- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
İyi olmuş canım senin birinden destek almaya ihtiyacın vardı zaten. Korkma eninde sonunda geçecek ve çocuğumu kucağıma alacağım diye düşün hepsorma ya olmadı bi doktr varda onla konuştuk o yardım edecekti bnle konuştu keşke korkmasanda normal yapsam fln inan yapabilrsn diye bşyler söyledi motive oldum birde onun yardımı ile indirim olacktı ama yapmıyorlarmış 5000 buluyo heleki refakatcı ayrı ve birgn fazla kalırsm ona ayrıyettn para oluyomuş yeni krıştı şartlar okdr para verme dedi artık sanırım devlete devm ediyorum bakalım bnce konuşmakta çok önmliymiş işi bilen birinden eskisi gibi korkum kalöadı artık dün geldm eve çantamı fln hazırldm koydum artık rahatlamış gibi bşy oldum :)
evt cnm birde bilnçli bi insanla konuşmak anlatma şekli flnda çok önmliymiş bunuda anladım bi kişinin anlatma şekli çok seyi değiştiriyor gerçktn daha iyi oldum kafamda rahatladı allah sabrını verir şükür bebeğim sağlıklı herşy yolunda ekisiği fazlalığı yok o yüzdn yapma dedi bebekte sorun olur veya snde her neyse ozman tamam deriz ki zaten şimdi gittn yerde öle derdi sana illa zorlamazlar dedi. herşy yolunda nedn olmasın 1 günlk olcak sonra rahatca ayağada kalkıp harekt edeceksn fln iyi geldi gerçktn. ha çatı muayenesi olmadım aklıma şuan da geldi birde kendimi normalde hazırlamışken orda sıkıntı çıkıyomş bana sezeryan diyomuş :) :) artık pes derim yani :) :)İyi olmuş canım senin birinden destek almaya ihtiyacın vardı zaten. Korkma eninde sonunda geçecek ve çocuğumu kucağıma alacağım diye düşün hep
Benim karnimda hic olması bacak aramda var alalar nin çokta büyümedi içim geniş galiba ondanNeyse kizlar daha fazla ozelimden bahsetmiyim ben size asil konumuza geri donelim :)))))
Ya benim karnimin alt kismi kasigimin hemen ustu deli gibi catladi artik gorunuo catladigi sizlerde var mi bisey
Evet canım gittim çok şükür altıma kaçırıyormuşumMerhaba doktora gidebildin mi? Aynı şey başıma geldi biraz önce birden ıslaklık hissettim çamaşırımda çok az ama su gibi. Akıntıya benzemiyor. Dün kontrolde bir sorun yoktu. Doktorun ne dedi?
boyu bnmde aynıydı cnm kilosu 2.868 di. şimdi 37 olduk yarın nasıl olcaz bakalım :)Kızlar bugün gittim hastaneye Bebişin kilosu 2,780 Boyu 48 cm 36 haftalık tam Sizlerin nasıl ?
Onemli olan rahatlamandi kuzum zaten cok gergindin die arayisa girmistin madem rahatladin sorun cozulmus oldu bide ben su sali gitsemdebiseylerim netlesse ona gore kendimi ona hazirlasam :)sorma ya olmadı bi doktr varda onla konuştuk o yardım edecekti bnle konuştu keşke korkmasanda normal yapsam fln inan yapabilrsn diye bşyler söyledi motive oldum birde onun yardımı ile indirim olacktı ama yapmıyorlarmış 5000 buluyo heleki refakatcı ayrı ve birgn fazla kalırsm ona ayrıyettn para oluyomuş yeni krıştı şartlar okdr para verme dedi artık sanırım devlete devm ediyorum bakalım bnce konuşmakta çok önmliymiş işi bilen birinden eskisi gibi korkum kalöadı artık dün geldm eve çantamı fln hazırldm koydum artık rahatlamış gibi bşy oldum :)
Benimde kasikla bacagin birlestigi nokta sol taraf mahfetti beniHiç bişey kullanmıyorum krem yağ vb hıc çatlağım yok ilk gebelıgımde göbek etrafında iki çizik olmustu bunda şimdilik hiç bısey yok ama sol kasık ve bacak agrısı doğsun artık dedırtıcek cinsten(((
Aynen son haftalar mahfetti benide daha da 1 ay var korkuorum ustlere kadar cikmasindan. Zaten soyluolardi vucut yatkinsa naparsan yap catliomussun dieHem de nasıl çatladımhiçbir şey fayda etmedi. Hele son zamanlarda daha da artıyor ne yazık ki karın büyüdükçe
Ben sali randevum var sali 36+2 olucam anca o zaman yazabilirim en son 33+2 de 2200dumKızlar bugün gittim hastaneye Bebişin kilosu 2,780 Boyu 48 cm 36 haftalık tam Sizlerin nasıl ?
evt en azında dier haftalr gibi sıkıntım kalmadı şükür normal doğuma hazırladım gibi kendimi artık çantamıda hazırladm yani 37 olduk yni yaptım okdr sterstydim :) yarın ne diyecek bnde bilmiyorum aslında tam kendimi hazırlamışken çatı muayenesi yapıpı ters bşy olursa onu bilemiyorum :) şansa bakalım . sendemi çatı muayenesini bekliyosn hangi konuda netleşck cnmOnemli olan rahatlamandi kuzum zaten cok gergindin die arayisa girmistin madem rahatladin sorun cozulmus oldu bide ben su sali gitsemdebiseylerim netlesse ona gore kendimi ona hazirlasam :)
Benim doktor araligin basinda cati muayenesi dedi ama sali 36+2 olcam sonucta ne bilim bana bisey soylesin artik istiyorum. Ona normal dogum istiyorum dedigimde araligin basinda cati muayeneni yapariz ona gore bakariz demisti yani belirsiz suan benimde sezeryan mi normal mi olcak. Karnimdanda kesilmek istemiom korkuom alttanda kesilmekten korkuomda daha cabuk iyilesiliomus sonucta. Netlessin artikta ona gore kendimi hazirliyim durumaevt en azında dier haftalr gibi sıkıntım kalmadı şükür normal doğuma hazırladım gibi kendimi artık çantamıda hazırladm yani 37 olduk yni yaptım okdr sterstydim :) yarın ne diyecek bnde bilmiyorum aslında tam kendimi hazırlamışken çatı muayenesi yapıpı ters bşy olursa onu bilemiyorum :) şansa bakalım . sendemi çatı muayenesini bekliyosn hangi konuda netleşck cnm
Bu arada bende daha tam olarak hazirlamis degilim cantamievt en azında dier haftalr gibi sıkıntım kalmadı şükür normal doğuma hazırladım gibi kendimi artık çantamıda hazırladm yani 37 olduk yni yaptım okdr sterstydim :) yarın ne diyecek bnde bilmiyorum aslında tam kendimi hazırlamışken çatı muayenesi yapıpı ters bşy olursa onu bilemiyorum :) şansa bakalım . sendemi çatı muayenesini bekliyosn hangi konuda netleşck cnm
Ayy o zaman bildiğin ben de altıma kaçırıyorumEvet canım gittim çok şükür altıma kaçırıyormuşumönce bebişi muayene etti çok şükür iyi suyu da iyi sonra bir ped koydular ondan da bişe çıkmadı Ntsye bağladılar o da çok şükür iyi ben öksürünce çok oluyodu sonuncusu kötü ama çatalda muayene etti doktor öksür deyince idrar kaçırıyosun dedi rahatladım bu aylarda anlattığın şeyler olabiliyor normal demişti baştan ama yine de tüm tetkikleri yaptı sagolsun
Bi de benimkinin kafası büyük önden gidiyor dayamış kafasını idrar kesesine doğru ondan oluyomuş her öksürmede kaçıyo aman önemli bişe olmasında bu arada beni hastane değişimi ne zaman dedim seni doğurtup öyle gideceğim dedi:)aralık 23 te alırım ama belki 2 3 gün öne alabilirim kafası çok zorlarsa seni dediAyy o zaman bildiğin ben de altıma kaçırıyorumyoksa dün kontrol vardı orada belli olurdu sanırım suyun da iyi dedi. Neyse bebek iyi olsun da artık altımıza da kaçırırız her şey kabul
Bende öyle hala bi kaç eksik var üşeniyorum sanırım zorlanıyorum artık tıslamaya da başladım benden 2 3 hafta önde olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun canlar ben şimdi zorlanıyorum sizin kadar olunca ne yapacağım bilmem :/Bu arada bende daha tam olarak hazirlamis degilim cantami
Benimde bebisle ilgili eksigim var eksik varkende cantanin icine hicbirsey yerlestiresim gelmio. Allah seninde yardimcin olsun kuzum valla eteginde bir tane bebegin varken hamile olmak eminim daha zordur biz istedigimizde kocaya iyi degilim der basimizi yastiga koyarizda sen onuda yapamiosundur her istediginde o yuzden Allah cocuklu hamilelerin yardimcisi olsun ama tabi bizimde :)))Bende öyle hala bi kaç eksik var üşeniyorum sanırım zorlanıyorum artık tıslamaya da başladım benden 2 3 hafta önde olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun canlar ben şimdi zorlanıyorum sizin kadar olunca ne yapacağım bilmem :/
Zaten boyle seyler ust uste gelir gelmis gecmis olsun insallahAmin canım öyle valla çok zor oluyo ya bi de ben gamile kaldım oğlumun hastalıkları başladı az kusmuk temizlemedim midem bulandığı halde bi de alerjik bi çocuk hiç dinlenemedim ilkinde çok rahattım halim olmayınca gidip hemen yatıyodum şimdi işten geliyorum bi de ilgi bekliyor benden çok çok yorgunsam babası ilgileniyor ama genelde hep benle yine de bungüne de şükür 2 tane viral hastalık atlattı yazın o zaman çok kötüydü diyorum ya şükür az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?