- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Merhaba hosgeldin Rabbim her birimizin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi. Banada doktorum 11+2 de erkek gibi dedi ama temmuzda kesin bisey soyleyebilirim dedi bakalim bende merakla bekliyorum benim ilk gebeligim o yuzden erkek kiz farketmio saglikli sihhatli hayirli evlat olsun suan tek dilegim bumerhabalar bende aranıza yeni katıldım 36 yasında 2.cocuguma hamıleyım 14+2 haftalık gecen hafta dr um yuzde doksan erkek dedi cınsıyet için
Benim ilk cocugumda erkek 13 yasında araları baya olucak bu arada ben kilolu hamıle kaldım 79 kg 1.65 boy suan 82 kgMerhaba hosgeldin Rabbim her birimizin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi. Banada doktorum 11+2 de erkek gibi dedi ama temmuzda kesin bisey soyleyebilirim dedi bakalim bende merakla bekliyorum benim ilk gebeligim o yuzden erkek kiz farketmio saglikli sihhatli hayirli evlat olsun suan tek dilegim bu
Bu arada kilo durumunuz nedir gebeliginizin basindan bu yana kilo aldiniz mi
Bende kilolu hamile kaldim malesef bari fazla almasakBenim ilk cocugumda erkek 13 yasında araları baya olucak bu arada ben kilolu hamıle kaldım 79 kg 1.65 boy suan 82 kg
Bilmiyormki canım bende topikten okudum baya yorum vardı doğru fln dıolar ama tabi en kesını ultrason yani.hiç geçmıyo vakit yaaCanim oyle bisey olsa doktorlar neden yeri gelip gostermedi deyip 18 haftaya 20 haftaya kadar bekletsinler ki ona gore soylemezler miydi
Inanir misin banada gecmiyo bilmiorum biran once besiktir bebek arabasidir biseyler bakmak istiyorum kiyafet cok almam diye tahmin ediyorum hem cabuk buyuyolar hem hediye gelio ama buyuk seylere bakip fikir edinmek icin cildiriyorum cinsiyetini ogrenmem lazimBilmiyormki canım bende topikten okudum baya yorum vardı doğru fln dıolar ama tabi en kesını ultrason yani.hiç geçmıyo vakit yaaçıldırcam
Bence yorgunluktan canım.çünkü bende fazla yorulduğumda agrıyo.şmdi evdeyım dinlenebılıyorum hiç ağrım yok.yoruluyosundurYa ben bisey sorucam kizlar bel agrilarima dayanamiyorum artik bildiginiz gece sabaha kadar canim yanio rahatsiz bi sekilde yatiyorum sizde de var mi sikayet yoksa calisiyorum evin sorumluluguda var dinlenemiyorum pek o yuzden mi boyle
Negüzel öğrenenilmişsin :) ah ahh sabırsızlıkla beklıyorum..erkek bebekler daha çabuk öğreniliyomuş diye duymuştum.ben doktora gidemedımki 1 ay snra gel dedı daha 10 gün varmerhabalar bende aranıza yeni katıldım 36 yasında 2.cocuguma hamıleyım 14+2 haftalık gecen hafta dr um yuzde doksan erkek dedi cınsıyet için
Aynen farkettim onu istemesemde yoruluyorum malesef hareketli gecio hayatim temmuzda izne cikicam 10 gun ilac gibi gelecek insallahBence yorgunluktan canım.çünkü bende fazla yorulduğumda agrıyo.şmdi evdeyım dinlenebılıyorum hiç ağrım yok.yoruluyosundur
Senınde cnm sağolRamazan Bayramınız Kutlu Olsunn kizlarrr
Mrb. Ben aksamlari bebeyagi suruyordum, catlk kremino yeni siparis verdim denicem baklim koly emilm faln diyor ama, dedign gibi scklrda skinti, siz hic sirtustu uzAnmiyormusnz, sola yatmk grektigini biliyorumda, arada sirtustu falnda uzaniyorum, okdrdan bisey olmaz heralde yarin doktora gitcm bi soryim cunku yakinda benmde yaptrmam gerekeck agdaKızlar çatlak kremi fln kullanmaya başladınızmu? Çokkk sıcak havalar vücudum yapış yapış oluyokrem sürüncede.napcaz.birde ağda yaptıran varmı hamileyken 3 aydır gtmıyorum ağdacıma ama şmdi gtmem lazım sıkıntı okurmuki,sırtüstü yatmam gerekicek çünkü
Doktorum onermisti o kremi internettn siparis verdim daha uyguna geliyor. Bu gun feldi baklm. Zaten benim catlamaya cok musaitBide hamileler icin solente pregna gunes kreminide aldim. Yuzum tek tuk cil olduLierac krem iyi dıye duydum almayı düşünüyorum bende bakalım..ben hiç sırtüstü yatmıyorum yüzüstüde yatmamak lazım.sağa ve sola yatıyorum.ağdada 10 dk uzansam neolurki haftaya doktora gtcem sorayım bende bakıyım.
Disari cikmiyorsaniz hic guneste gerek yok tabi surmeye, ama gunes azda olsa gevelikte ekstra cil yapiyormus ama tabi kisiye gore farklilk gosterir. Bende yuzumde kucuk cilleri gorunce sabh ise gelirkn suruyorum. Ama kremi tazeleme sansim olmuyor. Lierac catlk kremi aldm bende internette formlarda da onermislet doktrumda soyleyince, 16 haftamda aldim:) internette 200 ml 98 tl ye aldim.eczanede 100ml vardi daha pahaliya geliodu. Badem yagifaln kullanan arkadsimda var eczaci onermis. Her vuct yapisyla alkali tabi. En pahli kremide kullnsak olcksa olurda.onlemini alalim ama biz yinedeGüneşe çıkmıyorum gündüzlerı hiç.siz çıkıyomusunuz.yınede sürmekmi lazım güneş kremını.çatlak kreminin adı neydi sizinkinin? Lierac biraz pahalı ama ıyı oldugnu duymuştum bilemiyorum.bu ay kullanmaya başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?