- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Cnm geçen hafta 34. Haftada 2400. 45 cm di.1 hafta geçti bakalm ultrasona girersem sölicem canım..Kuzum yarin bebeginin kilosunu cm ini haber verirmisin insallah cok sagliklidir sende oda haber verirsin
Canim kayinvalideme soyledim pisik kremini ama pisman oldum sampuanina kadar aldim dedi keske demeyeydim yani istemis olmayaydim :)Eşim de doyamadı güllü lokum da alalım ikram ederiz diyor bakalım artik
Cnm geçen hafta 34. Haftada 2400. 45 cm di.1 hafta geçti bakalm ultrasona girersem sölicem canım..
En azından aldığından eminsinCanim kayinvalideme soyledim pisik kremini ama pisman oldum sampuanina kadar aldim dedi keske demeyeydim yani istemis olmayaydim :)
Annemin aldiklarini saklicam diodum esime kayinvalidem nasil olsa var deyip almamazlik yapmasin die bircok seyi saklamama gerek kalmadi esimde cok fenasin deyip gülüyo ben boyle seyler soyleyince ona bende esime senin butceni dusunuyorum ne hediye gelse kar sen masraftan kurtuluon diomEn azından aldığından eminsinsağlık olsun İyi oldu boşver
Naptin canimtabi ben yatakdan anca kalkarsam gidecem bu saat oldu yeni açtım gözümü üfff
Allah anali babali buyutsun insallah darisi basimizaBu arada korkanlar için anlatayım bana moral verdi çünkü :) Eşimin kız kardeşi dün evde ağrılarım var diye doktorunu aramış o da gel bi bakalım demiş 39.haftadaydı. Hemen doğuma almışlar. Biz de ayy hemen olur inşallah diye dua ederken 2 saat sonra doğum haberi geldi. Hayatımda duyduğum en hızlı doğum sanırım :) ve bebek de annesi de iyi çok şükür.
Ben de daha bir heveslenmiştim bu haberle normal doğuma ama benim oğlum ters döndüğü için tekrar benim durum belirsiz
Bu arada kiloya boya çok da takılmayalım kızlar. Bu bahsettiğim bebişe doktor 3100 demişti 3500 doğdu. Boyu da 49 50 demişti 51 doğmuş maşallah
yarın gidecez cnm inşallah cnm eşimle beraber internette araştırıyorum hastaneleri yorumlarım vs fln bakalım dua edin kızlar güzel bi yer bulalım sağlıkla artık karar vrip günümüzü alalımNaptin canim
Canım hangi ildeydin senyarın gidecez cnm inşallah cnm eşimle beraber internette araştırıyorum hastaneleri yorumlarım vs fln bakalım dua edin kızlar güzel bi yer bulalım sağlıkla artık karar vrip günümüzü alalım
ankara cnmCanım hangi ildeydin sen
evt herkes zaten bi hastane öneriyor ama biliyosun bi hastne söylüyorlar ordan memnun kalanda oluyo kalmayanda oluyo kafam daha çok karışıyor o yüzdn artık yarın gidip hem fiyatlara hemde hastnelerin içini bi dolaşalım dedik hayırlısıyla allah bi kapı gösterir inşallahAllah kurtarsın Canım. Dedim belki aynı ildeyizdir hastaneler konusunda yardımcı olabilirim. Ben adanadayım ama vardır bir sürü Ankara'da yaşayan arkadaşlar
Ben de seninle aynı durumdayım Canım hastaneleri gezdim önce ben de sonra Dr randevusu aldım ona göre nihai kararı vereceğim. Ama haklısın başkası iyi hoş olan bize hoş olmayabilir. İnş gönlünüze göre bir yer bulursunuzevt herkes zaten bi hastane öneriyor ama biliyosun bi hastne söylüyorlar ordan memnun kalanda oluyo kalmayanda oluyo kafam daha çok karışıyor o yüzdn artık yarın gidip hem fiyatlara hemde hastnelerin içini bi dolaşalım dedik hayırlısıyla allah bi kapı gösterir inşallah
sen karar verdin mi ortadoğuya mi gidecek sinBen de seninle aynı durumdayım Canım hastaneleri gezdim önce ben de sonra Dr randevusu aldım ona göre nihai kararı vereceğim. Ama haklısın başkası iyi hoş olan bize hoş olmayabilir. İnş gönlünüze göre bir yer bulursunuz
Bu hafta içi gideceğim Canım hastaneyi beğendim. Dr randevusu aldım perş gününe. Ama Dr baya yoğun anlaşılan 12 gün önce alabilmiştim bu randevuyu. İnş Dr dan da memnun olurum sıkıldım artık belirsizliktensen karar verdin mi ortadoğuya mi gidecek sin
Canım benim arkadaşım ankarada lokman hekim hastanesinde sezeryan yaptırdı bikaç şubesi var sanırım o sincan şubesinde yaptırdı. Memnun kaldı fiyat olarak da uygundu orası.ankara cnm
evt cnm biliyorum orayıda artık bakacz yarın inşallah bi sonuca varırızCanım benim arkadaşım ankarada lokman hekim hastanesinde sezeryan yaptırdı bikaç şubesi var sanırım o sincan şubesinde yaptırdı. Memnun kaldı fiyat olarak da uygundu orası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?