♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benimde öyle cnm. Arada 3 gün falan var seninle. Kasik agrım oluyor. Orada sertleşiyor ara sıra sanki.

Kız mı erkek mi senin ?benimde toplanıyo bir yerde dün de sancım oldu biraz ara ara oluyo normalmiş bu zmanlarda

Erkek benim. Birde çalışıyorum. Sabah 6.40 da uyanıyorum. 7.30 da evden çıkıyorum 50km uzak yola gidiyorum. Eve 4 de geliyorum. Gelincede bitmiyor tabi. 9 yaşında oğlum var 4. Sınıf. Onun ihtiyaçları dersleri derken çok yoruluyorum.

Ya kızlar bütün gece bel ağrısından uyuyamiyorum sizde var mi bel ağrısı gece çok fazla uyanıyorum şimdi bogazimda iltihaplandı onun ağrısı ayri

senin işin de zormuş o yol zaten ayrı yorar insanı Allah yardımcın olsun canım az kaldı sabredeceğiz mecbur

Ya kızlar bütün gece bel ağrısından uyuyamiyorum sizde var mi bel ağrısı gece çok fazla uyanıyorum şimdi bogazimda iltihaplandı onun ağrısı ayri
Var tabi uyurken bel agrim yanlarim bide bacaklarim hangi tarafa yatiosam o tarafin bacagi inanilmaz agrio

Ara ara giriyor ağrı. Ama akşamları yorgunlukla daha fazla açığa çıkıyor sanki. Masaj yaptırıyorum sırtıma. Bugün kasiklarim çok ağrıyor. Dr gitmeye 1 hafta vardı. Gideyim dedim oda izinliymis. Ağrıya dayanırım sıkıntı degil de insan korkuyor kiritik haftalar olunca. Birde 2. Daha farklı oluyormuş. Ilkinde bunların hiçbirini yasamamistim.

Benimde gece kasiklarim çok ağırdı internette okudum da kasik ağrıları yalancı doğum sancılarıymış

kızlar çikolatalarım geldi hacı şeriften çok sevimliler süsüde kendim keçeden yapacağım karar verdim

Canim bugun kontrolun vardi naptin

kızlar çikolatalarım geldi hacı şeriften çok sevimliler süsüde kendim keçeden yapacağım karar verdim

Bende bebek cikolatasindan isteyeceğim. Ben keçeden bir sürü şey yaptım . Hediyelik baykuş anahtarlıklar ve anı defteri yaptım hastane için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…