♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hadi ya olmadi ben de etiket yaptiriyim.disardan aliyim yarim kilosu 25 lira 60 65 arasi cikio demislerdi tadida guzeldi
Bende aldim yarim kilo 25 tl 60 tane çıktı tadı çok güzel işte kağıtlarını çıkartıp yapistiracak teyzesi kokulu taşlara da baslicak

İnternetten herşeyi alabilirsin canım ben interneti kullanıyorum hep bilmiyorum hastaneye Soracağım yapmıyorlarsa yaparım heralde kendime
Esim aktarci hazir varmis onda serbette hastaneye goturmek gerekio mu benim oyle pek kalabaligim olmaz diye dusunuorumda acikcasi boyle seylerlede kendimi cok germek istemiorum evde ikram etsem olur heralde dimi

Fotograflarini paylassaniz nasil yapcaksiniz ne kadara mal olacak
Keçe zaten pahalı bişe değil öyle çok uğraşmayacağım silikon tabancam da var oynar göz alacağım bir de kurdele telefondan atabilir miyim bilmiyorum ama Google a keçe kuzu bebek şekeri yaz oynar gözlü papyonlu çıkıyo zaten ondan yapcam çok kolay sadece kes yapıştır

Tamam canim bakiyim hemen

Kızlaaar herkese merhaba yeni katıldım aranıza 35 haftalık hamileyim erkek olacak allah nasip ederse

Kizlar bana nolur bi akil verin bileziklerim elimden cikmio dun aksam taktim bugun cikmiyolar bir gunde el sisermi yaaevin icinde olsam neyse idare ediyim boylede nereye kadar pazara gitmem.lazim aksam.kayinvalideye gidicem ben gundelik hayatta kullanmiorum bunlari sivi sabun denedim bebeyagi denedim yok bana misin demio etimi kescek gibi daha fazla zorluyamiorum bastaki 3u ciksa digerlerinin modeli farkli onlari cikarabilirim bu bastakiler beni mahfetti nolur bisey soyleyin baska bir cozumu caresi yok mu bu isin agliorum suan sinirden yaaa deli gibi bunlarla dolanamam ortaliklarda

Yok belli degil canim araligin basinda yapariz cati muayeneni dedi 38. Haftada
El deterjanı ya da sıvı yağ deneyebilirsin inşallah çıkar hemen. Benim pazartesi belli olacak günü sezaryenla olacak bebeğin eşi baya aşağıda olduğu için 37 hafta dolar dolmaz alcam dedi bende 12.12.17 istiyorum inşallah kabul eder 38 hafta olduğu için sıkıntı yapmaz inşallah

Sivi deterjanla bebe yagini denedim cikmadi tiksinmezsem bide siviyagi deniyim canim cok sagol. Insallah diledigin gibi olur pazartesi haber verirsin gunu belli olursa benimde sali kontrolum var bakalim bisey diyrcek mi. Bebegimi ozledim kackilo oldu cok merak ediorum

Aynen insan özlüyor hemen :) haftalar zor geçiyor artık bakalım kaç kilo olmuş pazartesi yazarım en son 2300 dü 37 de doğacak 3 kilo olur inşallahhh

Meraba hoşgeldin bizde 34+4 gunluguz bir kızımız olacak inşallah
Sezeryan epidural mi düşünüyorsun benim bebeğim aşağıda baya doktor yatmami söyledi inşallah bebişim beklerse 17 aralık benim doğum günüm o gün düşünüyorum hayırlısı tabi

Hoşbuldum canım :) epidural istiyorum aslında ama korkuyorum da Doğum yapacağım ameliyathanede arkadaşım çalışıyor doktor çok iyi dedi ama insan korkuyor yine de. Sen nasıl düşünüyorsun spinal mi epidural mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…