♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Gecmis ne kadar birikmis hanimlar 1 hafta da 300 mesaj olmus dogum yapan falan var mi?
Dr bana 20sine sezeryan gunu vermisti en son muayenede bebegin gelisimi iyi herhangi bi sorun yok az daha dursun dedi 23une degistirdi tarihi bu hafta persembe alinacak insallah sabahtan Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepsimize :) sure az kaldi ama sanki zamanda gecmiyor gibi heyecanla bekliyorum bebegimle bulusmami

İlk doğum senin olacak desene hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla gelsin Bebisin ben bile heyecanlandım ya

Bende epidural düşünüyorum ama daha doktorla konuşmadık kontroller 2 haftada bire düştü salı günü gittim 27 kasım da yine gidecem o zaman konuşuruz galiba

Bende epidural düşünüyorum ama daha doktorla konuşmadık kontroller 2 haftada bire düştü salı günü gittim 27 kasım da yine gidecem o zaman konuşuruz galiba
Bakalım ne diyecek yazarsın burdan merak ederim aramızda 3 gün var :) ben haftada 1 gidiyorum biraz riskli görüyor geçen hafta profesöre gönderdi allahtan önemli bir şey çıkmadı. Pozisyonu nasıl baş aşağı döndü mü canım

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ayybçok sevindim hatta heyecanlandım sıra bize geliyo yavaş yavaş hayırlı haberlerle gel canım bizi unutma

Yazarım benim 30 haftalıkken baş aşağı dönmüştü şimdi de doğum pozisyonun da fazla aşağıda doktor yürüme ayakta durma her zaman uzan dedi erken gelmesin diye

Neden neyin var kötü bir şey değildir insallah
35 haftada bebeğn harekti bi yerde az çıkmış aşada o yüzden yatıracaklardı sonra iyi dediler yatrmamıştı cuma gittm dede yine öle oldu küçük bölümle yatıl verdi bu sefer yatrdılar ama bi görün ben ağlamaktan canım çıktım ankara etlik hastanesi kadr lanet yer yok doğum haneye yatrdılar doğum yapanların yanına bana açılman varmı diye baktılar ettiler nst takibi diye aldılar doğum hanede muayene için yanımda doğumu başlattılar ayy berbat bşydi

Yazarım benim 30 haftalıkken baş aşağı dönmüştü şimdi de doğum pozisyonun da fazla aşağıda doktor yürüme ayakta durma her zaman uzan dedi erken gelmesin diye
Aman dikkat et erken gelmesin bebiş :) bende doktoru pazartesi ikna etmeye çalışcam 38 de doğmasını istiyorum 37 çok küçük gibi

Aman dikkat et erken gelmesin bebiş :) bende doktoru pazartesi ikna etmeye çalışcam 38 de doğmasını istiyorum 37 çok küçük gibi
Bence karışma doktora eşin aşağıda olması senin için de riskli bi arkadaşım 34. Haftada doğurdu kanama oldu onda dikkat et çok cnm

Bence karışma doktora eşin aşağıda olması senin için de riskli bi arkadaşım 34. Haftada doğurdu kanama oldu onda dikkat et çok cnm
En son 29 hastalıkken kanamam oldu korkuyorum kilosu az doğacak diye artık doktor ne derse o olacak hayırlsı bakalım

Herhangi birşey olduğunda anestezıye onay vermş oluyosun canım. Pztesı yıne konttolum var bakalm bu kez ne dıcek kilosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…