doktor tedbir amaçlı söylemiştir.Zaten bu haftalarda iş güç her şey yasak sadece bize özel değil mesela ben biraz yürüsem idrar sıkıştırıyo veya hemen beli,m sırtım ağrıyo bu aralarda alta ağrı yapmaya başladı muhtemelen sende de oluyodur. İnşallah atlatacağız Allahın izniyle üzülme arkadaşımSağol canim ister istemez üzülüyorum daha çok kucuk gelmesin sağlıklı olsun da inşallah
aynen benimki de ters dönmüş :)Bugün tam 34 haftalık olduk canim başı vajinaya dayanmış dinlen yorma kendini 36 haftaya kadar dikkat et dedi hep kasıklarım da hissediyorum
Masallah kuzum bende 36+2 de gidicem o gune verdi randevuyu bakalim kac olmus son haftalar insan cok merak edioCanım tam ölçemiyorum baş yukarda olunca net bilgi veremiyorum 2900 gr, 49 cm dedi. Geçen hafta da ynı şekilde demişti. artı-eksi 200 gr düşün dedi.. ultrasonda yanılma payı varmış 200 gr. Net birşey göremedik zaten yüzünün önünde elikolu falan vardı. Göstermedi anlayacağın nazlı kızım kendisini :) :)
Canim gecmis olsun ama canini hic skma dedigini uygula yerinden hic kalkma 2 haftada gelir gecer boylr erken riski olupta 40. haftasina girmis dogumunu bekleyen cok anne var kasim annelerinin aralarinda ki erken dogum riskinden hastanede yatmis etmis insanlar o yuzden hic canini skma. Masallah kilosuda guzel az degil gelse bile ki bunu dusunme ama gelse bile en fazla 1-2 hafta kuvezde kalir hepsi o. Rabbim saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar hastaneden geldim Şimdi kızım 45 cm 2200 gram olmuş
Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi
zaten 34. haftadan sonra doğan bebekler şanslı :) çok şükür ciğerleri gelişmiş oluyo hiç üzülme bişe olmaz inşallahCanim gecmis olsun ama canini hic skma dedigini uygula yerinden hic kalkma 2 haftada gelir gecer boylr erken riski olupta 40. haftasina girmis dogumunu bekleyen cok anne var kasim annelerinin aralarinda ki erken dogum riskinden hastanede yatmis etmis insanlar o yuzden hic canini skma. Masallah kilosuda guzel az degil gelse bile ki bunu dusunme ama gelse bile en fazla 1-2 hafta kuvezde kalir hepsi o. Rabbim saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim naptinCnm geçen hafta 34. Haftada 2400. 45 cm di.1 hafta geçti bakalm ultrasona girersem sölicem canım..
Gelmez inşallah kuzum. Ama gelirse de sağlıkla gelir inşallah. Sana şimdi üzülme stres yapma diyeceğim ama boş olacak. Elinden geldiğince dinlen ama aranara kısa yürüyüşler yap canım kan dolaşımı da önemliymiş çünkü. Evin içinde dolan 5 dk falan.Evet doktor da dedi iki hafta dinlen sonra önemli değil zaten 36 olsun dedi hic olmazsa annemler yakın gelecekler işte ama yinede üzülüyorum hayırlısı olsun ama gelmesin şimdi kızım ya
Evet benim suyum da sınırda ona rağmen dönmesine şaşırdık zaten. Srnin suyun iyiyse yine döner canım. Akışına bıraktım ben artık zaten :)Ya bana suyun gayet iyi onun içinde içerde kıpır kıpır dedi. Tekrar dönebilir dedi. 38 de dönen de gördüm ben dedi. Sanırım su azalınca hareketleri kısıtlanıyormuş..
3 hafta daha sabret canım. 37den sonra hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta kilosu 2 buçuğa ulaşsa yine rahat olur bebek sağlıklı denir o kilodayken. Beslenmene dikkat et güzelce dinlen. Hakkında hayırlısı olsunGittim canim ya ama üzgün döndüm 2200 gram olmuş 45 cm kızım ama gelmeye niyeti var baş aşağı dönmüş ve dayanmış vajinaya dedi başı bende hep kasıklarım da hissediyorum doktor iyice dinlen kalkma yürüme yorma kendini dedi erken daha gelmesini istemeyiz dedi 34 haftalık daha morelim çok bozuldu inşallah bir ay daha dayanır meleğim ya
aynen ben de çok merak ediyordum 36 oldum göreyim falan diye. Biraz da korkuyordum çatı muaynesinden erken diyenler oldu çünkü. Ama ters döndüğü için ne kilosunu ne boyunu öğrenebildim. Sen ne zaman gidecektin 15inde mi?Masallah kuzum bende 36+2 de gidicem o gune verdi randevuyu bakalim kac olmus son haftalar insan cok merak edio
O tarafta etimed hastanesi var fiyatı da uygun diye biliyorum bir arkadasım kontrollere gidiyor memnun o dateşekkür cnm bn eryamn tarafındayım da oraya yakın olan yerlere bakıcaz önce gidip gelmem için
İnşallah canim ya çok sagolzaten 34. haftadan sonra doğan bebekler şanslı :) çok şükür ciğerleri gelişmiş oluyo hiç üzülme bişe olmaz inşallah
İnşallah canim sağol dikkat edecem artik inşallah sağlıkla kucagimiza alirizCanim gecmis olsun ama canini hic skma dedigini uygula yerinden hic kalkma 2 haftada gelir gecer boylr erken riski olupta 40. haftasina girmis dogumunu bekleyen cok anne var kasim annelerinin aralarinda ki erken dogum riskinden hastanede yatmis etmis insanlar o yuzden hic canini skma. Masallah kilosuda guzel az degil gelse bile ki bunu dusunme ama gelse bile en fazla 1-2 hafta kuvezde kalir hepsi o. Rabbim saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah canim sağlıkla doğarlar ama zamanlarını dolduruncadoktor tedbir amaçlı söylemiştir.Zaten bu haftalarda iş güç her şey yasak sadece bize özel değil mesela ben biraz yürüsem idrar sıkıştırıyo veya hemen beli,m sırtım ağrıyo bu aralarda alta ağrı yapmaya başladı muhtemelen sende de oluyodur. İnşallah atlatacağız Allahın izniyle üzülme arkadaşım
Yok hayatim 21 kasimda gel dedi. En son ona 22 ekimde gitmistim 32. haftamda 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben 32de bana bebek ters degince meraktqn 33te devletede gidip baktirmistim donmus muydu acaba die ama kendi doktoruma en son 32 de gittim 36 ya randevu verdi cok ara koyuyo bakalim haftaya gittigimde ne kadar ara koycakaynen ben de çok merak ediyordum 36 oldum göreyim falan diye. Biraz da korkuyordum çatı muaynesinden erken diyenler oldu çünkü. Ama ters döndüğü için ne kilosunu ne boyunu öğrenebildim. Sen ne zaman gidecektin 15inde mi?
İnşallah kızım sabreder biraz daha sağol canim3 hafta daha sabret canım. 37den sonra hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta kilosu 2 buçuğa ulaşsa yine rahat olur bebek sağlıklı denir o kilodayken. Beslenmene dikkat et güzelce dinlen. Hakkında hayırlısı olsun
Ben de normalde tekmelerini aşağıda hissediyordum ama 2 gündür aşağıya tekme hissetmiyorum. Galiba tekrar döndü. Ya da ben bu ara temizlik yapıyorum baya yoruyorum tekme atacak hali kalmıyor :)Evet benim suyum da sınırda ona rağmen dönmesine şaşırdık zaten. Srnin suyun iyiyse yine döner canım. Akışına bıraktım ben artık zaten :)
Ben de 32 de gitmiştim canı, sonra 35te iş yerine rapor vermek için gittim. Çok değil 36 dan sonra dabha sık çağırmaya başlar.Yok hayatim 21 kasimda gel dedi. En son ona 22 ekimde gitmistim 32. haftamda 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben 32de bana bebek ters degince meraktqn 33te devletede gidip baktirmistim donmus muydu acaba die ama kendi doktoruma en son 32 de gittim 36 ya randevu verdi cok ara koyuyo bakalim haftaya gittigimde ne kadar ara koycak
evt cnm gittm sordum 2000 dedi başka bi yer daha var aklımızda da kısmetse yarında oraya bakacaz artık karar vercez. eryamn hastanesi 31 haftadan sonra alıyomuş doğum zamanına kadr kontrle gitmem gerekliyımş bnde 36 olunca kabul etmedilerO tarafta etimed hastanesi var fiyatı da uygun diye biliyorum bir arkadasım kontrollere gidiyor memnun o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?