♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bu arada korkanlar için anlatayım bana moral verdi çünkü :) Eşimin kız kardeşi dün evde ağrılarım var diye doktorunu aramış o da gel bi bakalım demiş 39.haftadaydı. Hemen doğuma almışlar. Biz de ayy hemen olur inşallah diye dua ederken 2 saat sonra doğum haberi geldi. Hayatımda duyduğum en hızlı doğum sanırım :) ve bebek de annesi de iyi çok şükür.
Ben de daha bir heveslenmiştim bu haberle normal doğuma ama benim oğlum ters döndüğü için tekrar benim durum belirsiz
Bu arada kiloya boya çok da takılmayalım kızlar. Bu bahsettiğim bebişe doktor 3100 demişti 3500 doğdu. Boyu da 49 50 demişti 51 doğmuş maşallah

En azından aldığından eminsin sağlık olsun İyi oldu boşver
Annemin aldiklarini saklicam diodum esime kayinvalidem nasil olsa var deyip almamazlik yapmasin die bircok seyi saklamama gerek kalmadi esimde cok fenasin deyip gülüyo ben boyle seyler soyleyince ona bende esime senin butceni dusunuyorum ne hediye gelse kar sen masraftan kurtuluon diom

Allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza

Allah kurtarsın Canım. Dedim belki aynı ildeyizdir hastaneler konusunda yardımcı olabilirim. Ben adanadayım ama vardır bir sürü Ankara'da yaşayan arkadaşlar

Allah kurtarsın Canım. Dedim belki aynı ildeyizdir hastaneler konusunda yardımcı olabilirim. Ben adanadayım ama vardır bir sürü Ankara'da yaşayan arkadaşlar
evt herkes zaten bi hastane öneriyor ama biliyosun bi hastne söylüyorlar ordan memnun kalanda oluyo kalmayanda oluyo kafam daha çok karışıyor o yüzdn artık yarın gidip hem fiyatlara hemde hastnelerin içini bi dolaşalım dedik hayırlısıyla allah bi kapı gösterir inşallah

Ben de seninle aynı durumdayım Canım hastaneleri gezdim önce ben de sonra Dr randevusu aldım ona göre nihai kararı vereceğim. Ama haklısın başkası iyi hoş olan bize hoş olmayabilir. İnş gönlünüze göre bir yer bulursunuz

sen karar verdin mi ortadoğuya mi gidecek sin

sen karar verdin mi ortadoğuya mi gidecek sin
Bu hafta içi gideceğim Canım hastaneyi beğendim. Dr randevusu aldım perş gününe. Ama Dr baya yoğun anlaşılan 12 gün önce alabilmiştim bu randevuyu. İnş Dr dan da memnun olurum sıkıldım artık belirsizlikten

Biraz da hastane koşullarının yanında doktor da önemli bu konularda. İyi kötü demeyeyim de kimisi çok ilgili canayakın kimisi de seni umursamaz gibi davranıyor haliyle o zaman memnun kalmıyoruz

Canım benim arkadaşım ankarada lokman hekim hastanesinde sezeryan yaptırdı bikaç şubesi var sanırım o sincan şubesinde yaptırdı. Memnun kaldı fiyat olarak da uygundu orası.
evt cnm biliyorum orayıda artık bakacz yarın inşallah bi sonuca varırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…