♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

kızlar kimse cevap yazmadı benim ayakta durunca veya öksürünce çamaşırımda ıslaklık oluyo beyaz akıntıyla birlikte su falan azalıyo olmasın korkuyorum sizde öyle bişey var mı?

kızlar kimse cevap yazmadı benim ayakta durunca veya öksürünce çamaşırımda ıslaklık oluyo beyaz akıntıyla birlikte su falan azalıyo olmasın korkuyorum sizde öyle bişey var mı?
Doktoruna görün istersen ama idrar torbasına baskı yaptığı için bebek o ıslaklık idrar da olabilir canim bende de çok akıntı oluyor yine de dikkatli ol

Tamam hayatim haber verirsin
Cnm dün kontrolüme gttım kan sonuçlarını fln aldm kan sayımı tahlili fln yaptı doktorum.nst ye grdım oda iyi çok şükür.birde anestezı den form alıp doldurmamınistedı doktor kaydımı yaptılar o işide hallettm..geçen hafta 2400 dedı bebişe şmdi yıne aynı kıloyu söyledı başka doktor anlamadım yaniii bi garıplik oldu.orda başka bir kadınada öyle demişler 3800 demiş bu haftada 3100 demiş.nasıl oluyosa,,ortalama değer demekki tamda güvenmemek lazım..sen gttınmı kontrole hiç? en son kaçtı kilosu bebişin

Bence idrar kaçırıyor olabilirsin ama doktoruna danis gene de için rahat etsin bende de oluyor çünkü :)

Doktoruna görün istersen ama idrar torbasına baskı yaptığı için bebek o ıslaklık idrar da olabilir canim bende de çok akıntı oluyor yine de dikkatli ol
Aradım ulaşamadım 3 saat haftasonu görüncem doktora inşallah bakalım ama korkuyorum ya öyle olup da amniyon sıvısı azalanlar oluyomuş

En son 33 haftalik gitmistim devlete 2200 du haftaya gidicem canim ben sali gunu kendi doktorumda kontrolum. Kendi doktorumada 32 haftalik gitmistim 1980 gramdi bende daha kontrolume var die merak etmistim artik ben sali burdan yazarim. Anesteziden neden form alip doldurmani istedi canim niyeymis o

Kızlar akıntınız oluyo mu benim kireç rengi gibi hafif sulu bir akıntım oluyo acaba enfeksiyon mu var sizde de varmı böyle bir şey?
Canim benimde akintim oluo ama su sira sarimtirak ve boyle yapiskan gibi bende gittigimde soylucem.doktora bu sira cok sık gelmeye basladi

Tarih cok hos olmus umarim kabul eder canim hadi hakkinda hayirlisi benimde bi belli olsa dogumum nasil olcagi etcegi

senınde az kaldı bır bılemedın ıkı haftaya kesınlesır artık allah hepımızın yardımcısı olsun en kolay dogumu nasıp etsın inşallah

Bende bir baska odaya gecsem rahat etcemde buyuk ihtimal cunku esimden dolayi cok rahat yatamiorum ama esim cocuk gibi triplenir buyuk ihtimal arayada sogukluk girsin istemiorum
Kuzum benim eşim sabah 6 da kalkıyor, ben yatakta döndükçe uyanıyor. Erken yatağa geçiyor 9.30 gibi yatağa geçmiş oluyor :) Kıyamam bir de sıkılarak soruyor 'Ben yatağa geçsem sen kırılır mısın, ayıp olur mu?' diye soruyor :) Ben de çalışınca beraber erkenden yatıyorduk da şimdi işten ayrılınca erken kalkmıyorum, onun içinde erken yatamıyorum. Mecbur saat gece 12.30, 1 'e kadar oyalıyorum kendimi :) İyice uykum gelince de yanına yatmaya gidiyorum.

Y Yaramazarda Amin canim hepimize son haftalar zaman gecmez diolardida inanmiodum hem cok cabuk gecio hemde hic gecmio zaman nasil bi his bu bendeki anlayamiorum. Aslinda bi yandan onu cok merak ediorum ne zaman gorucem ne zaman kucagima alicam die hislendigim icin zaman bir turlu gecmio. Bir yandan ne kadar esimde olsa ailemde olsa en sorumlu oldugum insan kendimdim simdi denge degisio en sorumlu oldugum kisi geliyo ben acaba ona iyi bir anne olabilecek miyim her anlamda ona yetebilmeyi becerebilecek miyim iyiki benim.annem.sen olmussun die gecirtebilecek miyim icinden karakterli duzgun bir evlat yetistirebilecrk miyim bunlari dusununcede korkuorum sorumluluktan zamanda cok cabuk gecmis ve gecio gibi hissettirio

Benimki malesef ben suan calismiorum ama benimkinin uykusu geldiyse 2 dk televizyon karsisinda duramam onunla odaya gitmek zorundayim. O yatak odasina gectiginde ben dislerimi fircalamaya geldiysem lavaboya girmeye geldiysem seslenmeye baslio nerde kaldin die. Onun uykusu yoksa ayni sekilde gene gidemiorum yatak odasina tek su bitsin oyle gidelim dio bende bazen uyuya kaliom sabahlarida zaten ise gitmeden kahvaltiyi hazirliom kahvalti yapioz gidio. Kendini bana gore ayarla gunduz istedigin kadar uyuyabilirsin yapisinda. Annem yada kuzenim ne bilim ayda bir kalirlar 1 gece onlar varken bile gel beni uyut oyle geri don sohbetine der uyuyana kadar yaninda olcam elimi ustune atcam oyle bir huyu var

Kızlar akıntınız oluyo mu benim kireç rengi gibi hafif sulu bir akıntım oluyo acaba enfeksiyon mu var sizde de varmı böyle bir şey?

Başından beri var ben de, zaman zaman artıyor zaman zaman azalıyor ama hiç kesilmedi. Şimdi yine var, geçen hafta idrar tahlilimde lökosit çıktı, monurol kullandım.

Evet canım zaman maalesef çok hızlı ben ilk doğumumu 23 yaşımda yaptım oglum şuan 14yaşında bazen bakıyorum ne ara büyüdün sen diye ona yetememekten hep korktum baska çoçuk hiç istemedim bütün ilgim onun üstünde senı çok ıyı anlıyorum dünya bir yana anne baba kardeş eş bir yana evlat bir yana gerçekten

Tek korkan benim saniodum biliomusun ve bu yuzdende baksana kimsenin boyle dusundugu yok herkes heyecanla beklio sen niye karamsar seyler dusunuon zayif bi insan misin sen die kendi kendime soyleniodum. suan bi rahatladim benim gibi sadece nasil giydircem nasil dus alicam disinda baska korkulari olan birini daha duymak iyi geldi Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…