- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
cnm bugun iki hastNeye gittm de istedm yerden başlayım dedm biri 31 haftadan sonra başlamam lazımmış kontorule doğuma kdr dedi bnde 36 da olunca kabul etmedi. başka yere gittm orada direk doğuma deilde önden gelmen laızm dedö bmde zateb 3 haftm var dedim de bakalım orada mantıklı geldi yarın bikaç tane daha bakıp karar vercz inaşallahYok hayatim 21 kasimda gel dedi. En son ona 22 ekimde gitmistim 32. haftamda 1 ay sonraya randevu verdi. Tabi ben 32de bana bebek ters degince meraktqn 33te devletede gidip baktirmistim donmus muydu acaba die ama kendi doktoruma en son 32 de gittim 36 ya randevu verdi cok ara koyuyo bakalim haftaya gittigimde ne kadar ara koycak
Yarinkilerden sonra karar ver canim fazlada kafa karistirma dahada gec kalma hem. hadi hakkimizda hayirlisi bakalim banada sali gunu dogumla ilgili birsey soyleyecek micnm bugun iki hastNeye gittm de istedm yerden başlayım dedm biri 31 haftadan sonra başlamam lazımmış kontorule doğuma kdr dedi bnde 36 da olunca kabul etmedi. başka yere gittm orada direk doğuma deilde önden gelmen laızm dedö bmde zateb 3 haftm var dedim de bakalım orada mantıklı geldi yarın bikaç tane daha bakıp karar vercz inaşallah
Ay şimdi beni de almazsa hastane ne yaparım zaten zar zor buldum karar verdim sayılırcnm bugun iki hastNeye gittm de istedm yerden başlayım dedm biri 31 haftadan sonra başlamam lazımmış kontorule doğuma kdr dedi bnde 36 da olunca kabul etmedi. başka yere gittm orada direk doğuma deilde önden gelmen laızm dedö bmde zateb 3 haftm var dedim de bakalım orada mantıklı geldi yarın bikaç tane daha bakıp karar vercz inaşallah
36+2 ye denk gelio randevu gunu bakalim sonrasinda ne zamana gun vercek. Dogumla ilgilide birsey soyleyecek mi merak ediorum acikcasi artik dogumum belli olsun normali mi beklicez cati muayenem.yapilsin uygun mu degil mi bi netlik kazansin artik cok bunalmaya basladim. Bu arada hamileligimden beri dun saniorum ilk defa gece aglayip durdum kasik agrimdan bel agrimdan bide mide bolumunde agrim vardi artik iyice agirlasmaya basladim kilom 78 oldu kendimi tasiyamiorum donduremiorum bile herkes bacaklarin kollarin kilo almamis gobekten almissin dio ve tabi gogustende aldim benceBen de 32 de gitmiştim canı, sonra 35te iş yerine rapor vermek için gittim. Çok değil 36 dan sonra dabha sık çağırmaya başlar.
sen konuştnmu cnm şartları
Ay şimdi beni de almazsa hastane ne yaparım zaten zar zor buldum karar verdim sayılır
evt oraya sordum bnde banada uygun geldi cnm doğum yapan oldumu peki orda kaç haftalık arkadaşınO tarafta etimed hastanesi var fiyatı da uygun diye biliyorum bir arkadasım kontrollere gidiyor memnun o da
Yok doğum yapan tanıdığım olmadı canım o daha on bes haftalık istersen doktorunun ismini öğrenebilirim.evt oraya sordum bnde banada uygun geldi cnm doğum yapan oldumu peki orda kaç haftalık arkadaşın
evt cnm sorarsn yine sana zahmet banu diye biyi varmış onu duydum genldeYok doğum yapan tanıdığım olmadı canım o daha on bes haftalık istersen doktorunun ismini öğrenebilirim.
Sadece hastaneyi doğumhaneyi ve hasta odasını görmüştüm Canım. Dr a randevuyu geç verdiler ne yapayım yoksa çoktan gitmiştim ama tabi alırlar mı bilmiyorumsen konuştnmu cnm şartları
Kızlar hastaneden geldim Şimdi kızım 45 cm 2200 gram olmuş
Ama çok aşağıya inmiş doktor ilaç verdi ve dinlenmemi söyledi ayağa kalkma yürüme ilişkide yasak erken doğum olabilir dedi
canım benım bugun kontrol vardı nst yine yok ultrosonlada bakmadı sadece tansıyon ölçtü ve haftaya carsamba yenıden cagırdıYarinkilerden sonra karar ver canim fazlada kafa karistirma dahada gec kalma hem. hadi hakkimizda hayirlisi bakalim banada sali gunu dogumla ilgili birsey soyleyecek mi
Saka gibi tansiyon olcup yollamakta ne saglik ocagi mi yoksa normal doktor mucanım benım bugun kontrol vardı nst yine yok ultrosonlada bakmadı sadece tansıyon ölçtü ve haftaya carsamba yenıden cagırdı
34 haftalık hayır hic bir. Belirti yaşamadım 30 haftalıkken gitmiştim doğum pozisyonunu almış dedi dünde başı aşağıda fazla dikkat. Et dediKacinci haftandasın ? Aman dikkat et bol bol dinlen. Aşağı inme belirtileri yaşadın mı?
Kilo verilir kuzum ben 80 olum36+2 ye denk gelio randevu gunu bakalim sonrasinda ne zamana gun vercek. Dogumla ilgilide birsey soyleyecek mi merak ediorum acikcasi artik dogumum belli olsun normali mi beklicez cati muayenem.yapilsin uygun mu degil mi bi netlik kazansin artik cok bunalmaya basladim. Bu arada hamileligimden beri dun saniorum ilk defa gece aglayip durdum kasik agrimdan bel agrimdan bide mide bolumunde agrim vardi artik iyice agirlasmaya basladim kilom 78 oldu kendimi tasiyamiorum donduremiorum bile herkes bacaklarin kollarin kilo almamis gobekten almissin dio ve tabi gogustende aldim bence
Bende bir baska odaya gecsem rahat etcemde buyuk ihtimal cunku esimden dolayi cok rahat yatamiorum ama esim cocuk gibi triplenir buyuk ihtimal arayada sogukluk girsin istemiorumKilo verilir kuzum ben 80 olumKiloyu çok takmıorum da az kaldı doğurayım sağ salim bira önce diyorum. Yatakta dönmek çok zor geclri mide yanmasında ben de uyuyamıyorum. Yastığımı battaniyemi alıp salona geçiyorum resmen :)Az kaldı ama son günler sıkacağız dişimizi.
Günde 4tane tansıyon ılacı içiyorum tansıyon kontrol altında tutmaya çalışıyor Benim evımın tam karsısı hastane o yüzden sanırım sureklı çağırıyor ödeme almıyor önümüzdeki hafta ultrason dedı bakalım bu Arada Doğum ıcın günde hala vermedi aslında ben kafamda bır tarıh oluşturdum bakalım kabul etcekmı doktor 12 12 2017 tam 39.haftaya gelıyorSaka gibi tansiyon olcup yollamakta ne saglik ocagi mi yoksa normal doktor mu
bence eder zaten o tarih tam sezeryan tarihi hadi hayırlısı az kalmışGünde 4tane tansıyon ılacı içiyorum tansıyon kontrol altında tutmaya çalışıyor Benim evımın tam karsısı hastane o yüzden sanırım sureklı çağırıyor ödeme almıyor önümüzdeki hafta ultrason dedı bakalım bu Arada Doğum ıcın günde hala vermedi aslında ben kafamda bır tarıh oluşturdum bakalım kabul etcekmı doktor 12 12 2017 tam 39.haftaya gelıyor
Evet tarıh tam sezeryan tarihi ama bakalım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Allah inşallahbence eder zaten o tarih tam sezeryan tarihi hadi hayırlısı az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?