♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Huyu oyle ilgiyi cok sevio ve simdiden tutturmus cocuktan sonra yuzune bakmayacak misim onun, istesemde ilgilenmeyecek misim onunla , bu zamanlar geccek mis onun derdine dusmus hem cocuk biran once olsun die sezeryan yap dio hemde ilgi gormeyecek die simdiden uzuluyo

Ben annemin evinde onsuz 1 gece yalniz kalamadim 1 seneyi gecti dedigin gibi gidemiorum yatiya ya onla gidicem ya annen gelsin kalsin dio mesela annem cocuktan sonra degisir dio ama bakalim. sadece gece yatarken degil aksam yemek sofrasini kaldirip mutfagi temizlicegim zaman bile seslenir hilal hilal die sonra yaparsin gel der. Bir iki dizi var sevdigim eşim dizilerden hic hoslanmaz gidip diger odada izliyim derim izin vermez once diziyi acar gitmiyim die sonra homurdanmaya baslar sonra degistirir ama ben gidemem. Ha oyle yanyana dizdize de oturmayiz illa, karsi koltugunda otursamda ayni odada olcam yalniz olmucak bakalim cocuktan sonra degisecek mi

Başından beri var ben de, zaman zaman artıyor zaman zaman azalıyor ama hiç kesilmedi. Şimdi yine var, geçen hafta idrar tahlilimde lökosit çıktı, monurol kullandım.
saat 4 e randevu aldım hele şükür bugün telefonu açtılar çok zor randevu bulabiliyoruz randevular 3 hafta önceden doluyo inşallah iyidir önemli bişe değildir dua edin

inan yalnız değilsin :) benim eşim de öyle uyuyamıyormuş ben yanında olmayınca illa gözü görcek. hiç bir yerde yatıya bırakmadı daha beni başka odaya gidip yapboz yapıyo ve ben hiç sevmem yapboz beni zorla yanına çağırıyo gözü görsün diye

bir de ben de çok endişeleniyorum fiziksel ihtiyaçlarını bir şekilde karşılarız ama nasıl insanlar yetiştircez ben de çok geriliyorum:S gerektiği gibi yanında hissettirebilecek miyim sorularına yeterli cevaplar verebilecek miyim sevgimi hissettirebilecek miyim aklım çıkıyor

Cocuktan sonra bakalim degisirler belki bide onlar degisiyormus ama biz buna alistik ya bizim zorumuza gidiyomus
Insallah cok iyi anne babalar oluruz. Cok ustune dusup arsiz simarik bir cocuk yetistirmektende korkuyorum bakalim orta yolu bulabiliriz insallah

çok güldüm valla ben eşim tek sanıyordum valla birebir aynı herşeyi şimdiden bebisi kıskanmaya başladı uykum olmasa da aynen onunla yatmaya gidiyorum tek uyumaz hayatta annem diyor ki doğumdan sonra yanında kal 1 hafta kadar kendine gelirsin sonra gidersin ben ne yapacam evde tek başıma uyumam sensiz diyor

Benimkide hayatta bpyle bir seye izin vermez 1 gune bile izin vermez annen gelsin kalsin dio hep dogum icinde zaten annem gelcek bakalim

saat 4 e randevu aldım hele şükür bugün telefonu açtılar çok zor randevu bulabiliyoruz randevular 3 hafta önceden doluyo inşallah iyidir önemli bişe değildir dua edin
İnşallah canim kötü düşünme iyi şeyler olsun sağlıklıdır inşallah herşey yolundadır

kızlar ınanın sabah sabah cok guldum bebekler dogsun bakalım sızın yuzunuze bakan olcakmı:))))ben 3yıl nisanlı kaldım 18de nısanlandım askere gıttı geldı 21de evlendım sızın dedıgınız gıbı ayrı bısey yapmazdık 23de oglumuz dogdu benı gözü görmedi ınanın benden cok emegı var oglumun ustunde eve gelınce bezıne kadar babası degıstırırdı gece 3e kadar o bakardı sonra ben şimdide oglu bır yana dunya bır yana he tabı aynı sey benım ıcınde gecerlı:)

Bakalım bizim ki nasıl olacak galiba pabucumuz dama atılacak gibi

Bana hamileligimin ilk zamanlarinda kendisi sordu beni mi daha cok sevcen cocugu mu die evladimi daha cok severim heralde o nasil soru dedim guldum hic unutmuorum kayinvalideden cikmis eve yuruyoduk. Vay be tarzi bi tepkide bulundu ayni seyi ben sana soruorum dedim ben hep seni daha cok sevcem ilerde evlatlar ele karisacak ama biz hep birlikte olcaz dedi duygulanmistim cok hosuma gitmisti bilmiorum bakalim nasil olucak ama esim hisli bir adam ben onla evlenmem diodum ona cok sinirli sert bi adamdir yapamam diodum anlasamayiz diodum ciddi anlamda cok uzdum onu gecmiste beni evlilige ikna edene kadar, hatta simdilerde soyler cok cektirdin cok aglattin beni senle bulusmak istiodum gelemem diodun ya nefes alamiodum der yemek yemiodum der ki esim tanistigimizda 31 yasinda kocaman adamdi yani genc delikanli falan degil bende sinirliydi die korkuodum onla devam etmekten hayatimi zindan eder diodum . Mesela Telefonlarini acmazdim cikar manisadan evime gelirdi annem ikna etmeye calisirdi beni konusuym die sen yokken agladi derdi ki 5 erkek kardesler annesi en suratsizi senin kocan der bana vede cok sert bi adamdir. Birkac ay once annesinin kalbini kirmisti cicek yollattim annesine kayinvalidem bile oglum ilk defa bana cicek yolladi eminim onuda hilal yaptirmistir dedi bende ne alaka kocamin hakkini yeme seni kirinca cok uzuldu evde bana bile dalasti dediydim ki ben yollattim ki ilk soyledigimde annene cicek yolla ben bile uzuldum kadina yaptiklarina die sacma sapan konusma deyip teli kapatmisti tekrar tekrar mesaj yollamistim cicek yollasin die. Her neyse bakalim nasil olacak oyle bile olsa kizmam ama ona ne bilim evlat baska ama belki suanki gibi olmayinca uzulebilirim

Neyse kizlar daha fazla ozelimden bahsetmiyim ben size asil konumuza geri donelim :)))))
Ya benim karnimin alt kismi kasigimin hemen ustu deli gibi catladi artik gorunuo catladigi sizlerde var mi bisey

yarında bizim kontörlümz var kızlar bakalım ne alemde bizimki birde çantami yeni hazırladm koydum da gittm de yanımda götrsemmi bilemedm eşimle gidecm arabayla yük olacak bşyde deilde karar veremedim nst ye bağlancz allahım hiç sevmiyorum ya ilk gittmde 4 kere girince birde yatıl olur diye korkuyorum yine öle derlerse

Kuzum sen naptin sezeryan ozel hastane isini

Neyse kizlar daha fazla ozelimden bahsetmiyim ben size asil konumuza geri donelim :)))))
Ya benim karnimin alt kismi kasigimin hemen ustu deli gibi catladi artik gorunuo catladigi sizlerde var mi bisey
Hiç bişey kullanmıyorum krem yağ vb hıc çatlağım yok ilk gebelıgımde göbek etrafında iki çizik olmustu bunda şimdilik hiç bısey yok ama sol kasık ve bacak agrısı doğsun artık dedırtıcek cinsten(((

Kuzum sen naptin sezeryan ozel hastane isini
sorma ya olmadı bi doktr varda onla konuştuk o yardım edecekti bnle konuştu keşke korkmasanda normal yapsam fln inan yapabilrsn diye bşyler söyledi motive oldum birde onun yardımı ile indirim olacktı ama yapmıyorlarmış 5000 buluyo heleki refakatcı ayrı ve birgn fazla kalırsm ona ayrıyettn para oluyomuş yeni krıştı şartlar okdr para verme dedi artık sanırım devlete devm ediyorum bakalım bnce konuşmakta çok önmliymiş işi bilen birinden eskisi gibi korkum kalöadı artık dün geldm eve çantamı fln hazırldm koydum artık rahatlamış gibi bşy oldum :)

Aradım ulaşamadım 3 saat haftasonu görüncem doktora inşallah bakalım ama korkuyorum ya öyle olup da amniyon sıvısı azalanlar oluyomuş
Merhaba doktora gidebildin mi? Aynı şey başıma geldi biraz önce birden ıslaklık hissettim çamaşırımda çok az ama su gibi. Akıntıya benzemiyor. Dün kontrolde bir sorun yoktu. Doktorun ne dedi?

Hem de nasıl çatladım hiçbir şey fayda etmedi. Hele son zamanlarda daha da artıyor ne yazık ki karın büyüdükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…