıranda çok oluyo işte ben normal yaptım sen zaten yaaprsın annemin komşusu işte aa sevincten beklemzdm bunu bn 3 tane doğurdum o nasıl yapamaz ne var bunda. işte yok normalde hemn kalkıyosun sezeryan olumca yatacan öyle kalkamayacan fln işte millet böle deyince aklım karışıyordu yinede evt çok bunalttım kendimi de ama sanırım öle olacak artık allahın izniyle yoksa kendime dedin gibi zehir ettim yani dün sadce 1 öğn bşy yedm sonra düşünüyorum bn yedimmi fln o derece olmaya başladım . allah herkese hayılısını versin rabbim bi an önce sağlıkla alsak kucağımıza geçecek hepsi

Canımmm neden bu kadar stres yapıyorsun sakın olmaya çalış.kendi kendine telkinde bulun.bu işi sadece ben yapabilirim başka kimse yapamaz de.illa normal olacak diye bsiey yok ki.bence sen biran önce hastane bul.cunku hastaneler son zamanlarda almıyor.ozel bile olsa bilgin olsun.sonra hastanesiz kalma.37 hafta içindesin.sezeryan olacaksan surda 1 haftan var.bence biran önce özelde doktor bul.

haklısın cnm bn işte milletn dedinede takıyorum aslında iyi bşy deil kendim için iyi olan neyse o olmalı. evt bugun açıkmı bilmiyorum hastaneler gidip konuşsam ama yarın artık baya bi araştrma yapcam gidip konuşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…