♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canimm sakın kimseyi dinleme.herkesin doğum hikayesi farklı.kimse bir değil.ben bir ara dinliyordum kafayı yicek gibi oluyordum.o yüzden artık sormuyorum bile...bence yarın bir git doktorları araştır.ve hemen kontrolüne git o hastanenin doktoruna :) sonra zaten sezeryan için gün verir rahatlarsın sende

Insanlari ne ilgilendirio bu durum bende bunu anlamiorum. Bu senin tercihin ve herseyde vardir bi hayır bu psikolojiyle devam edemezsin. Mesela benimde korkularim var benimde sancilardqn yana degil kesikten yana korkularim var sezeryanin kesiginden normalin alt kesiginden bende bunlardan dikislerden korkuyorum ama iki turlude cekecem malesef o yuzden kendime zehir etmiorum ve biliorum ki oylede geccek boylede geccek. Sende sezeryandan korkmuosun sezeryan yap oyleyse millete ne oda seni anne yapio oda millette korktugunu bilmek zorunda degil catin dardi doktor sezeryani tercih etti o kadar kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Bu arada benim esimde tutturdu sezeryan yap die onaneyse bende doktorum ne derse onu yapicam ilk basindan beri normal die tutturuodum simdi herseyde vardir hayir bebegim nasil gelmek istiosa oyle gelsin diorum. Kasma bak bi daha bu zamanlarina donemeyeceksin yani illa hamilelik yasayip tekrar hamile kalirsin da bu senin ilk bebegin ilk hamileligin eteginin ucunda baska cocugun yok suan bi daha bu sefer ki gibi olmaz o yuzden bi rahatlamaya calis yarinda git sana yakin bir kac yerden sor sorustur aklina yatandanda biran once gun al

haklısın cnm hani birilerine söyleyip destek vermelerini istedm sanırım yanımda olmalarını motive etmelerini ama daha beter oldu gibi herkes bşyler söyledi en iyi bana uygun oln hangisiyse onu yaşamak yoksa bu şeklde gitmez gerçktn . herkesn düşüncesi farklı biri bana gelip bu konuda yardm istese kesinlikle şunu yap bunu yap demem ben yaptım sende yap fln çok saçma her insan bir deil sonuçta ama bazıları seviyolr öle şeyi ben yaptıysam herkes yapar bilmem ne artık kmseye bişy demiyecem seninde deidn gibi normal uygun deilmiş mecbur sezeryan olcm derim

bana da ilk dpğuöumda normal doğur dedi durduöar ben de normale karar verdim ama korkuyordum da 37 de catı mjayenesinde doktor basık dedi catın zorlamıycam seni dedi bn de zaten illa olsun istemiyorum dedim soranlara da uygun değil dedim kimseye takılma karar senin

Kimseye yargilama hakki dusmuyo aciklama yapmak zorundada degilsin en onemlisi senin esiN bak oda annende sana destek oluomus onemli olan onlar. Ayrica normal dogum yapan herkes tamamen mutlu mesut die bisey yok vede sezeryan olanda 1 ay yatakta kalcak diede bisey yok kimi ertesi gun ayaga kalkabildigini soyluo belki sezeryan yapman senin icin daha hayirli hemencecik ayaga kalkcaksin bende kendim icin hayirlisini diliyorum hangi sekilde mutlu huzurlu olucaksam o şekilde dogumum gerceklesir insallah umarim senin icinde oyle olur skma daha fazla kendini kimseyede aciklama yapma gibi bir mecburiyetin yok bebegin tersti donmedi sezeryan yapmak zorunda kaldin bu kadar

evt cnm öyle yapacam yoksa yine başlarlar ne gereği vardı bilmem ne özelde yaptım desemde yine onada kesin laf edecklerde artık duymamazlıktn gelecem kucağıma aldıktan sonra kim ne derse desin zaten

evt cnm öyle yapacam yoksa yine başlarlar ne gereği vardı bilmem ne özelde yaptım desemde yine onada kesin laf edecklerde artık duymamazlıktn gelecem kucağıma aldıktan sonra kim ne derse desin zaten
Ne munasebet laf etmekte ne ya ozelde dogum yapmak en buyuk hakkin devletin sartlari ortada ayni odada baskalariyla kalinio ayni yerde dogum icin beklenio sanirim ayni yerde dogum yapilio duyduklarim bunlar her hastane ayni midir bilemiorum tabi ama bu sartlarda herkes dogum yapmak istemeyebilir acikcasi ben bi arastirdim ozele 2000 lira para vermektense devlette dogum yapiyim dedim devlet normal dogum yapabilirsem normal yaptirio kolaya kacip sezeryan yapmio die asil arastirdim aslinda hemde param cebimde kalsin dedim. sonra pek iyi seyler duymadim esimle konustum devlet falan yok kesinlikle ozelde yapiosun dedi. benim esim zaten problemli biri sevmez oyle insanlarla ayni odada olcamda yanima gircek etcek falan fistik hem bende ebelerin nazini cekmektense o halimle benim nazimi cekcek ebe ve doktor olsun yanimda istiorum o yuzden ozelden sasmicam dedim. Demem o ki bu benimle esimin verecegi bir karar ister devlette yaparim ister ozelde kime ne bu insanlarda cok densiz ayrica benim kocam dogum animda yanimda olmak istedi izin veriliosa girerim yaninda dedi boyle bir seyi devlette yapabilir miyiz tabiki hayir. Sende insanlara bu kadar laf soz dusmuo kim olursa olsun aklindan cikarma kuzum. Sanki onlar dogum masraflarini karsiliyolarda laf etme hadlerini kendilerinde buluyolar bakar misin. Aman neyse sanki bana karismislar gibi sinirlendim :))))) Allahtan yok benim cevremde oylesi hos eltilerimin 3ude ozelde dogum yapti. Esim desen rahatina o kadar duskun sezeryan yap gunu saati belli olsun gidelim ertesi gunde donelim evimize yalanci sancilarinla ugrasmayalim hastaneye gel git yapmak zorunda kalmayalim dio o derece rahatina duskun agliyim mi guleyim mi bilemiom):)

:)) ne güzel valla öle olamsıda insan hangisnde rahatsa öle olmak ister bencede . bizim burda 7. 8 kişi oluyomuş sancı odasında sonra alıyolarmış doğuma görüş saati oluyo anca ona denk gelince gelip görüyolarmış oda da kalıyo 3 4 kişi fln zor yani devlette yapmak ama işte bakalım hayırlıs artık aynen kimseye laf etmek düşmüyor bn kimseye karışmıyorum ama milletvana karışıyo zaten konuşmuyorum artık kimseyle :)

kızlar gece haberini izliyordumda ayva yemekte doğum sancısını azalttını söyeldi kadın ama bilemiyorum tabi paylaşmak istedim:)

kızlar günaydın :) ben de bütün gece hastanedeydim neler oldu neler sıcak suyla evde banyo yaptım cıktım bir baktım kanamam geldi ( 35. haftamdayım ) elim ayağım titredi birden doğum aklıma bile gelmedi sanki su gelince doğum olur da kan olunca bebeğime bişey oldu sandım, neyse hastaneye gittik açılmam yoktu çok şükür o yüzden kanamayı durduracak ilaçlar verdiler kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar 2 de serum yedim geçti şükür.

ilk alttan muayenem de nst de bu sayede olmuş oldu bakalım, nst de de sancım 25 - 35 arasıydı ama hiç sancı hissetmiyordum galiba daha yüksekken sancı sayılıyo onlar normal dedi hemsire

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.direk doğuma gidersin kanamanın sebebine ne dediler peki ?plasentada bi sorun mu var

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.direk doğuma gidersin kanamanın sebebine ne dediler peki ?plasentada bi sorun mu var

sordum ama yok sorun olur böyle uzan dinlen dediler 15 gün de cinsel ilişki yok dediler. ama sebebini söylemediler ben de anlamadım geceydi ya bide acil doğum vardı doktor çok ilgilenmedi benle

kızlar gece haberini izliyordumda ayva yemekte doğum sancısını azalttını söyeldi kadın ama bilemiyorum tabi paylaşmak istedim:)
Canim ayva demisken dun iki tane ayva yedim ama o ayvalari mahallede bir apartmanin bahcesindeki agactan kopardi esim benim icin gunaha girdim mi acaba itiraf ediorum asermedim onunden gecerken esimle ne kadar guzel olgunlasmislar die konustuk esimde kopardi ama cidden tadida güzeldi yerken hic pismanlik yasamadim ama sonrasinda yasadim gunah mi die :)) bide cocugun bir tarafinda ayva sekli cikar mi die bi endiselendim oyle seyler soyluyolar ya

Cok gecmis olsun canim cok dikkatli olmak lazim benim eltimde sicak suyla dus aldigi icin aslinda tam dus almak degil bel agrilarina iyi gelir dusuncesiyle sicak su dolu kuvete girio rahatlasin die hastanelik oluo sonra erken dogum riski olusuo 1 hafta falan hastanede kaldi cocuk cok kucuktu tutabildikleri kadar tutmaya calistilar ama anca 1 hafta tutabildiler 28. Haftqsinda 1090 gramla sezeryana aldilar. Sukur iyimis bebegin cok dikkatli ol

sordum ama yok sorun olur böyle uzan dinlen dediler 15 gün de cinsel ilişki yok dediler. ama sebebini söylemediler ben de anlamadım geceydi ya bide acil doğum vardı doktor çok ilgilenmedi benle
Bi kendi doktoruna git gorun bence bugun canim nolur nolmaz icin bi ferahlasin hem

Bugun bi arastir canim benim gun al biran once hadi hakkimizda hayirlisi :)

teşekkür ederim canım, bu bana ders oldu herkese de örnek olsun sıcak su yok ona göre hamişler :)

kendi doktoruma telefon açtım cuma günü gel kanaman olursa hemen gel dedi. Ay ne rahatlar ya sinir oluyorum bazen

yok canım bişey olmaz iz falan öyle şeylere inanma, ama için rahat etmiyorsa bir daha geçerken bahçe sahibinden helallik istersin isteyemicek gibiysen bence löseve falan 5 tl bağış yapılıyor ya mesajla öyle bişey yaparsın niyetini belirtip vicdanımz rahat olsun biz yesek sadece belkki bir şekilde viccdan rahatlatılır da evladına gönderinnce insan daha bir kötü oluyor

Dedigin gibi sadaka cikariyim. Mustakil ev degilki canim 6 daireli apartman hangi birinin kapisini caliyim en guzeli dedigin gibi niyet edip sadaka cikarmak oyle yapiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…