♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

inşallah cnm

yarın gidecez cnm inşallah cnm eşimle beraber internette araştırıyorum hastaneleri yorumlarım vs fln bakalım dua edin kızlar güzel bi yer bulalım sağlıkla artık karar vrip günümüzü alalım
Hadi insallah canim sen hangi sehirdesin bu arada
Sormuslar zaten kuzum simdi gordum :)

Merhaba bende ankara dayım konunun basını kaçırdım ama eger özel hastane arıyorsanız medikal park A gidiyorum ben memnunum tavsiye edebilirim
teşekkür cnm bn eryamn tarafındayım da oraya yakın olan yerlere bakıcaz önce gidip gelmem için

Kızlar hastaneden geldim Şimdi kızım 45 cm 2200 gram olmuş
Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi

Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi
Çok dikkatli ol Canım dikkat etmek lazım bir sağlık sıkıntısı Yoksa bir gün Bile çok önemli bebekler için. Kaçıncı haftadaydın sen

Çok dikkatli ol Canım dikkat etmek lazım bir sağlık sıkıntısı Yoksa bir gün Bile çok önemli bebekler için. Kaçıncı haftadaydın sen
Bugün tam 34 haftalık olduk korkuyorum aslında ya erken gelirse diye dikkat edecem uzanıp kalkmam artik bütün gün stres yaptim ya

Çok teşekkür ederim canım. Ya var mı öyle harektler bakayım ben de. 36 dan sonra döndü demek içim rahatladı şimdi :)

Stres yapma Canım bebeğe de yansır. Kısmeti ne zamansa o zamana gelecek elbet. Sen dinlen bol bol. Hayırlısı olsun inş
Sağol canim ister istemez üzülüyorum daha çok kucuk gelmesin sağlıklı olsun da inşallah

Ya bana suyun gayet iyi onun içinde içerde kıpır kıpır dedi. Tekrar dönebilir dedi. 38 de dönen de gördüm ben dedi. Sanırım su azalınca hareketleri kısıtlanıyormuş..

Kuzum 35+6 da kac dedi bebegin kilosuna boyuna doktorun ?
Canım tam ölçemiyorum baş yukarda olunca net bilgi veremiyorum 2900 gr, 49 cm dedi. Geçen hafta da ynı şekilde demişti. artı-eksi 200 gr düşün dedi.. ultrasonda yanılma payı varmış 200 gr. Net birşey göremedik zaten yüzünün önünde elikolu falan vardı. Göstermedi anlayacağın nazlı kızım kendisini :) :)

Gittin mi canım kontrole. Nasılmış minik prenses
Gittim canim ya ama üzgün döndüm 2200 gram olmuş 45 cm kızım ama gelmeye niyeti var baş aşağı dönmüş ve dayanmış vajinaya dedi başı bende hep kasıklarım da hissediyorum doktor iyice dinlen kalkma yürüme yorma kendini dedi erken daha gelmesini istemeyiz dedi 34 haftalık daha morelim çok bozuldu inşallah bir ay daha dayanır meleğim ya

Çok büyük problem olsaydı doktor hastanede yatış verirdi canım. İçini rahat tut stress yapma. Daha minik tabi 36 olsa korkma arkana bakma derdim. Artık bol bol dinlen. Annen kayınvaliden yakınındaysa gelsinler bir kaç gün kalsınlar yanında.

Evet doktor da dedi iki hafta dinlen sonra önemli değil zaten 36 olsun dedi hic olmazsa annemler yakın gelecekler işte ama yinede üzülüyorum hayırlısı olsun ama gelmesin şimdi kızım ya

canım kaç haftalıktın ?benim de aşağıdA BEBEk 24. haftadan beri hatta çok ağrım olmuştu o zman progestan kullanmıştım bi süre şimdi de çok iş yapmıyorum çok yürümüyorum korkma inşallah bişey olmaz

Bugün tam 34 haftalık olduk canim başı vajinaya dayanmış dinlen yorma kendini 36 haftaya kadar dikkat et dedi hep kasıklarım da hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…