- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
inşallah cnmBen de seninle aynı durumdayım Canım hastaneleri gezdim önce ben de sonra Dr randevusu aldım ona göre nihai kararı vereceğim. Ama haklısın başkası iyi hoş olan bize hoş olmayabilir. İnş gönlünüze göre bir yer bulursunuz
Hadi insallah canim sen hangi sehirdesin bu aradayarın gidecez cnm inşallah cnm eşimle beraber internette araştırıyorum hastaneleri yorumlarım vs fln bakalım dua edin kızlar güzel bi yer bulalım sağlıkla artık karar vrip günümüzü alalım
:) :)Hadi insallah canim sen hangi sehirdesin bu arada
Sormuslar zaten kuzum simdi gordum :)
Merhaba bende ankara dayım konunun basını kaçırdım ama eger özel hastane arıyorsanız medikal park A gidiyorum ben memnunum tavsiye edebilirim
teşekkür cnm bn eryamn tarafındayım da oraya yakın olan yerlere bakıcaz önce gidip gelmem içinMerhaba bende ankara dayım konunun basını kaçırdım ama eger özel hastane arıyorsanız medikal park A gidiyorum ben memnunum tavsiye edebilirim
Çok dikkatli ol Canım dikkat etmek lazım bir sağlık sıkıntısı Yoksa bir gün Bile çok önemli bebekler için. Kaçıncı haftadaydın senKızlar hastaneden geldim Şimdi kızım 45 cm 2200 gram olmuş
Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi
Bugün tam 34 haftalık olduk korkuyorum aslında ya erken gelirse diye dikkat edecem uzanıp kalkmam artik bütün gün stres yaptim yaÇok dikkatli ol Canım dikkat etmek lazım bir sağlık sıkıntısı Yoksa bir gün Bile çok önemli bebekler için. Kaçıncı haftadaydın sen
Stres yapma Canım bebeğe de yansır. Kısmeti ne zamansa o zamana gelecek elbet. Sen dinlen bol bol. Hayırlısı olsun inşBugün tam 34 haftalık olduk korkuyorum aslında ya erken gelirse diye dikkat edecem uzanıp kalkmam artik bütün gün stres yaptim ya
Çok teşekkür ederim canım. Ya var mı öyle harektler bakayım ben de. 36 dan sonra döndü demek içim rahatladı şimdi :)Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına. Benim kızım 36. Haftada ters döndü Dr bir hafta sonrasına tekrar bakarız inş döner dedi. Çok dua ettim moral çok önemli bir de bir kaç hareket yaptım sırt üstü uzanıp ayakları yükseğe koyma ve bol bol secde hareketi gibi. Çok şükür dönmüştü kızım. Sen de netten bakabilirsin hangi hareketleri yapabilirim diye. İnş hayırlısyla gönlüne göre hayırlısı olur
Sağol canim ister istemez üzülüyorum daha çok kucuk gelmesin sağlıklı olsun da inşallahStres yapma Canım bebeğe de yansır. Kısmeti ne zamansa o zamana gelecek elbet. Sen dinlen bol bol. Hayırlısı olsun inş
Gittin mi canım kontrole. Nasılmış minik prensesBenimde yarın kontrolüm var çok merak ediyorum kıZımı bir aydır görmüyorum inşallah güzel şeyler soyler
Ya bana suyun gayet iyi onun içinde içerde kıpır kıpır dedi. Tekrar dönebilir dedi. 38 de dönen de gördüm ben dedi. Sanırım su azalınca hareketleri kısıtlanıyormuş..Aynısı bana da oldu benim oğlum bi aşağı bi yukarı benle resmen dalga geçiyor
Bugün 37+2 deyim ben kontrolde doktor şaşırdı tekrar yukarı dönmüş dedi başı yan tarafımda gayet de hissediyorum elimle. Belki tekrar döner aşağı dedi. Diğer kötü yanı da suyum azaldı daha da azalırsa doğumu başlatacaktı ama dönmezse mecburi sezeryan. Benim kadar normal doğum isteyip de sezeryan olmak zorunda kalacak olan yoktur heralde
Benimki bu hafta yukarı döndüyse seninki de aşağı dönebilir. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım tam ölçemiyorum baş yukarda olunca net bilgi veremiyorum 2900 gr, 49 cm dedi. Geçen hafta da ynı şekilde demişti. artı-eksi 200 gr düşün dedi.. ultrasonda yanılma payı varmış 200 gr. Net birşey göremedik zaten yüzünün önünde elikolu falan vardı. Göstermedi anlayacağın nazlı kızım kendisini :) :)Kuzum 35+6 da kac dedi bebegin kilosuna boyuna doktorun ?
Gittim canim ya ama üzgün döndüm 2200 gram olmuş 45 cm kızım ama gelmeye niyeti var baş aşağı dönmüş ve dayanmış vajinaya dedi başı bende hep kasıklarım da hissediyorum doktor iyice dinlen kalkma yürüme yorma kendini dedi erken daha gelmesini istemeyiz dedi 34 haftalık daha morelim çok bozuldu inşallah bir ay daha dayanır meleğim yaGittin mi canım kontrole. Nasılmış minik prenses
Çok büyük problem olsaydı doktor hastanede yatış verirdi canım. İçini rahat tut stress yapma. Daha minik tabi 36 olsa korkma arkana bakma derdim. Artık bol bol dinlen. Annen kayınvaliden yakınındaysa gelsinler bir kaç gün kalsınlar yanında.Gittim canim ya ama üzgün döndüm 2200 gram olmuş 45 cm kızım ama gelmeye niyeti var baş aşağı dönmüş ve dayanmış vajinaya dedi başı bende hep kasıklarım da hissediyorum doktor iyice dinlen kalkma yürüme yorma kendini dedi erken daha gelmesini istemeyiz dedi 34 haftalık daha morelim çok bozuldu inşallah bir ay daha dayanır meleğim ya
Evet doktor da dedi iki hafta dinlen sonra önemli değil zaten 36 olsun dedi hic olmazsa annemler yakın gelecekler işte ama yinede üzülüyorum hayırlısı olsun ama gelmesin şimdi kızım yaÇok büyük problem olsaydı doktor hastanede yatış verirdi canım. İçini rahat tut stress yapma. Daha minik tabi 36 olsa korkma arkana bakma derdim. Artık bol bol dinlen. Annen kayınvaliden yakınındaysa gelsinler bir kaç gün kalsınlar yanında.
canım kaç haftalıktın ?benim de aşağıdA BEBEk 24. haftadan beri hatta çok ağrım olmuştu o zman progestan kullanmıştım bi süre şimdi de çok iş yapmıyorum çok yürümüyorum korkma inşallah bişey olmazKızlar hastaneden geldim Şimdi kızım 45 cm 2200 gram olmuş
Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi
benim de göbeğim aşağıda hatta korkma üzülmeEvet doktor da dedi iki hafta dinlen sonra önemli değil zaten 36 olsun dedi hic olmazsa annemler yakın gelecekler işte ama yinede üzülüyorum hayırlısı olsun ama gelmesin şimdi kızım ya
Bugün tam 34 haftalık olduk canim başı vajinaya dayanmış dinlen yorma kendini 36 haftaya kadar dikkat et dedi hep kasıklarım da hissediyorumcanım kaç haftalıktın ?benim de aşağıdA BEBEk 24. haftadan beri hatta çok ağrım olmuştu o zman progestan kullanmıştım bi süre şimdi de çok iş yapmıyorum çok yürümüyorum korkma inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?