♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

teşekkür ederim canım, bu bana ders oldu herkese de örnek olsun sıcak su yok ona göre hamişler :)

kendi doktoruma telefon açtım cuma günü gel kanaman olursa hemen gel dedi. Ay ne rahatlar ya sinir oluyorum bazen
Bende sinir oluyorum doktorlarin bu rahatligina yavrularimiz Allaha emanet zatende ne bilim daha ilgili doktorlara denk geleydik gelemedik malesef

sordum ama yok sorun olur böyle uzan dinlen dediler 15 gün de cinsel ilişki yok dediler. ama sebebini söylemediler ben de anlamadım geceydi ya bide acil doğum vardı doktor çok ilgilenmedi benle
kendi doktorunla görüştün mü peki riskli bi durum olmasın ?

Çok geçmiş o
çok geçmiş olsun Canım inş zamanı dolsun da öyle kucağına alırsın. Ben de daha dün gece sıcak suyla duş aldım bundan sonra dikkat ederim artık.

Çok geçmiş o

çok geçmiş olsun Canım inş zamanı dolsun da öyle kucağına alırsın. Ben de daha dün gece sıcak suyla duş aldım bundan sonra dikkat ederim artık.

Amin canım inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaaklarımıza, aman dikkat

Ay cok geçmiş olsun ya ben sıcak suyla banyo etmeyi çok severim etmesem mi acaba

Benimde yarın kontrolüm var çok merak ediyorum kıZımı bir aydır görmüyorum inşallah güzel şeyler soyler

kızlar çikolata mı yaptırdınız sadece yanına dağıtmak için süs falan neler yaptınız?ben hala bişe yapamadım kararsızlıktan
iyice şişmeden yapayım diyorum fikirleriniz neler?

Çok geçmiş olsun,neyseki bi şey yokmuş

Aynısı bana da oldu benim oğlum bi aşağı bi yukarı benle resmen dalga geçiyor
Bugün 37+2 deyim ben kontrolde doktor şaşırdı tekrar yukarı dönmüş dedi başı yan tarafımda gayet de hissediyorum elimle. Belki tekrar döner aşağı dedi. Diğer kötü yanı da suyum azaldı daha da azalırsa doğumu başlatacaktı ama dönmezse mecburi sezeryan. Benim kadar normal doğum isteyip de sezeryan olmak zorunda kalacak olan yoktur heralde
Benimki bu hafta yukarı döndüyse seninki de aşağı dönebilir. Hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı olsun hangisi daha iyi olacaksa o olsun Bebisin sağlıklı doğsun da önemli değil

kızlar çikolata mı yaptırdınız sadece yanına dağıtmak için süs falan neler yaptınız?ben hala bişe yapamadım kararsızlıktan
Ben dün çikolata aldim kare olanlardan yarim kilodan 60 tane çıktı üstüne de ismi yazan süslü kağıtlardan çıkartıp yapistiracam uyguna geldi
Kardeşimde kokulu taştan magnet yapıyor o da uyguna geldi bitince fotoğraflarını atarim

Eşim de doyamadı güllü lokum da alalım ikram ederiz diyor bakalım artik

Baksana B Beyaztas06 da baslamis haftada 1 e ki ben ondan 1 gun ondeyim bizim doktorlar niye boyle anlamadim
Normalde 34. Haftadan sonra başlıyomuş zaten haftada gitmeler canım.brnım doktorda öyle yapıyo yarın kontrolum var yıne hafta hemen geliyo,daha benım çantam bile hazır değil

Normalde 34. Haftadan sonra başlıyomuş zaten haftada gitmeler canım.brnım doktorda öyle yapıyo yarın kontrolum var yıne hafta hemen geliyo,daha benım çantam bile hazır değil
Kuzum yarin bebeginin kilosunu cm ini haber verirmisin insallah cok sagliklidir sende oda haber verirsin

Kuzum 35+6 da kac dedi bebegin kilosuna boyuna doktorun ?

Ben normalde kendim yapmak istiyordum lavanta kesesini ama araştırınca kendimin yaptıgı daha pahalıya geldi bende hazır aldım çikolata olarak da hacı Şerif diye bir site var ordan sipariş vermeyi düşünüyorum fiyatları da fena gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…