Bende öyle hala bi kaç eksik var üşeniyorum sanırım zorlanıyorum artık tıslamaya da başladım benden 2 3 hafta önde olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun canlar ben şimdi zorlanıyorum sizin kadar olunca ne yapacağım bilmem :/
Kız mı erkek mi senin ?benimde toplanıyo bir yerde dün de sancım oldu biraz ara ara oluyo normalmiş bu zmanlardaBenimde öyle cnm. Arada 3 gün falan var seninle. Kasik agrım oluyor. Orada sertleşiyor ara sıra sanki.
Kız mı erkek mi senin ?benimde toplanıyo bir yerde dün de sancım oldu biraz ara ara oluyo normalmiş bu zmanlarda
senin işin de zormuş o yol zaten ayrı yorar insanı Allah yardımcın olsun canım az kaldı sabredeceğiz mecburErkek benim. Birde çalışıyorum. Sabah 6.40 da uyanıyorum. 7.30 da evden çıkıyorum 50km uzak yola gidiyorum. Eve 4 de geliyorum. Gelincede bitmiyor tabi. 9 yaşında oğlum var 4. Sınıf. Onun ihtiyaçları dersleri derken çok yoruluyorum.
Var tabi uyurken bel agrim yanlarim bide bacaklarim hangi tarafa yatiosam o tarafin bacagi inanilmaz agrioYa kızlar bütün gece bel ağrısından uyuyamiyorum sizde var mi bel ağrısı gece çok fazla uyanıyorum şimdi bogazimda iltihaplandı onun ağrısı ayri
benim çatım ağrıyo yaVar tabi uyurken bel agrim yanlarim bide bacaklarim hangi tarafa yatiosam o tarafin bacagi inanilmaz agrio
Ara ara giriyor ağrı. Ama akşamları yorgunlukla daha fazla açığa çıkıyor sanki. Masaj yaptırıyorum sırtıma. Bugün kasiklarim çok ağrıyor. Dr gitmeye 1 hafta vardı. Gideyim dedim oda izinliymis. Ağrıya dayanırım sıkıntı degil de insan korkuyor kiritik haftalar olunca. Birde 2. Daha farklı oluyormuş. Ilkinde bunların hiçbirini yasamamistim.Ya kızlar bütün gece bel ağrısından uyuyamiyorum sizde var mi bel ağrısı gece çok fazla uyanıyorum şimdi bogazimda iltihaplandı onun ağrısı ayri
Benimde gece kasiklarim çok ağırdı internette okudum da kasik ağrıları yalancı doğum sancılarıymışAra ara giriyor ağrı. Ama akşamları yorgunlukla daha fazla açığa çıkıyor sanki. Masaj yaptırıyorum sırtıma. Bugün kasiklarim çok ağrıyor. Dr gitmeye 1 hafta vardı. Gideyim dedim oda izinliymis. Ağrıya dayanırım sıkıntı degil de insan korkuyor kiritik haftalar olunca. Birde 2. Daha farklı oluyormuş. Ilkinde bunların hiçbirini yasamamistim.
İyi canım hayırlı olsun kaç tanesini ne kadara aldinkızlar çikolatalarım geldi hacı şeriften çok sevimlilersüsüde kendim keçeden yapacağım karar verdim
Tadi nasil baktin mi canim begendin mi taze mikızlar çikolatalarım geldi hacı şeriften çok sevimlilersüsüde kendim keçeden yapacağım karar verdim
Bende merak ettim kuZenim yaptırmıştı 4 5 ay önce kızına tadını pek beğenmedim benTadi nasil baktin mi canim begendin mi taze mi
70 tane 50 tl tadına bakmadım ama baya ünlü bi şekerciymiş nette okuduğuma göre 2 günde geldi çok güzel paketlemişler süslü bebek arabası vardı onun içine koyacağım şık dururİyi canım hayırlı olsun kaç tanesini ne kadara aldin
Hadi ya olmadi ben de etiket yaptiriyim.disardan aliyim yarim kilosu 25 lira 60 65 arasi cikio demislerdi tadida guzeldiBende merak ettim kuZenim yaptırmıştı 4 5 ay önce kızına tadını pek beğenmedim ben
Canim bugun kontrolun vardi naptinevt en azında dier haftalr gibi sıkıntım kalmadı şükür normal doğuma hazırladım gibi kendimi artık çantamıda hazırladm yani 37 olduk yni yaptım okdr sterstydim :) yarın ne diyecek bnde bilmiyorum aslında tam kendimi hazırlamışken çatı muayenesi yapıpı ters bşy olursa onu bilemiyorum :) şansa bakalım . sendemi çatı muayenesini bekliyosn hangi konuda netleşck cnm
Evet şimdi baktım canım tadına gayet güzel sevdim ben memnun kaldımTadi nasil baktin mi canim begendin mi taze mi
Ya bisey dicem lohusa serbeti yapcak misiniz. Onun icin kucuk plastik kadehler oluo ya nerden alabilirimEvet şimdi baktım canım tadına gayet güzel sevdim ben memnun kaldım
kızlar çikolatalarım geldi hacı şeriften çok sevimlilersüsüde kendim keçeden yapacağım karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?